LÄMMINTÄ JA KYLMÄÄ VARASTOTILAA VANTAAN HAKKILASSA

Varastotiloja moneen tarpeeseen Vantaan Hakkilassa tarjolla. Matkaa Tikkurilan keskustaan vain 2 km. Varaston osoite on Hakintie 14, 01380 Vantaa. Vuokraamme alueellamme eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja ja parakkitiloja tavaran varastointiin ja työtilaksi. Myös toimistorakennusten tilat käytettävissä. Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen.

Varastoalueella on vuokralaisillemme tarjolla WC ja erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat. Ota rohkeasti yhteyttä, rakennetaan tarpeittesi mukainen tilaratkaisu!

ERISTETYT ja ERISTÄMÄTTÖMÄT VUOKRAKONTIT VARASTOINTIIN

Vantaan Hakkilan parakkipuistossa on tarjolla eristettyjä ja eristämättömiä 40 tai 20 jalan merikontteja. Vuokrakontteihin on saatavissa sähköt. Vuokrakontit soveltuvat esimerkiksi tavaravarastoiksi ja pieneen nikkarointiin. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita ja jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrityksiä.

KONTTORIRAKENNUS ja PARAKIT LÄMPIMÄÄN VARASTOINTIIN

Konttoritiloissa ja parakeissa on tarjolla erikokoisia lämmitettäviä huoneita monenlaiseen toimintaan. Osa parakeista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen. Tällä hetkellä toimistorakennuksessa ja parakeissa on vuokralaisena mm. rakennusliikeitä ja tavaran jobbareita.

PIHA-ALUE TAVAROIDEN VARASTOINTIIN TAI VAIKKA MATKAILUAUTON SÄILYTYKSEEN

Hakkilan parakkipuiston alueelta on mahdollista vuokrata myös pihatilaa. Tällä hetkellä vuokralaisena mm. lasitusliike ja tavaran jobbareita.