Tuotteet ja palvelut

Suomen Kotteria on pieni perheyritys, jonka pääliiketoimintaa on tilavuokraus. Vuokrattavia kohteita ovat vuokramökit Pyhtäällä ja varastot & harrastetilat pääkaupunkiseudulla. Vuokraamme myös asuntoja Helsingissä ja Kotkassa. Myymme myös hiilituotteita.

Vuokralle tarjotaan rantamökkejä Pyhtäällä

Vuokraamme korkeatasoisia rantahuviloita Kymenlaaksossa Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen.Vuokramökeissä on hyvät tilat mökistä riippuen 5-12 hengelle. Strukan ja Kivikosken mökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin mökeissä majoittuu yhteensä jopa 20 henkilöä. Skitunäsissä ja Strukalla on myös biljardi. Kivikoskelle ja Strukalle myös kylpypalju vuokrattavissa.

Vuokralle tarjotaan varastotilaa ja bändien treenikämppiä Vantaalla ja Espoossa

Vantaan Hakkilan ja Espoon Juvanmalmin parakkipuistoissa varastotiloja rakennusliikkeille ja tavaran jobbareille ja harrastetiloja bändeille ja käsityöläisille tarjolla. Toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen.