VARASTOTILAT

LÄMMINTÄ JA KYLMÄÄ VARASTOTILAA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Vuokralle tarjotaan varastotiloja pääkaupunkiseudulla Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla. Vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan keä III:n tuntumassa. Tarjolla on eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja, pihatilaa ja erilaisia lämmitettyjä kuivatiloja tavaroiden säilyttämiseen ja varastointiin. Myös toimistorakennusten tilat on vuokrattavissa. Kaikki varastot ovat lukittavia. Varaston voi vuokrata käyttöön vähintään kuukauden ajaksi, pihatilaa vuokrataan tarvittaessa myös päivä kerrallaan. Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen.

Pääkaupunkiseudun varastoalueet koostuvat pääasiassa konteista ja parakeista, jotka on sijoiotettu kahteen tasoon. Piha-alueilla on myös lastaus- ja purkutilaa, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Vantaan Hakkilassa on torstaisin Suomen Kotterian työmiehet ja tarvittaessa myös etukuormaaja käytettävissä. Olethan yhteydessä jos tarvitset purku- tai lastausapua.

Parakkipuitoissa on vuokralaisillemme tarjolla WC. Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat. Ota yhteyttä, etsitään tarpeittesi mukainen tilaratkaisu!

PÄÄKAUPUNKISEUDUN VARASTOTILAT KÄYTETTÄVISSÄ YMPÄRI VUOROKAUDEN

Kaikki Kotterian vuokravarastot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden 24/7. Alueella on varastoasiakkaiden lisäksi myös työhuoneita, verstastiloja, bänditiloja ja kerhohuoneita, joten liikennettä on alueella lähes aina.