Skitunäsin asiakasarviot

Skitunäsin mökillä uimalaituri rannassa. Ranta kallioinen, laiturin päässä karkeaa luononhiekkaa.

KOKEMUKSIA JA ASIAKASARVIOITA SKITUNÄSIN MÖKILTÄ

Skitunäs villa asiakaskokemuksia

Kokemuksia ja palautetta vuokralaisiltamme

Alla kokemuksia ja joitakin poimintoja kävijöiden arvioista Skitunäsin merenrantamökistämme. Vieraskieliset kommentit on käännetty vapaasti suomeksi ja sanamuodot saattavat poiketa alkuperäisistä kirjoituksista. Alkuperäiset arviot on luettavissa kunkin myyntikanavan palautteissa.

Asiakaspalautteet Skitunäsin merenrantahuvilasta

“Kaunis sijainti. Olimme onnekkaita saadessamme kokea jäätyneen meren ja lunta! Mökki on iso ja viihtyisä, kota ja rantasauna tekivät elämyksestä entistä nautinnollisempaa.” (AirBnB 12/2022)

“kaikki vastasi odotuksia! Niin upea! Hyvin varusteltu lisämaksullinen rantasauna meren äärellä!!! Tilava paikka, sopii lapsiperheelle tai vain viikonloppuna ystävien kanssa. erinomainen sijainti! Kuvissa ei näytä niin hyvältä, päivitäkää valokuvia ja houkutelkaa lisää ihmisiä. Epäpuhtauksia kaivovedessä ilmoitettiin meille etukäteen ja toimme veden mukanamme etukäteen.” (Booking.com 08/2022)

“Huvila oli juuri sopivan kokoinen kuuden hengen seurueellemme (olisimme voinut majoittaa enemmänkin), ja oli hienoa, että saimme käyttää myös rantasaunaa ja saimme ottaa myös lemmikin mukaan matkalle. Huvilan sijainti oli myös aivan upea, tulemme varmasti uudestaan. (Booking.com 06/2021)

“Vietimme tässä talossa uudenvuoden lomaa 5 päivää. Kaikki oli upeaa. Erittäin kätevä sijainti, muutaman kymmenen kilometrin päässä on iso supermarket PRISMA. Talo oli mahdollisimman puhdas, ottaen huomioon että vieraat siivoavat itse. Minun piti kyllä pyyhkiä keittiö, mutta olimme ehdottomasti valmiita tähän. Talossa on erittäin pehmeät huonekalut ja älykäs internet. Lämmitys yhdessä ilmastoinnin kanssa luo tarvittavan lämpötilan. On syytä huomata, että sauna lämpiää erittäin nopeasti. Talossa on lautapelejä ja biljardi, mikä kirkastaa iltoja. Huvimajassa paistettiin helposti lihaa ja vietimme ihanan viileän illan, emme olisi halunneet lähteä. Emäntä oli tavoitettavissa koko oleskelun ajan. Tervehdysviestissä kuvailtiin yksityiskohtaisesti, miten häneen voidaan ottaa yhteyttä. Ympäröivä metsä on erityisen kaunis. Löysimme siitä pari polkua, kävelimme ja nautimme. Suosittelen taloa suurelle yritykselle. Kiitos jälleen omistajille!” (Booking.com 01/2020)

“Todellinen paratiisi! Jos etsit hiljaisuutta, linnunlaulua, kaunista merinäköalaa ja viihtyisää mökkiä jossa on kaikki mitä tarvitset – tämä on juuri se paikka! Talo on tilava, iso sohva, hyvä suihku, hyvin varustettu keittiö ja lämmin tunnelma. Käytimme rantasaunaa joka päivä – kävimme myös kastumimassa meressä. Ihan loistavaa! Olisimme voineet olla viikkoja! ” (AirBnB 04/2019)

“Mökki on pieni paratiisi maan päällä. Meillä oli unohtumaton loma. Auringonlaskut ovat henkeäsalpaavia ja sijainti juuri täydellinen. Meillä oli kaikki mitä tarvitsemme ja enemmän, viestintä oli erittäin helppoa.” (AirBnB 11/2018)

“Ihana paikka Suomenlahden rannikolla. Voit kalastaa. Huvilan takana on syvä kalliometsä, jolla on valtava määrä marjoja.” (Booking.com 08/2018)

“Toimiva tilaratkaisu isommallekin porukalle. Viihtyisä mökki, josta löytyi kaikki mitä tarvitsimme. Grillikota kiva bonus. Voisin mennä uudelleenkin. WC:n käsienpesuallas ei vetänyt, joten sitä ei voinut käyttää. Onneksi käytettävissä oli toinenkin WC, joten ei juurikaan haitannut mökkeilyä.” (Booking.com 03/2018)

“Mökin sijainti oli todella hyvä, lyhyt matka ja selkeä reitti pääkaupunkiseudulta tullessa. Mökki oli hyväkuntoinen ja siisti ja todella hyvin varusteltu. Piha on kiva ja maisemat hienot. Vaikka ei ollut kovinkaan lämmin ja mökki on meren rannassa, pystyimme istuskelemaan ihanalla lämpimällä kalliolla auringonpaisteessa. Siihen nähden, että mökille mahtuu majoittumaan 12 henkeä, sauna on vähän pieni. Meidän porukalle se riitti, kun saunoimme erissä, mutta olisi ollut hauska saunoa koko porukallakin. Viereiset mökit ovat lähellä, joka taisi kuvauksessa lukeakin. Tästä ei ollut meille mitään haittaa, mutta jos kaipaa paljon omaa tilaa niin hyvä tietää tästä.” (AirBnB 06/2016)

“On suuri ilo, että pääsimme kolmeksi päiväksi Minnan kotiin! Iso talo ja suuri olohuone, jossa mukavat sohvat ja kaunis näkymä. Huoneissa hyvä äänieristys. Olohuone on niin kaunis! Lämmitystä voi säätää haluttuun lämpötilaan, lämpötila on erittäin mukava. Keittiössä on kaikki mitä tarvitset; suuri astianpesukone. Portaikossa mukava luistamaton pinnoite. Mielelläni pelasimme Biljardia. Lähdimme myös kävelemään Kotkassa ja Porvoossa (lähellä). Minnan kanssa emme ole tavanneet, mutta puhuimme puhelimessa. Hän oli ystävällinen ja saimme selkeät vastaukset kysymyksiimme. Puhdas ja lämmin mökki, paljon tilaa. Hyvä mukavat sängyt ja peitot huoneissa. Mutta nettiyhteyden laatu ei ollut kovin hyvä. Lapsemme turhautui siitä.” (AirBNB 01/2016)

“Viihtyisä talo. Iso olohuone mukavilla sohvilla. Takka. Hyvin varustettu keittiö, monet ruokailuvälineet. Hyvin hieno näkymä lahdelle, voit nauttia luonnosta suoraan olohuoneessa. Pieni sauna suureen mökkiin. Saunaan kerrallaan max 3 henkilöä” (Booking.com 01/2016)

“Erittäin luonnonkauniilla paikalla talo, jossa on kaikki mitä tarvitsevat. On Wi-Fi, vaikka ei nopea, niin on avoin. Kahden päivän ajan mökki palveli 15 ihmistä. Mutta oli vähän tungosta. Yläkerrassa esimerkiksi kaksi vuodetta viidestä törmää suoraan kattoon. Portaikko ensimmäisessä kerroksessa ihan makuuhuoneen oven lähellä. Biljardipöytä on yksinkertainen, ja peli säännöllisesti häiriintyy kun seinät on lähellä. Mutta ne ovat vähäisiä asioita.” (Booking.com 11/2015)

“Erittäin mukava, tilava, kaunis paikka. Paljon parempi kuin kuvassa. Puissa oravia. Ehkä vielä parempi kesällä kun on valkoiset yöt. Erittäin pehmeät vuoteet. WiFi oli 5 minuuttia, sitten katosi.” (Booking.com 11/2015)

“Runsaasti tilaa viisihenkiselle perheelle! Merenrannan sijainti on erinomainen, voit ihailla auringonlaskua mökistä” (Booking.com 10/2015)

“Talossa on kaikki mitä perhe tarvitsee. Hyvä paikka, hyvät kalavedet ja marjoja. Mutta Wi-fi ei toimi hyvin.” (Booking.com 08/2015)

“Mökin sijainti on aivan loistava ja mukavuudetkin kunnossa. Oli todella rentouttava viikonloppu, joten suuret kiitokset vielä Suomen Kotteria Oy:lle tästä mukavasta mahdollisuudesta. Ps. Vaimoni sanoja lainatakseni: ”Saimme kerrankin nukkua oikein pitkään”. (sähköpostipalaute 11/2014)

“Viihdyimme mökillä oikein hyvin ja meillä oli oikein mukavaa. Toimi tosi hyvin meidän 10 henkilön porukalle. Olohuone , ruokatila ja keittiö muodosti mukavan kokonaisuuden missä saimme -näin oli tarkoituskin- olla yhdessä tämän meille lyhyen ajan. Vaikka keli ei meitä suosinut niin se ei meitä haitannut , päinvastoin koska tilat riitti sisällä mukavasti. Kota sitten kruunasi illan ja vietimmekin siellä saunan jälkeen illan lopuksi muutaman tunnin. Pidämme varmasti osoitteen ja paikan mielessä.” (sähköpostipalaute 05/2014)

“Mökki on hyvin varusteltu ja tilava, jopa suurellekin seurueelle. Vietimme mökillä pitkän pääsiäisviikonlopun. Kaikkiaan 11 aikuista ja lapsia; yksi lisämakuuhuone olisi ollut hyödyllinen. Näkymä talolta ja pihalta on upea, meri on kirjaimellisesti vain muutaman askeleen päässä. Rannan tuntumassa on myös viihtyisä istuinalue ja nuotiopaikka. Hyvä sauna ja lyhyt matka uimaan. Biljardipöytä on kiva lisä” (Tripadvisor 04/2014)

“Niin kaunis paikka ja mielenkiintoinen sääseikkailu :). Mökissä kaunis takka ja viihtyisä olohuone mukavan illan viettämiseksi ystävien ja perheen parissa. Vain yksi ehdotus: kirjatkaa kaikki ohjeet myös englanniksi! Meillä meni paljon aikaa että saimme makuuhuoneiden lämmönsäädöt ratkaistua” (Tripadvisor 03/2014)

“Ympäristö on upea, kaunis metsä, talo meren äärellä. Vietimme monta tuntia katsellen merta. Hyttyset ei olleet suuri ongelma. Mökki oli ihana – juuri oikeanlaisen maalaismainen. Neljäs makuuhuone saunan yläpuolella on loistava, mutta kulku vain tikkaita pitkin -täydellinen teineille mutta vaarallista pienille lapsille tai kookkaille henkilöille. Lisäksi tässä huoneessa ei ollut hyttysverkkoa ja huoneessa oli todella kuuma. Kaiken kaikkiaan meillä oli todella rentouttava loma. Suosittelen huvilaa 6-8 henkilölle.  (Tripadvisor 10/2013)


Skitunäsin merenrantamökki, Suomen Kotteria Oy. Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää