NÄHTÄVYYDET

TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

Kymenlaakson seutu tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja nähtävää moneen makuun. Ohessa on linkkejä alueen nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Autamme mielellämme valitsemaan lomallenne mukavia elämyksiä.

AKTIVITEETTEJA

Vuokramökkien läheisyydessä on paljon  tekemistä ja runsaasti aktiviteettimahdollisuuksia. Pyhtäällä sijaitsevassa Sirius Sport keskuksessa on tarjolla mm. tuulitunnelilentoa, sisäsurffausta ja köysikiipeilyä. Kotkassa on tarjolla Golfia ja Porvoosta ja Haminasta löytyvät lähimmät laskettelurinteet. Jännitystä kaipaaville Kymijoki tarjoaa myös koskenlaskua sekä melontaa kajakilla tai kanootilla.

MERELLINEN LUONTO JA KALASTUSPALVELUITA

Kymenlaakson merellinen luonto tarjoaa matkailijalle loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet. Matkailija voi nauttia saaristoristeilyistä, luonnonpuistoista ja monimuotoisista Kymenlaakson maisemista. Kaloistaan tunnettu Kymijoki on Etelä-Suomen paras lohenpyyntipaikka. Lisäksi joesta voi pyydystää haukia, ahvenia, siikaa, kuhaa ja lahnaa.

MUSEOITA JA VEHREITÄ PUISTOJA

Kymijoen ylävirralla, Langinkosken häikäisevän kauniissa maisemissa sijaitsee Aleksanteri III keisarillinen kalastusmaja, joka toimii nykyään keisarillisena kalastusmajamuseona. Kotkan kaupungissa on myös paljon mielenkiintoisia museoita, vehreitä puistoja ja saariston idylliä tarjolla. Merikeskus Vellamo on useiden näyttelyiden yhdistelmä, joissa vierailija voi tutustua Suomen merenkulun ja Kymenlaakson historiaan ja nykypäivään. Vellamon museoaluslaituriin on ankkuroitu merkittävimmät suomalaiset museolaivat, maailman vanhin jäänmurtaja Tarmo ja historiallinen rajavartioalus Telkkä. Koko perheelle sopiva matkailukohde on myös Akvaariotalo Maretarium, jossa voi ihailla Suomen kalamaailman erikoisuuksia.