fbpx
Bändikämpät Espoo ja Vantaa

ARTIKKELIT BÄNDITILOISTA

JULKAISUT JA LEHTIARTIKKELIT VANTAAN HAKKILAN TREENITILOISTA

Vantaan Hakkilan treenitiloista kirjoitettiin julkisuudessa erityisesti vuonna 2013. Artikkeleja oli esimerkiksi Helsingin Sanomissa, Vantaan Sanomissa ja Länsiväylässä. Alla linkit artikkeleihin.

Valokuvaaja Jussi Tiaisen ja arkkitehti Timo Tyynismaan Bänditiloja-kuvakirja vuodelta 2014. Hakkilan Metallilta kuvasarja sivulla 134-139. [spacer height=”20px” id=”3″]”Kymmenien työmaakoppien muodostama parakkikylä Vantaalla on varmasti kirjan erikoisem kohde. Hakkilan Metalli vuokraa soittotiloja työmaakopeista, jotka on varustettu yhtyeiden perustarpeiden mukaan. Alueen yleisilme on yhtä rappioromanttinen kuin Aki Kaurismäen elokuvat. ”
VANTAAN SANOMAT 12.1.2013

”Rumpujen jytinä kuuluu vaimeana hakkilalaisen teollisuusalueen reunalta. Myyrmäkeläinen rumpali, joka käyttää taiteilijanimeä 9, hakkaa kannuja yksin, koska vatsatauti on kaatanut bändikaverit sairasvuoteelle.

– Käyn treenaamassa 3–5 kertaa viikossa 7–8 bändissä, paukuttaja laskee. Hänen bändeillään on käytössä tuplatila eli kahden työmaakopin yhdistelmä.”

LÄNSIVÄYLÄ 11.1.2013 ja HELSINGIN UUTISET 11.1.2013

Treenitiloja vuokraa Suomen Kotteria Oy, joka käyttää bänditilojen yhteydessä markkinointinimeä Hakkilan Metalli. Firma on varustanut työmaaparakit bändien perustarpeiden mukaan. Vuokratiloja vajaan hehtaarin tontilla on noin 40. Niissä käy soittamassa 20–30 bändiä Vantaalta, mutta myös muualta lähiseudulta, kuten Helsingistä The Shangri Blahs

HELSINGIN SANOMAT 2.9.2012 HS ARKISTO
”Bändihotelleissa on täyttä, mutta kärsivällinen pääsee ainakin kimppakämppään”