KIVIKOSKEN ASIAKASARVIOT

Asiakaspalautetta Kivikosken vuokralaisiltamme

”Mökki oli juuri kuin kuvista olettikin. Minna ei itse päässyt paikalle, mutta vuokrayrityksen toinen edustaja hoiti homman. Viihdyimme mökillä erittäin hyvin. Sisäsauna oli todella mukava ja paljukin saatiin lämpimäksi. Yhteydenpito oli helppoa ja nopeata. Avaimet odottivat paikan päällä, niin tuleminenkin oli vaivatonta. Ainoa, mikä hieman haittasi oli lisäpalveluiden hinnat ja jos olisi ottanut siivouksen (n. 160€), petivaatteet (15€/hlö) sekä paljun (70€+70€), niin hinta olisi melkein kolminkertaistunut. Nämä kyllä lukevat ilmoituksessa, mutta silti kovat hinnat lisäpalveluille. Kaiken kaikkiaan mökki toimi erittäin hyvin meidän käytössä.”(Suomalaiset asiakkaat, Air BnB varaus 10/2017) Tämän palautteen jälkeen siivoushinta on laskettu 95 euroon.

”Hyvä paikka! Monet sängyt. Erittäin kodikas, upea sijainti. Kaksi saunaa, takka ja huvimaja. Tyylikäs. Pidin kaikesta hyvin paljon. Vain yksi miinus, hiiri kävi yöllä.”(Venäläiset asiakkaat, Booking.com varaus 01/2017)

”Mahtava kokemus. Mahtava mökki, ympäristö ja palvelut. Hyvä asiakaspalvelu. Kiitos!”(Espanjalaiset asiakkaat, AirBNB varaus 10/2016)

”Tämä Kivikosken mökki oli ensimmäinen vuokramökki, johon vien perheenikin. Rakennuksista oli huolehdittu, mikään paikka ei ollut rempallaan. Nurmikko oli leikattu. Vuoteet olivat kunnolliset, olen nukkunut eräänkin yön vuokramökin sängyssä, jonka joustinpatjan parasta ennen päivä on mennyt aikaa sitten. Astioita ruuan valmistukseen oli riittävästi, ruokailuastioista oli 2 settiä käytössä. Tilava sauna mökissä. Lasisauna oli uniikki kokemus. Oma nuotiopaikka (harvinaista). Runsas terassitila (sää suosi meitä ja pääsimme hyödyntämään terassia). Palju (viikonlopun porukalla tämä oli ensimmäinen kerta, nautimme kovasti). Mutta veitsen teroittimelle olisi tarvetta. Sen voisi laittaa ketjussa keittiön takaseinään (muuten sitä ei huomaa) ja ohjeet paljun pohjaventtiilin käyttöön/löytämiseen, mielellään kuvan kanssa”(Suomalaiset asiakkaat, otteita sähköpostipalautteesta 09/2016)

Minna oli avulias ja vastasi kysymyksiini ystävällisesti. Paikka oli erinomaisen viihtyisä ja siisti, ja ulkomaiset vieraat ihastuivat ikihyviksi. Sauna, vene ja joki olivat mahtava yhdistelmä. Toisin sanottuna sijainti on tosi hyvä. Toki naapuritalo on hyvin lähellä mutta kun näköyhteys on peitetty, se ei häiritse. Rannan sähkösauna toimi vähän huonosti tai sitten emme osannut käyttää. (Suomalaiset asiakkaat, AirBNB varaus 07/2016)

”Aito puinen mökki, josta ei puutu astioita ja keittiötarvikkeita. Ihana sauna. Mökin parvisänky on ihan katon alla. Parvelle pääsee portaita pitkin. 5- vuotiaalle pojalle parvi oli mielenkiintoinen paikka pelata. Wi Fi toimii ilman salasanaa. Mutta astianpesukone ei lähtenyt heti toimimaan. Jotta se toimisi, on käännettävä hana pesualtaalta. Teknisissä ohjeissa oli sähköpostiosoite ja johtajan mukava vastaus tuli lähes välittömästi.(Venäläiset asiakkaat Booking.com 01/2016)

”Kaikki oli kuten sovittiin. Sauna, palju ja mökki jossa on lämmintä ja mukavaa. Super mukava mökki. Päärakennukseen mahtuu 5 henkilöä, jonka lisäksi pienessä nukkuma-aitassa olisi ollut tilaa vielä 2 – 3:lle henkilölle. Paikka oli helppo löytää, vain muutaman kilometrin päässä valtatieltä, mutta silti hiljainen ja rauhallinen ympäristö”(Suomalaiset asiakkaat AirBNB 10/2015)

”Kaikki ovat tyytyväisiä! Loistava sijainti. Ilmeikäs luonnonpuinen mökki ja kota olivat esteettinen ilo.”(Venäläiset asiakkaat Booking.com 10/2015)

”Meillä oli hauskaa Villa Kivikoskella. Talo on kodikas ja mukava, myös paikka on täydellinen. Todellisuus ylitti odotuksemme. Kiitos paljon! Me suosittelemme ystävillemme Ville Kivikoski lomaa varmasti.”(Venäläiset asiakkaat Booking.com, palaute sähköpostitse 08/2015)

”Tyylikäs ja toimiva kokonaisuus. Hyvin varusteltu. Vesikasvit pitäisi raivata laiturin päästä”(suomalaiset asiakkaat Booking.com 08/2015)

”Erinomainen loma. Kauniit maisemat, hyvä sijainti lähellä E18 tietä. Kävelyetäisyydellä (1 km) Sirius Sport Resort ja Siriuksen köysipuisto, tuulitunneli ja lainelauta-allas, jossa mahdollisuus oppia surffaamaan. Supermarket ABC lähellä. Mökki suojaisessa paikassa. Sieniä, marjoja, kalastusta. Naapurit näköetäisyydellä. Kodikas mukava koti joen rannalla ja kaikki kaupungin mukavuudet”(Venäläiset asiakkaat Booking.com 08/2015)

”Rakastuin ensi silmäyksellä! Uusi Villa Kivikoski on ehdottomasti kaunein näkemäni mökki ❤ Tila sisällä pieni, mutta loistavasti käytetty hyödyksi joka neliö, ulkotiloihin panostettu ja sauna saa ison plussan!”(Suomalaiset asiakkaat, Facebook 04/2015)