TYÖTILAT

VUOKRATTAVIA TYÖTILOJA VANTAALLA JA ESPOOSSA

Vantaan ja Espoon parakkipuistoissa on tarjolla parakkeja, konttoritiloja ja eristettyjä ja eristämättömiä 40 tai 20 jalan merikontteja työtiloiksi monenlaiseen tarpeeseen. Kaikkiin tiloihin on saatavissa sähköt. Konttoritiloissa vesipiste ja saunatilat käytettävissä. Kaikkiin työtiloihin on oma sisäänkäynti.

Vuokra-alueilla on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Työtilat ja työhuoneet soveltuvat esimerkiksi taiteilijoille, metallipajoiksi, verstaaksi ja tietenkin myös tavaravarastoiksi. Kotterian työtiloissa voit tehdä esimerkiksi huolto-, korjaus- ja asennustyötä, metallin koneistusta ja valikoiduissa tiloissa tarvittaessa myös hitsausta. Tällä hetkellä työtiloissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, maanrakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita ja jälleenmyyjiä, huonekalupuuseppä, maahantuontiyrityksiä, bändejä ja metalliseppä.

Työtilojen lisäksi Kotterian parakkipuistoissa on tarjolla erikokoisia varastotiloja, bändikämppiä ja lyhytaikaista lastaustilaa. Lisätietoa pääkaupunkiseudun vuokratiloista ja varastoista tästä

PIENIÄ JA VÄHÄN ISOMPIA TYÖTILOJA TARJOLLA

Vuokrattavien tilojen pinta-alat ovat yleensä 20-40m2. Suuremmat, noin 40 neliömetrin työtilat voidaan toteuttaa väliovellisena tai täysin avoimena. Täysin avoimessa työtilassa on vain välitolppa kahden tilan välillä. Tällainen isompi tila soveltuu hyvin esim. harrastustilaksi kerhoille tai työtilaksi sepälle.

TYÖHUONE TAI VERSTAS HARRASTUSTOIMINTAAN

Monissa käsityöharrastuksissa erillinen työtila on hajuhaittojen , melun tai sotkuisuuden takia välttämätön. Etenkään kerrostaloasunnoissa ei usein ole tiloja tai työkaluja edes satunnaisiin korjauksiin kuten rikkoutuneiden lelujen korjaamiseen, pienlaitteiden paristojen tai akkujen vaihtoon tai huonekalujen ehostamiseen. Hakkilan ja Juvanmalmin työhuoneet ja verstastilat tarjoavat mahdollisuus päästä tekemään käsitöitä helposti omaan rauhaan. Vuokraa oma tai vaikka kimppatila kavereiden kanssa ja tule meille harrastamaan!

BÄNDIKÄMPÄT JA TREENIKSET

Kotterian parakkipuiston tilat soveltuvat maniosti myös bändien ja yksittäistenkin muusikoiden käyttöön. Tilat vuokrataan usein sellaisenaan, eikä tiloissa ole tekniikkaa tai musiikkilaitteita valmiina. Usein bändit sisustavat ja akustoivat tilansa itse, mutta tarvittaessa voidaan sopia tilojen akustoinnista myös Kotterian huollon kanssa. Tällöin tila voidaan remontoida valmiiksi asiakkaiden mieltymyksen mukaan. Lisätietoa ja kuvia bändikämpistä ja treeniksistä tästä

VUOKRATILAT ja TOIMISTOPARAKIT PUHELINPALVELUTYÖHÖN tai YRITYKSEN TOIMITILOIKSI

Konttoritiloissa ja parakeissa on tarjolla erikokoisia työhuoneita monenlaiseen toimintaan. Osa vuokrattavista tiloista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen. Tällä hetkellä toimistorakennuksessa ja parakeissa on vuokralaisena mm. it-alan yrittäjiä, rakennusliikeitä ja asiakaspalvelualan yrityksiä.

ASFALTOITUA PIHA-ALUETTA VANTAALLA VUOKRATTAVISSA

Vantaan parakkipuiston alueelta on mahdollista vuokrata myös pihatilaa. Tällä hetkellä vuokralaisena on mm. lasitusliike ja tavaran jobbareita. Piha-aluetta voi vapaasti käyttää myös esimerkiksi maalaamiseen. Sovi kuitenkin aina piha-alueen käytöstä asiakaspalvelumme kanssa erikseen.

Piha-aluetta voidaan Vantaalla vuokrata myös vientiin menevien konttien lastaukseen. Lisätietoa lastaustilan vuokrauksesta.

KAIKISSA TILOISSA SÄHKÖ. ALUEELLA VESIPISTE KÄYTETTÄVISSÄ

Vantaan Hakkilan vuokratiloissa ei ole vettä, viemäriä tai keskuslämmitystä. Juvanmalmilla myös vesi ja viemäri löytyy toisista tiloista. Kaikissa eristetyissä tiloissa on sähkölämmitys ja isompiin yhdistettyihin tiloihin on saatavilla myös ilmalämpöpumppu. Sähkö maksetaan kulutuksen mukaan. Alueella on wc-tilat ja vesipiste vuokralaisten käytössä