fbpx
Moottorivene vuokrattavissa

MOOTTORIVENEEN VUOKRAUS

Veneet vuokramökeille

Soutuvene kuuluu Kotterian ja Savantumin mökkien vuokrahintaan. Soutuveneisiin voi tuoda myös oman enintään 5 Hp moottorin, jos sellainen on omasta takaa. Erikseen vuokrattavissa myös 2 Hp Hondan moottori. Vedä soutuvene merenrantamökeillä aina käytön jälkeen venetalaan yläpäähän asti ja sido puuhun kiinni! Erityisesti Skitunäsin merenrantamökillä meriveden pinnan korkeus vaihtelee jopa 2 metriä ja ulapalta puhaltavat tuulet saattavat heittää vedenrajassa keikkuvan soutuveneen rantakalliolle.

Kaikilla mökeillämme on mahdollisuus myös moottoriveneen vuokraamiseen. Merialueet ovat karikkoisia, joten vene on toisinaan korjattavana. Tästä syystä emme voi aina taata veneen saatavuutta. Pidä moottorivene aina poijussa. ÄLÄ jätä venettä Skitunäsin merenrantamökillä yöksi laituriin tai rantaveteen; yllättävät merituulet voivat rikkoa veneen rantakivikkoon!

Moottoriveneen minimivuokra on 180 euroa. Jos varaat enemmän kuin yhden vuorokauden, on vuokrahinta 110-150 euroa/vuorokausi veneestä riippuen. Halutessanne tarjoamme lisäksi veneen käyttöön tunnin käyttökoulutuksen. Hinta 65 euroa.

VENEMOOTTORIMinimi veloitusVeloitusper vrkOmavastuu vahingossa
FasterTohatsu 50 Hp180 €150 €/vrk600 €
TaifunYamaha 20 Hp180 €110 €/vrk600 €
SoutuveneHonda 2 Hp100 €40 €/vrk400 €

Moottoriveneiden vuokraehdot

Moottoriveneet vuokrataan trailerilla siten, että vuokralainen noutaa veneen Kotterian ilmoittamasta paikasta Pyhtäältä. Vuokralainen vastaa veneen nostoista ja laskusta veteen, ellei vuokralaisen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Erikseen sovittaessa tarjoamme erillisveloitusta vastaan myös veneiden noston ja laskun. Veneen nosto tai lasku Skitunäsissä on 90 €/kerta, Strukalla ja Kivikoskella 60 €/kerta.

Mikäli mökin vuokrauksen yhteydessä varattu vene ei ole vuokralaisen käytettävissä vuokrausjakson alkaessa, oikeuttaa se hyvitykseen veneen vuokrasta niiltä päiviltä kun vene ei ole käytettävissä.

Veneen vuokraajan on tarkistettava vene saapuessaan mökille ja ilmoitettava veneen ja moottorin mahdollisesta vaurioista välittömästi. Samoin on ilmoitettava mahdollisista tapahtuneista vahingoista välittömästi. Esim. pohjakosketuksen ilmoittamatta jättäminen suurentaa vahingon korvausvelvollisuutta. Veneen vuokraaja on vastuussa veneen vaurioista myös vuokraamisensa jälkeen jos hän on jättänyt veneen muualle kuin sen tarkoitettuun paikkaan.

Veneiden polttoaineet eivät sisälly vuokrahintaan

Käyttäjän tulee aina itse hankkia tarvitsemansa polttoaineet. Veneeseen tankataan 98-oktaanista bensiiniä. Mökillä on tyhjiä jerrykannuja ja Pyhtään ABC:ltä saa bensiiniä ja aukioloaikana myös seosöljyä. Bensa joka on vedeiden tankeissa ja varaston jerrykannuissa on ns. vapaata bensaa. Eli emme vastaa siitä, että tankeissa on bensaa, emmekä myöskään hyvitä tankkeihin jääneestä bensasta. [spacer height=”20px” id=”3″]Huolehdi, että myös tuoreöljyvoitelun öljysäiliössä on 2-tahti öljyä. Faster 440 Tohatsu 50 TLDI -moottori vaatii oman erikoisöljynsä (2-T direct injection), jota on usein veneen laatikoissa. Jos öljy on lopussa, voit ostaa sitä huoltoasemalta.

Muuta veneilyyn liittyvää

  • Varastossa on muutamia aikuisten ja lasten pelastusliivejä
  • Vesialueet mökin lähistöllä ovat jaetut eikä alueella ole kalastuskuntaa, eli verkkolupien lunastus mökin lahdelle on vaikeaa.
  • Jos haluat käyttää veneitä heti jäiden auettua tai myöhään syksyllä, niin ilmoita siitä jo varausta tehdessäsi. Näin osaamme suunnitella vesillelaskut ja nostot siten, että vene on varmemmin käytettävissä.
  • Jos tuot oman veneen niin talon vene on ensisijainen poijussa pidettävä vene. Skitunäsin vuokramökillä on poiju. Strukalla ja Kivikoskella ei ole poijuja.