Suomen Kotterian vuokratilat

Suomen Kotteria on pieni perheyritys, jonka pääliiketoimintaa on tilavuokraus. Vuokrattavia kohteita ovat vuokramökit Pyhtäällä, varastot, työtilat ja bändikämpät Vantaalla ja asunnot Helsingissä ja Kokassa.

Vuokralle tarjotaan rantamökkejä ja huviloita Pyhtäällä

Vuokraamme korkeatasoisia rantahuviloita Kymenlaaksossa Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen.Vuokramökeissä on hyvät tilat mökistä riippuen 5-12 hengelle. Strukan ja Kivikosken mökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin mökeissä majoittuu yhteensä jopa 20 henkilöä. Skitunäsissä ja Strukalla on myös biljardi. Kivikoskelle ja Strukalle myös kylpypalju vuokrattavissa.

Vuokralle tarjotaan varastotilaa ja bändien treenikämppiä Vantaalla

Vantaan Hakkilan parakkipuistossa varastotiloja rakennusliikkeille ja tavaran jobbareille ja harrastetiloja bändeille ja käsityöläisille tarjolla. Toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen. Mitä sinä haluaisit Hakkilassa tehdä?

Lämmityshiiltä, koksia ja puuhiiltä

Jatkamme Hiili ja Koksi Oy:n liiketoimintaa ja maahantuomme ja myymme hiilituotteita moneen tarkoitukseen. Tarjolla on lämmityshiilituotteiden lisäksi mm. suodatinkoksiaseppähiiliä, voimalaitoshiiliä ja puuhiiltä.