KALASTUSPALVELUT

Vietä lomaa kalastaen

Vuokramökeillämme Pyhtäällä voit viettää lomaa myös kalastaen. Skitunäsin merenrantamökillä Itämeri on vain muutaman metrin päässä mökistä ja Kymijoen tuomat murtovedet tarjoavat merialueella hyvät kalasaaliit ja unohtumattoman kalastusloman. [spacer height=”20px” id=”3″]Strukan ja Kivikosken vuokramökit sijaitsevat Kymijoen rannalla ja joesta saa mato-ongella pieniä kaloja. Strukan ja Kivikosken vuokramökeiltä pääsee jokea pitkin myös merelle ainutlaatuisten Strukan käsikäyttöisten sulkujen kautta. Matkaa jokea pitkin merelle on noin 3 kilometriä.

Kalastusluvat

Jos olet 18‒64-vuotias kalastaja, sinun tulee maksaa kalastonhoitomaksu. Maksua ei tarvitse suorittaa, jos kalastat pelkästään pilkillä, ongella tai silakkalitkalla. Kalastonhoitomaksulla voit kalastaa yhdellä vavalla suuressa osassa maata. Kalastonhoitomaksu (18-64-vuotiaat) oikeuttaa myös vapaa-ajan kalastukseen Suomen talousvyöhykkeellä ja valtion yleisellä vesialueella meressä. Lisätietoa kalastusluvista tästä linkistä

Kalastus Kymijoella

Kymijokeen nousee vuosittain tuhansia kookkaita lohia ja meritaimenia. Lohisesongin alkaessa kalamiehet ympäri Etelä-Suomen kokoontuvat Kymijoen Siikakoskelle, Ruhalle ja Korkeakoskelle kokeilemaan onneaan ja mittaamaan taitojaan kuningaskalan pyynnissä. Kalastitpa perholla tai uistimella, Kymijoki on monen kalastajan mielestä eteläisen Suomen paras lohijoki.

Kalastus ja veneilypalvelut Itämerellä

Vuokramökeillemme on tarvittavista saatavilla ammattitaitoinen kalaopas, joka opastaa lomailijat parhaille kala-apajille. Kalastuspalveluita Itämerellä ja lähivesillä tarjoavat paikalliset kalastusyrittäjät. Lisätietoa vierasvenesatamista ja paikallisista yrittäjistä Kaakko 135 linkistä ja osoitteessa www.fishingcenter.fi.