KOTTERIAN KOKOUSMÖIT PYHTÄÄLLÄ SAUNAILTOIHIN, TYKY-PÄIVIEN VIETTÄMISEEN JA POLTTARIPAIKAKSI

Kotterian rantamökeillä saunaillat, kokoukset, illanvietot, tyky-päivät ja juhlat voi viettää takkatulen loisteessa, upeista maisemista nauttien. Jokaisessa vuokramökissä majoitusta ja hyvät kokoustilat 6-12 henkilölle. Kaikissa Kotterian vuokramökeissä on korkeatasoinen varustus. Pyhtään mökeillä Skitunäsissä ja Strukalla, mm. biljardi, upea takka, moottorivene ja soutuvene. Kivikosken mökillä ja Strukalla myös puilla lämmitettävä palju. Pyhtäällä sijaitseva Strukan vuokramökki muodostaa yhdessä Kivikosken vuokramökin kanssa viehättävän mökkikokonaisuuden jopa 20 henkilölle.

Kotterian kokousmökit tarjoavat innovatiivisen vaihtoehdon henkilöstön, asiakkaiden ja kaveriporukan kokoontumispaikaksi. Kokouspaketit ja tyky-päivät Pyhtäällä kuudelle henkilölle Kivikosken mökillä alkaen 360 €/vrk. Tarjoushintaan sisältyy yhden yön majoitus ja liinavaatteet. Hinta sisältää myös siivouksen (max. 3 tuntia)

Oheisista mökkilinkeistä lisätietoa kustakin kokousmökistä ja tarkemmat hintatiedot, varauskalenteri ja esimerkkejä lähialueen nähtävyyksistä. Esimerkiksi mukavan polttaripaketin saa yhdistämällä Pyhtäällä sijaitsevan Siriuksen lento-ja surffikeskuksen palvelut Kotterian mökkiviikonloppuun.

PITOAPLVELU KOKOUSMÖKEILLE

Pitopalvelua vuokramökeille tarjoaa mm. Kymenlaakson Juhlapalvelut/Tommi Lehtonen, puh. 050-443 4466. Toinen hyvä vaihtoehto on tilata ja noutaa itse edulliset ja ihanat herkut ja lämpimät ruoat Karhulan Rannikkopajoista arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

FLÄPPITAULU JA VALKOKANGAS KAIKILLE KOKOUSMÖKEILLE

Kokousmökeille on tilattavissa myös fläppitaulu ja valkokangas. Heijastustaustan koko on noin 1,5m x 1,5 m. Kokoustarvikkeiden toimituksesta veloitamme yhteensä 30 euroa. Kerrothan kokoustarvikkeiden tarpeesta jo varausvaiheessa niin saamme tarvikkeet toimitettua oikealle vuokramökille.