TYÖTILAT

VUOKRATTAVIA TYÖTILOJA VANTAALLA JA ESPOOSSA

Vantaan ja Espoon parakkipuistoissa on tarjolla parakkeja, konttoritiloja ja eristettyjä ja eristämättömiä 40 tai 20 jalan merikontteja työtiloiksi monenlaiseen tarpeeseen. Kaikkiin vuokratiloihin on saatavissa sähköt. Konttoritiloissa vesipiste ja saunatilat käytettävissä. Kaikkiin vuokratiloihin on oma sisäänkäynti.

TYÖHUONE, VERSTAS ja ASKARTELUTILOJA

Parakkipuistoissa on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja harrastetiloiksi ja bändien treenitiloiksi. Työtilat ja työhuoneet soveltuvat esimerkiksi metallipajoiksi, verstaaksi ja tavaravarastoiksi. Tällä hetkellä vuokratiloissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, maanrakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita ja jälleenmyyjiä, huonekalupuuseppä, maahantuontiyrityksiä, bändejä ja seppä.

Vuokrattavien tilojen pinta-alat ovat yleensä 20-40m2. Suuremmat, noin 40 neliömetrin työtilat voidaan toteuttaa väliovellisena tai täysin avoimena. Täysin avoimessa työtilassa on vain välitolppa kahden tilan välillä. Tällainen isompi tila soveltuu hyvin esim. harrastustilaksi kerhoille tai työtilaksi sepälle.

VUOKRATILAT ja TOIMISTOPARAKIT PUHELINPALVELUTYÖHÖN tai YRITYKSEN TOIMITILOIKSI

Konttoritiloissa ja parakeissa on tarjolla erikokoisia työhuoneita monenlaiseen toimintaan. Osa vuokrattavista tiloista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen. Tällä hetkellä toimistorakennuksessa ja parakeissa on vuokralaisena mm. it-alan yrittäjiä, rakennusliikeitä ja asiakaspalvelualan yrityksiä.

ASFALTOITUA PIHA-ALUETTA VUOKRATTAVISSA

Parakkipuistojen alueelta on mahdollista vuokrata myös pihatilaa. Tällä hetkellä vuokralaisena on mm. lasitusliike ja tavaran jobbareita. Piha-aluetta voi vapaasti käyttää myös esimerkiksi maalaamiseen. Sovi kuitenkin aina piha-alueen käytöstä asiakaspalvelumme kanssa erikseen.

Piha-aluetta voidaan Vantaalla vuokrata myös vientiin menevien konttien lastaukseen. Lisätietoa lastaustilan vuokrauksesta.