fbpx

Merenrantatalo Kotka

SEURAKUJAN MERENRANTATALO 70m2


Seurakujan vuokratalo sijaitsee Kotkan Tiutisissa, omalla upealla merenrantatontilla. Tontilla on kaksi rakennusta, isompi asumiskäyttöön vuokrattava asuinrakennus ja pienempi lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu saunarakennus. Tontin kulmassa myös pieni yhteiskäyttöinen varasto ja polttopuukatos. Saunarakennus on yhden makuuhuoneen sisältävä majoitustila, jota vuokrataan pääasiassa perheille ja pariskunnille nimellä Rantakarin vuokramökki.

Seurakujan Päärakennuksessa on kaksi erillistä vuokrattavaa konaisuutta, joihin kumpaankin on oma sisäänkäynti. Päärakennuksen molemmille asunnoille on sama virallinen osoite, Seurakuja 6, Kotka. Nyt vuokrattava asunto on iso saunallinen yksiö, noin 70 m2.


Tontin koko on noin 850m2. Päärakennuksen vuokralaisten käytössä on yhteinen meriterassi ja laituri. Majoitusrakennuksen vuokralaisille on oma terassi ja laituri. Varasto on päärakennuksen vuokralaisten yhteiskäytössä. Kaksion asukkaille on yksi parkkipaikka pihassa. Soutuvene käytettävissä

Seurakuja 6, 70m2, 699e/kk

Huoneisto on noin 70m2. Huoneistossa on valoisa lasiterassityyppinen eteinen, josta käynti suoraan olohuoneeseen. Olohuone on avara valoisa tila, jonka toisessa päässä erkkeri suoraan merelle. Olohuoneessa on varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Erillistä makuuhuonetta ei ole, olohuoneesta saa tarvittaessa jaettua toisen päädyn makuuhuoneeksi.

Asunnossa on sähkölämmitteiset patterit ja on koneellinen poisto.


Asunnossa on hyvin varusteltu ruoanvalmistuskeittiö. Keittiön ikkunasta kivat näkymät suoraan merelle. Keittiössä on liesi, astianpesukone, liesituuletin ja hella. Toisella seinustalla on jääkaappipakastin ja runsaasti säilytystilaa keittiön kaapeissa.

Kylpyhuoneessa on laattalattia ja seinissä kaakelit. Asunnossa on sähkölämmitteinen sauna ja pesutiloista käynti pienelle vilvoitteluterassille. Kylpyhuoneessa ja saunatiloissa on lattialämmitys.


Asunnon vuokra on 699 euroa + sähkö + vesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto sisältyy hintaan. Vuokravakuus 1.400 euroa tai kelan tai kaupungin takaussitoomus. Sähkönkulutus vuonna 2020 yhden henkilön kulutuksella oli 1.440 euroa, sisältäen sähkölämmityksen ja muun sähkönkulutuksen (keskimäärin noin 120e/kk)

Seurakuja 6, 49830 Kotka. Suomen Kotteria Oy, 0400534269