fbpx

Strukan asiakasarviot

Struka joenrantamökki Kymenlaaksossa Pyhtäällä. Viihtyisä loma-asunto ympärivuotiseen käyttöön

ASIAKASARVIOT STRUKAN VUOKRALAISILTA


Palautetta vuokralaisiltamme

Alla asiakaspalautetta ja kävijöiden arvioita Strukan joenrantamökistämme. Vieraskieliset kommentit on käännetty vapaasti suomeksi ja sanamuodot saattavat poiketa alkuperäisistä kirjoituksista. Alkuperäiset arviot on luettavissa kunkin myyntikanavan palautteissa

Asiakaspalautteet Strukan vuokramökistä

“Hiihtolomaviikon irtiotto arjesta: viisi henkilöä isohkossa mökissä. Biljardipöytä iso plus, nuoriso pelasi joka päivä. Isot yhteiset tilat, mikä hyvä etenkin talviaikaan kun ollaan paljon sisätiloissa. Paljun lämmittäminen kestää pitempään kuin uskoisi, mutta on sen arvoista. Pyhtään kunnalle lähettäisin terveiset: latu joessa tai retkiluistinrata ei olisi huono ratkaisu, olosuhteet olisi.” (Suomalaiset asiakkaat, AirBNB varaus, 02/2021)

“Ihana iso talo kaikella mitä tarvitset! Upea sijainti. Ihanteellinen rentoutumiseen ystävien kanssa! Lähellä jokea, erittäin kaunis näkymä ikkunasta. Minun piti siivota itse. Pyyhkeet ja liinavaatteet oli myös otettava mukaan, näistä palveluista erillinen maksu.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com, 01/2020)

“Erinomainen sijainti lähellä rajaa. Kaasugrilli, huvimaja, vene ja hieno talo kokonaisuudessaan. Voit pitää hauskaa, naapurit eivät häiriinny musiikista. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet kannattaa ottaa mukaan, muuten veloitus 15 euroa. Varaudu myös siivoamaan huolellisesti, siivousmaksu on 160 euroa.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com, 05/2019)

“Suuri huvila! kiitos paljon! Erittäin mukava, monta sänkyä, erittäin lämmin talossa. Saapuessamme polttopuut asetettiin tulipesään ja sytytettiin takka. Kiitos paljon Villa Struka, suosittelemme sitä kaikille! erinomainen huvila! ” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com, 01/2018)

“Mökki on tilava ja hyvin varusteltu! Pihalla on reilusti tilaa ja mukavasti lomailuun soveltuvia aktiviteettimahdollisuuksia. Olimme ystäväporukalla hyvin tyytyväisiä vietettyyn aikaan mökillä. Yhteydenpito majoittajaan oli erittäin sujuvaa! Suosittelemme lämpimästi paikkaa niin perheille kuin myös isommille kaveriporukoille!” (Suomalaiset asiakkaat, AirBNB varaus, 08/2016)

“Kiitos vielä hienoista ja toimivista tiloista! Meidän porukka piti paikasta todella paljon. Erityinen nosto olohuoneen sohva/nojatuoliryhmästä, mihin mahtui loistavasti koko porukka. On mukavaa päästä  keskustelemaan hieman rennomminkin oleskellen, eikä aina pöydän ympärillä. Samalla onnistui powerpointtien ja asiakirjojen näyttö television kautta, kun kytkin läppärin omalla HDMI-johdollani televisioon. Tästä varmasti kannattaa vinkata muillekin! Palautteena vielä sen verran, että nettiyhteyden kanssa oli hieman ongelmia. En tiedä ruuhkautuiko useasta samanaikaisesta laitteesta vai onko vain “ominaisuus” kyseisellä alueella, mutta parantaa kannattaa jos on mahdollista. Näin työreissulla aiheutti hieman harmaita hiuksia, kun tekeminen seisoi hetkittäin tuon takia.” (Suomalaiset asiakkaat, sähköpostipalaute 01/2016)

“Kiitokset mökistä! Paikka oli hieno. Paljun pohjaventtiili jäätyi umpeen, joten tyhjennettiin se autotallista löytyneellä lappoletkulla niin tyhjäksi, kuin saatiin. Ainoa parannusehdotus tulisi polttopuista. Kokeiltiin koivuklapeja sekä sekaklapeja, ja molemmat tuntuivat olevan sen kosteita, että ne piti asetella todella huolellisesti ja ilmavasti tulipesään, että paloivat kunnolla… Äkkiseltään ei löydetty kirvestäkään…Mutta kaikkiaan positiivinen kokemus ja toivottavasti voidaan ottaa joskus uusiksi.” (Suomalaiset asiakkaat, sähköpostipalaute 01/2016)

“Upea perheen loma. Maaginen paikka metsässä lähellä jokea, valtava ja mukava huvila. Kaikki mukavuudet, ihana loma suurelle perheelle. Haluan olla tällä paljon kauemmin.” (Venäläiset asiakkaat Booking.com 06/2015)

“Kuusi aikuista vietti loistavaa aikaa teidän mökillä. Lapset rakastivat mökkiä, lunta ja paljua ja saunaa. Kaikilla oli niin hauskaa. Toivottavasti pienet lumilinnat ja iglut pihassa eivät haittaa, lapset rakensivat kun eivät ole koskaan nähneet niin paljon lunta. En usko että mitään hajosi tai vahingoittui… Tämä oli ensimmäinen kerta kun koko suku on todella ollut yhdessä ja nyt on paljon enemmän lapsia. Ja mökkisi teki siitä todella ikimuistoisen tilaisuuden – kiitos taas.” (Englantilaiset asiakkaat, sähköpostipalaute 02/2015)

“Mökki oli viehättävä ja siinä oli tunnelmallinen takka. Rakennuksessa oli kaikki perustoiminnot. Kunnollinen keittiö, ja se oli puhdas kun saavuimme. Koska vierailimme talvella, emme käyttäneet kaasugrilliä tai uineet joessa, mutta puutarha näytti lupaavalta. Olisi mukava käydä kesällä.” (Suomalaiset asiakkaat, Tripadvisor 03/2014)


Struka villa, Savantum Oy. Strukantie 24, 49270 Pyhtää