fbpx

Ohje Skitunäsin varanneille

OHJEITA SKITUNÄSIN VARANNEILLE


Tervetuloa Skitunäsin mökillemme

Kiitos varauksestanne Skitunäsin mökillemme. Oheisissa linkeissä ohjeita Skitunäsin vuokralaisille. Tutustuttehan ohjeisiin huolella ennen lomanne alkua.

Rekisteröintiä varten tarvitsemme vielä henkilötietonne. Voitte lähettää henkilötiedot ja tilata lisäpalvelut oheisella lomakkeella. Halutessanne voitte ilmoittaa tiedot myös puhelimitse 0400534269/Minna Kotiaho.

  • Tilattavien liinavaatteiden määrä, moneksiko päiväksi rantasauna varataan?

Lisäpalvelut

Mökin vuokrahinta ei automaattisesti sisällä loppusiivousta, liinavaatteita eikä pyyhkeitä, ellei niin ole erikseen varauksentekovaiheessa sovittu. Halutessanne voitte siivota mökin käytön jälkeen itse ja ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai tilata palvelut meiltä. Jos haluatte varata palveluita meiltä, ettekä ole vielä varanneet palveluita käyttöönne, niin voitte tilata lisäpalvelut meiltä nyt tai vielä mökillä ollessannekin. 

Avain on avainkaapissa

Avain on mökillä olevan varaston meren puoleisella seinustalla avainkaapissa. Saatte laskun liitteenä avainkaapin tunnusluvun. Valitse oikea tunnusluku ja tartu avainlaatikkoon ja vedä kyevyesti. Laatikko on alareunastaan saranoitu ja magneetilla yläosastaan kiinni. Kun lähdet mökiltä vuokrakautesi päättyessä, jätäthän avaimen samaan paikkaan mistä löysit avaimen mökille saapuessasi.

Ohjeet Helsingistä Skitunäsin merenrantamökille

Aja Helsingistä E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä liittymästä numero 70 (Pyhtää KK) ja aja ramppia ylös liikenneympyrään. Aja moottoritien yli vasemmalle ja poistu liikenneympyrästä ensimmäisestä liittymästä suuntaan Pyhtään kirkonkylä. Heti perään on toinen ympyrä, ota siitä toinen poistuminen suuntaan Pyhtään kirkonkylä. Aja ABC:n ohi noin kilometri, kirkon ja sillan yli, kunnes tulee vasemmalle sininen kyltti Pirtnuora. Pirtnuoran tie ylittää E18 tien siltaa pitkin. Tätä tietä noin 3.5 kilometriä, jolloin käännytään vasemmalle Skitunäsin suuntaan. Skitunäsintien risteyksessä on postilaatikkorivi pienen mäen päällä. Jatketaan Skitunäsintietä 2.8 kilometriä. Skitunäsin mökin risteyksessä on mustavalkoinen kyltti ”Suomen Kotteria” ja numerokyltti ”272”. Käänny risteyksestä oikealle.  Tien oikeassa laidassa on puomi, joka on yleensä auki. (Jos puomi on kiinni, hakekaa avain avainlaatikosta saamienne ohjeiden mukaisesti.) Jatka puomilta noin 100 metriä alas kohti meren rantaa. Heti mäen alla on neljän tien risteys, josta suoraan etuvasemmalle kaartuva tie on Skitunäsin mökkitie. Skitunäsin mökki on kookas tumma hirsimökki. Mökin oikealla puolella oleva mökki on naapurimökki, Karhulan lasin mökki.

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Pyhtään kirkolle. Matkaa Pyhtään kirkolta mökille on vielä 6,7 kilometriä. Jos tulet Pyhtäälle bussilla, voi kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksista. Puhelinnumero on 0100 87227.


Skitunäsin vuokramökki, Suomen Kotteria Oy. Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää