fbpx

Vuokramökit

VUOKRAMÖKIT ETELÄ-SUOMESSA


Vuokramökit Etelä-Suomessa, lähellä Helsinkiä

Kiinnostaako sinua mökkiloma puhtaan luonnon äärellä, mutta kuitenkin lähellä Helsinkiä? Haluatko rantakalliolle meren rantaan, pois kaupungista? Vuokraa itsellesi mökki ja lähde viettämään viikonloppulomaa Kymenlaaksoon, ihan Uudenmaan tuntumaan. Kesällä Kotterian mökit ja huvilat ovat rentoutumisen keidas, sisältäen saunan, uintimahdollisuuden ja grillipaikat. Talvi tuo omia aktiviteettejaan, kuten hiihtomahdollisuudet, avantouinnin ja tietysti kuuman ulkokylvyn. Varaa nyt itsellesi omaa aikaa ja tule vuokramökille rentoutumaan tai viettämään iltaa perheen ja ystävien kanssa! Vapaat jaksot ja Kotterian vuoktramökkien varaaminen varauskalenterit-sivulla

Skitunäsin merenrantamökki Pyhtäällä 10-12 henkilölle. Vuokrakäyttöön ympäri vuoden

Skitunäsin merenrantamökki Pyhtäällä 10-12 henkilölle. Mökillä biljardi, takka ja sauna. Pihassa nuotiopaikka ja grillikota ja erikseen vuokrattavissa iso rantasauna.

Strukan vuokramökki Pyhtäällä noin 12 henkilölle

Strukan joenrantamökki Pyhtäällä 12-16 henkilölle. Strukalla on biljaripöytä parvella ja palju ja huvimaja puutarhassa. Rannassa laituri ja soutuvene käytettävissä.

Kivikosken kelohirsinen vuokramökki Pyhtäällä 7 henkilölle. Vain 1h Helsingistä Kotkan suuntaan.

Kivikosken joenrantamökki Pyhtäällä 8:lle. Kelohirsimökki Strukan mökin vieressä. Mökillä lasinen iso näköalasauna ja puulämmitteinen palju. Pihassa grillikota ja nuotiopaikka.

Kotka, Rantakarin merenrantamökki 7 henkilölle

Rantakarin merenrantamökki Kotkassa 7:lle. Mökillä puulämmitteinen sauna ja upea meriterassi. Oma yksityinen laituri ja soutuvene käytettävissä.


Mökit ja loma-asunnot Kotkassa ja Pyhtäällä, aivan Uudenmaan ja Kymenlaakson rajalla

Tarjoamme vuokralle korkeatasoisia vuokramökkejä Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä. Mökit sijaitsevat kaikki vesistöjen rannalla Etelä-Suomessa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun kiireestä. Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen. Vuokramökeissä on hyvät tilat mökistä riippuen 5-12 hengelle. Strukan ja Kivikosken mökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin vuokramökeissä majoittuu yhteensä jopa 20 henkilöä.

Hyvin varusteltuja mökkejä. Päiväksi tai pidemmäksi aikaa tarpeidesi mukaisesti

Kotterian mökit sijaitsevat vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja mökille voikin hyvin suunnata ihan tavallisena viikonloppuna tai vaikka arkenakin omalle minilomalle. Kun arki kaupungissa on usein kiireistä, tarjoaa mökki täydelliset puitteet rentoutumiselle. Luonnonhelmassa mieli lepää ja on hiljaisuudessa tai kaveriporukan kesken on helppo irtautua arjen paineista. Ota irtiotto arjen keskelle ja karkaa mökille!

Suomen Kotterian vuokramökit on kaikki varattavissa vaikka päiväksi kerrallaan. Ainoa poikkeus ovat joulu, uusivuosi ja juhannus, jolloin hinta ja minimivarausaika määritellään sesongin mukaan. Muina aikoina tarjoamme mökkejä asiakkaiden käyttöön minimissään vuorokaudeksi kerrallaan. Myöskään vakioituja vaihtopäiviä ei ole, vaan viikon mittaiset lomat vuokrataan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisätietoa vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista sivullamme mökkivuokraus

Vuokramökeissä sauna, takka, palju, biljardi

Kaikki vuokramökkimme sijaitsevat veden äärellä ja kaikilla mökeillä on oma rauhallinen, lämmin tunnelma. Puupinnat luovat mökeille kotoisan, viihtyisän tunnelman ja antavat hyvän mahdollisuuden rentoutumiseen. Tunnelman lisäksi mökeiltä löytyvät myös kaikki nykyaikaiset mukavuudet, kuten sähkölämmitys ja valaistus, kylmä ja kuuma vesi hanasta ja vedettävä sisävessa. Kivikosken mökillä ja Skitunäsissä on lisäksi erillinen puu-cee. Kaikki vuokramökit soveltuvat ympärivuotiseen lomailuun ja useimmissa kohteissamme on kolminkertaiset ikkunat ja kaikissa mökeissä on lisäksi myös puulämmitteinen sauna ja takka lämpöä ja tunnelmaa tuomaan. Skitunäsissä ja Strukalla on parvella myös harrastekäyttöön soveltuva biljardipöytä. 

Lomamökkien pihat on suunniteltu lomailua ajatellen ja kaikissa edellä mainituissa kohteissamme on grillausmahdollisuus ja soutuvene käytettävissä. Kivikoskelle ja Strukalle on myös palju vuokrattavissa. Kylpypaljut on varustettu ulkoisella kiukaalla ja paljut soveltuvat 6-8 henkilön kylpemiseen ympäri vuoden.


Vuokrahintaan sisältyy majoitus valitsemassasi vuokramökissä. Kohteemme ovat kotoisasti ja siististi kalustettuja ja niistä löytyy laajat astiastot ja ruokailuvälineet, tyynyt, patjat ja peitot. Vesi, sähköt ja polttopuut sisältyvät myös hintaan. Vuokrakohteissa on usein asiakkaiden jättämiä pesuaineita, mutta mökille on hyvä ottaa mukaan oma shampoo, suihkugeeli ja pyykinpesukoneen pesuaine. Käsisaippua, keittiöpyyhe, vessapaperi, keittiöpaperi ja astianpesuaineet on mökillä talon puolesta.

Loppusiivous ja liinavaatteet tilattavissa lisäpalveluna erikseen

Vuokramökkien vuokrahintoihin ei sisälly lisäpalveluita, jotka on listattu kunkin kohteen esittelyssä maksullisena lisäpalveluna. Tällaisia lisäpalveluita ovat esimerkiksi paljun vuokraus, loppusiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet. Huomaathan että mökillä kaikki lakanat ovat pääsääntöisesti yhden hengen lakanoita myös parisängyissä. Halutessasi voit toki ottaa omat liinavaatteet ja pyyhkeet mökille mukaan.

Jos haluat tehdä loppusiivouksen itse, tulee siivoukseen varata useampi tunti, jotta se tulee tehtyä tarpeeksi hyvin. Jos siivouksen tekee yksin, on isommilla mökeillä siivoukseen on hyvä varata noin 3 tuntia. Pienemmillä mökeillä noin 2 tuntia yleensä riittää. Tutustuthan siivousohjeisiin huolellisesti jo ennen lomanne alkua jotta tietät mitä siivoustasoa edellytämme. Jotta voit nauttia lomastasi loppuun saakka, suosittelemme lämpimästi tilaamaan loppusiivouksen lisäpalveluna. Siivousvälineet ja pesuaineet löytyvät vuokrakohteista.

Tutustuthan lisäpalveluihin jo hyvissä ajoin ennen mökille menoanne. Saatavuuden varmistamiseksi toivomme että tilaatte lisäpalvelut aina ennakkoon. Esimerkiksi siivouspalvelun järjestely lyhyellä vaihtoajalla voi olla joskus haastavaa.

Vuokramökit soveltuvat ympärivuotiseen lomailuun

Vuokramökeissämme voit lomailla ympäri vuoden, myös talvella. Kymenlaakson monet talviaktiviteetit koet helposti vuokramökiltä käsin autolla liikkuen. Oman mökin rannasta piipahdat helposti pilkille tai päiväkävelylle jäälle. Syksyllä voit halutessasi kerätä metsän antimet, sienet ja marjat, kotiin mukaan viemiseksi. Sauno ja pulahda viileään mereen ja nauti takkatulen lämmöstä! Kesällä ja aurinkoisena syyspäivänä on mukava käydä soutelemassa ja illan hämärtyessä tunnelmoida nuotiolla ja valmistaa iltapalaksi vaikka loimulohta tai paistaa perinteiset makkarat.

Kotterian ja Savantumin kaikki vuokramökit ovat puurakenteisia eristettyjä mökkejä ja huviloita, joissa on mukava viettää lomaa. Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys, takka ja ilmalämpöpumput ja pesutiloissa on myös lattialämmitys. Mökit tarjoavat kotoisan ja viihtyisän vaihtoehdon hotellimajoittumiselle kaikkina vuodenaikoina. 

Juhlapyhät, kuten joulu, uusivuosi, juhannus ja pääsiäinen ovat hyvin kysyttyjä sesonkeja. Varaathan oman lomasi hyvissä ajoin jotta voit valita juuri sinun perheellesi parhaiten sopivan vuokramökin.

Mökille lasten kanssa tai vaikka polttariporukalla

Mökillä vietettävät päivät ovat monille kesän, juhlapyhien ja lomakausien parasta antia. Paikalle kokoonnutaan perheen, suvun tai suuremmankin porukan voimin. Asiakkaamme arvostavat erityisesti yhteistä aikaa ja mökkeilyyn kuuluvia asioita, kuten saunomista, uimista ja ruoanlaittoa.

Kotterian vuokramökeillä viihdytään usein pienellä porukalla perheen kesken. Monelle mökki on myös paikka, jossa kohdataan lähisukulaisia ja ystäviä, joita muuten tavataan harvoin. Isot Pyhtäällä sijaitsevat vuokramökit soveltuvat erinomaisesti myös juhlien ja pienimuotoisten tapahtumien, kuten häiden, ristiäisten, synttäreiden ja polttareiden järjestämiseen. Jos pidät juhlat mökillä, niin keskustele asiakaspalvelumme kanssa ennakkoon mahdollisista lisähenkilöveloituksista.

Pienet lapset ovat tervetulleita kaikkiin kohteisiimme. Turvaportteja ei ole, mutta vauvan matkasänky, syöttötuoli, potta ja joitakin pelejä on lapsille tarjolla kaikilla mökeillä. Kun saavut vuokramökille pienten lasten kanssa, tarkista kohteen turvallisuus välittömästi pitäen mielessä uteliaat pienet jalat ja sormet. Kaikki mökit sijaitsevat veden äärellä, joten pysy tarkkaavaisena äläkä koskaan anna pienten lasten leikkiä rannalla ilman aikuisen valvontaa.

Varaa nyt miniloma Kotterian vuokramökillä!

Ota irtiotto arjesta ja varaa rentouttava viikonloppuloma saunan ja paljun kera. Mökkivuokraus on helppoa; tarkista ensin varaustilanne ja varaa sitten itsellesi ja ystävillesi parhaitsen sopiva vuokramökki! Mökkien vuokrahinnat löytyvät sivulta vuokrahinnat-sivuiltamme. Halutessasi voit tilata äkkilähtötarjouksia sähköpostiisi. Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@kotteria.com!

Check in, vuokramökin luovuotus ja avaimet mökille

Varaus alkaa iltapäivällä, normaalisti klo 16.00. Varaus loppuu yleensä keskipäivällä klo 12.00.  Jos haluat jostain syystä saapua kohteeseen normaalia aikaisemmin, tai poistua sieltä normaalia myöhemmin, voi tämä olla mahdollista erityisluvalla. Valitettavasti tällaiset pyynnöt ovat kuitenkin usein mahdottomia toteuttaa sesonkiaikoina, jolloin kohteet ovat jatkuvasti varattuja ja siivous on tehtävä hyvin varauksien välillä. Mikäli sinulla on erityistoiveita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Saat avaimet avainlokerosta numerokoodilla. Avainkoodin ja tarkat ohjeet avaimen luovutuksesta lähetetään varauksen jälkeen sähköpostitse omana varausvahvistuksena.

Ilmoita mahdollisista puutteista heti vuokramökille päästyäsi

Kun mökkiloma alkaa ja saavut mökille, tarkista ensimmäiseksi että vuokraamasi mökin varustelu ja mökin kunto ovat sopimuksen mukaisia. Mikäli näin ei ole, ilmoita mahdollisista puutteista meille saman tien. Haluamme tarjota hyvän kokemuksen kaikille vuokralaisillemme ja kuulemme mielellämme parannusehdotuksia ja toiveita varustetasonkin suhteen. Jos kaikki on hyvin ja mökki vastaa osotuksiasi, rentoudu ja nauti lomasta. Vuokramökissä voit oleskella kuin kotonasi, kunhan noudatat sinulle kerrottuja sääntöjä ja ohjeita.

Kun vuokraat mökin Suomen Kotteria Oy:ltä ovat oikeutesi ja velvoitteesi varausehdoissamme selkeästi kirjattuja, ja kuluttajansuojalaki on turvanasi. Jos taas vuokraat mökin suoraan yksityiseltä mökinomistajalta, joudut itse huolehtimaan vuokrasopimuksen yksityiskohdista ja kuluttajansuojan toteutumisesta, sillä kuluttajansuojalaki ei suojaa kahden yksityishenkilön keskinäistä kauppaa.

Lemmikki mökille mukaan

Kaikille vuokramökeillemme ovat hyvin käyttäytyvät ja sisäsiistit lemmikit tervetulleita. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä. 

Vuokramökkejämme ympäröivät vehreät metsäalueet ja mökistä riippuen joki tai meri on vain muutaman askeleen päässä mökin terassilta. Metsämaastot kutsuvat lenkkeilemään ja samoilemaan raikkaassa ilmassa ja mukavilla metsäpoluilla. Kotterian mökkien ympäristössä lemmikkisi saa juoksennella sammalmättäältä toiselle ja nuuhkia keuhkonsa täyteen luonnon tuoksuja. Mikäpä sen mukavampaa, kun leppoisan metsälenkin päätteeksi pulahtaa yhdessä raikkaaseen veteen viilentymään.

Jos lemmikki lähtee vuokramökille mukaasi, on tärkeää varmistaa, että lemmikki ei aiheuta kohteessa vahinkoa ja että lemmikin mahdolliset jätökset korjataan pois kohteen pihapiiristä. Jos lemmikki aiheuttaa vahinkoa mökillämme, ota heti yhteys asiakaspalveluumme niin saamme sovittua vahinkojen korvauksesta yhteistyössä.


Vuokramökit sijaitsevat Kymenlaaksossa vesistöjen äärellä, lähellä luontoa

Vuokramökit sijaitsevat luonnon äärellä, poissa kaupungin vilskeestä. Mökkiloma Kotterian mökeillä tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua takkatulen äärellä ihastellen merimaisemaa tai verhreää Kymijoen vartta. Vuokramökissä sinulla on oma rauha ja luonto lähellä. Voit hiljentyä kuuntelemaan meren hiljaista liplatusta tai antautua luonnon armoille vihlovaan vesisateeseen ja tuntea suolaisen veden pärskeet kasvoillasi. Suomessa jokamiehenoikeudut antavat myös luvan vaeltaa metsissä, maaseudulla ja vesistöjen äärellä vapaasti jalkaisin, suksilla, veneellä tai polkupyörällä. Jokaisella on myös lupa poimia metsämarjoja ja sieniä. 

Kaikissa mökeissä kalustoon kuuluu soutuvene, jolla voit tehdä kalastusretkiä tai vain nauttia kauniista merimaisemista tai soudella Kymijoen haaraa pitkin aina Strukan Suluille ja merelle saakka.


Luonnonpuistoja ja ulkoilmaelämää vuokramökkien lähiseudulla Etelä-Suomessa

Kymenlaakson seutu on helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudulta, ja luonnonpuistot tarjoavat hienon mahdollisuuden nauttia erämaan tunteesta yllättävän lähellä Helsinkiä. Voit nauttia luonnon rauhasta ja kerätä marjoja ja sieniä. Kymenlaaksossa voit tutustua myös Valkmusan ja Repoveden rakastetuttuihin kansallispuistoihin.

Valkmusan kansallispuisto

Valkmusan kansallispuisto on Pyhtäällä sijaitseva kosteikkoalue, jossa koskematon suo kutsuu kulkijaa rauhoittumaan. Puisto käsittää Etelä-Suomen oloissa poikkeuksellisen monipuolista suoluontoa, alueelta on luokiteltu yli 30 erilaista soiden kasvupaikkatyyppiä. Reunametsiä kiemurtelee 2,5 kilometriä pitkä rengasreitti pitkospuita pitkin suon laitamilla. Talvella luonteva tapa liikkua Valkmusan seudulla on suksilla tai lumikengillä. Luonnonpuiostoon on Kotterian vuokramökeiltä matkaa noin 25 km.

Mustilan viinitila ja arboretum

Elimäellä on noin 120 hehtaarin suuruinen Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto Mustila Arboretum, jossa pääset tutustumaan lukuisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin kasvilajeihin.  Vuodesta 1902 lähtien arboretumissa on koeviljelty koti- ja ulkomaisten puulajien kestäviä alkuperiä laajoissa tutkimusmetsiköissä ja ainutlaatuisessa metsäpuutarhassa. Mustila tunnetaan erityisesti eksoottisista havupuumetsiköistään sekä kesäkuussa kukkivista sadoista alppiruusuista ja atsaleoista. Arboretum myös myy kylmänkestävien puiden ja pensaiden siemeniä ja pikkutaimia. Matkaa Kotterian vuokramökeiltä alle 50km.

Repoveden kansallispuisto

Repovesi on Kouvolassa sijaitseva suuri ja monipuolinen retkeilykohde, jossa on useita erimittaisia luontopolkuja tarjolla. Lepuuta silmiäsi järvien ja lampien muodostamassa metsämaisemassa, samoile metsässä ja nauti luonnon rauhasta. Repoveden mahtavat mäet ja jylhät kalliot haastavat harrastajan kiipeämään yhä korkeammalle. Kotterian mökeiltä ajomatkaa noin 100 km retkikohteesta riippuen.

Aktiviteetit ja nähtävyydet Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä, vuokramökkien lähiseudulla

Monipuolisen luonnon lisäksi Kymenlaakso tarjoaa mökkeilijöille ja loma-asukkaille myös paljon erilaisia kokemuksia ja  aktiviteettimahdollisuuksia. Kotkan kymijoen kuohujen ääreltä löytyy mm. Langinkosken Keisarillinen kalastusmaja ja upeita pyöräreittejä. Vuokraa itsellesi kaupunkipyörä ja tutustu samalla Pyhtään Kaunissaareen ja vaikka Haminan ympyräkaupunkiin. Käymisen arvoisia kohteita ovat myös Kotkassa suomalaisia kalalajeja esittelevä Akvaariotalo Maretarium ja meren ja Kymenlaakson historiaa esittelevä ainutlaatuinen Merikeskus Vellamo

Kymenlaakson kalaisat vedet tarjoavat myös unohtumattomia elämyksiä kalastuksen parissa. Hyppää kokeneen viehekalastajan ja kalastusoppaan kyytiin mökin laiturista tai muusta sovitusta paikasta. Jos Ahti suo, pääset illalla maistamaan itse pyydystettyä tuoretta kalaa. Sesongista riippuen alueen vesillä voit pyytää haukea, meritaimenta, ahventa ja kuhaa. Lisätietoa kalastuspalveluista tästä

Uimapaikat Pyhtää

Pyhtäällä on merenrantoja, järviä ja tietenkin Kymijoki vehreine rantoineen. Vesistöt tarjoavat matkailijoille lukuisia ihania ja vieläkin ihanampia uimapaikkoja. Rantoja. Rantakallioita. Hiekkarantoja. Laitureita ja rantapusikoita. Lisätietoa, kuvia ja tunnelmia Pyhtään uimapaikoista löytyy tästä

Lisää vinkkejä ja lisätietoa Kymenlaakson nähtävyyksistä tästä