VARASTOTILAT

LÄMMINTÄ JA KYLMÄÄ VARASTOTILAA

Varastotiloja moneen tarpeeseen Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla tarjolla. Vuokraamme alueellamme eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja ja parakkitiloja tavaran varastointiin ja työtilaksi. Myös toimistorakennusten tilat käytettävissä. Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen.

Varastoalueella on vuokralaisillemme tarjolla WC. Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat. Ota rohkeasti yhteyttä, rakennetaan tarpeittesi mukainen tilaratkaisu!

ERISTETYT ja ERISTÄMÄTTÖMÄT VUOKRAKONTIT VARASTOINTIIN

Vantaan ja Espoon parakkipuistoissa on tarjolla eristettyjä ja eristämättömiä 40 tai 20 jalan merikontteja. Vuokrakontteihin on saatavissa sähköt. Vuokrakontit soveltuvat esimerkiksi tavaravarastoiksi ja pieneen nikkarointiin. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita ja jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrityksiä.

TILOJA LÄMPIMÄÄN VARASTOINTIIN

Konttoritiloissa ja parakeissa on tarjolla erikokoisia lämmitettäviä huoneita monenlaiseen toimintaan. Osa parakeista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen. Tällä hetkellä toimistorakennuksessa ja parakeissa on vuokralaisena mm. rakennusliikeitä ja tavaran jobbareita.

PIHA-ALUE TAVAROIDEN VARASTOINTIIN TAI VAIKKA MATKAILUAUTON SÄILYTYKSEEN

Parakkipuistojen alueelta on mahdollista vuokrata myös asfaltoitua pihatilaa. Tällä hetkellä vuokralaisena mm. lasitusliike ja tavaran jobbareita.