PALJUT VUOKRAMÖKEILLÄ

Paljut vuokramökeillä

Strukan ja Kivikosken vuokramökeille on erillistä veloitusta vastaan mahdollisuus vuokrata noin 6-8 henkilölle tarkoitettu lämminvesipalju. Skitunäsin merenrantamökille ei kylpypaljua valitettavasti ole saatavilla, sillä mökillä on porakaivo ja kaivovesi ei riitä paljun täyttämiseen. Rantakarin mökillä ei myöskään ole paljua saatavilla kun pihapiiri on jaettu päärakennuksen asukkaiden kanssa.Strukan palju sijaitsee puutarhassa huvimajan vieressä, aivan joen äärellä. Kivikosken palju on päärakennuksen saunan vieressä terassiin upotettuna. Paljujen tuntumassa olevilla terasseilla on istuskeluryhmä. Kun käytät ulkotulia tai kynttilöitä paljujen läheisyydessä, muistathan käyttää palamattomia alustoja tulien alla myös talvella etteivät kalusteet tai terassi vaurioidu.

Suosittelemme varaamaan kylpytynnyrin käyttöönne Kotterian asiakaspalvelun kanssa aina ennen mökille saapumistasi jotta voimme varmistaa polttopuiden riittävyyden ja saat ohjeet paljun lämmitystä varten. Halutessasi voit toki varata paljun vielä mökillä ollessannekin. Ota tässä tapauksessa yhteys asiakaspalveluunne, niin hoidetaan laskutus jälkikäteen.

Puulämmitteiset paljut 6-8 henkilölle

Vuokramökkiemme paljut ovat lasikuituisia kylpytynnereitä, joissa on puulämmittenen ulkopuolinen kiuas. Paljuveden lämmittämiseen menee noin 2-3,5 tuntia säästä ja polttopuiden syöttötiheydestä riippuen. Muista aina täyttää palju vedellä ennen tulien sytyttämistä jotta palju ja kamina eivät pala puhki. Paljua lämmitettäessä on myös huolehdittava siitä, että tuli kaminassa ei pääse välillä sammumaan jotta lämmittäminen on mahdollisimman tehokasta. Lisätietoa paljujen käyttöön oheisista Strukan ja Kivikosken paljulinkeistäPaljun vuokrahinta yhdeksi vuorokaudeksi on 90 euroa. Seuraavat vuorokauden vuokrataan hintaan 50 euroa/vuorokausi. Pidemmäksi ajaksi vuokrattaessa ota yhteys asiakaspalveluumme niin saat tarjouksen.