fbpx

Rantakari asiakasarviot

Rantakarin vuokramökki sijaitsee aivan meren äärellä Kotkan Tiutisissa. Mökin edustalla uimalaituri

RANTAKARIN VUOKRAMÖKKI, ASIAKASARVIOT


Palautetta vuokralaisiltamme

Alla asiakaspalautetta ja kävijöiden arvioita Rantakarin merenrantamökistämme. Vieraskieliset kommentit on käännetty vapaasti suomeksi ja sanamuodot saattavat poiketa alkuperäisistä kirjoituksista. Alkuperäiset arviot on luettavissa kunkin myyntikanavan palautteissa

Asiakaspalautteet Rantakarin vuokramökistä

“Mökki oli todella ihana, uskomattoman hienoillaa maisemilla varustettuna! Televisiota ei tarvinnut avata, näkymät merelle riittivät. Keittiöstä löytyi kaikki tarvittava ruokailuun ja puusaunassa sai hyvät löylyt. Koirien kanssa oli helppo tulla ja olla. Vamasti tulemma tänne vielä uudelleen.
Autoja ei mahdu pihaan kuin yksi” (Suomalaiset asiakkaat, Booking.com 03/2022)

“Kaikki kuvauksessa mainitut mukavuudet vastaa 100% todellisuutta! Kiitos mukavasta lomasta! BBQ-työkalut on vaihdettava. Uimaportaita kaivataan.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 01/2020) Huollon vastaus: Kiitos palautteestasi. Olen iloinen kuullessani, että nautit lomastasi. Olen pahoillani BBQ-työkaluista, hankimme heti uudet välineet. Ja valitettavasti talvikuukausina emme voi pitää uimaportaita vedessä, koska meri voi jäätyä yhden yön kuluessa ja jää voi murtaa tikkaat ja puisen laiturin helposti. Siksi joulukuun ja helmikuun välillä uimaportaat eivät ole käytössä. Olen pahoillani.

“Erittäin mukava mökki, josta on kaunis näköala merelle. Mökillä on oma laituri, mukava puulämmitteinen sauna, kuisti ja suuri kaasugrilli. Hyvä kunto ja hyvin varustelu. Haluaisin tulla tänne toistekin. Huomioithan, että siivous ei sisälly hintaan, mutta siivousvälineet ovat saatavilla niille, jotka haluavat siivota itse (tämä ei ollut ongelma). Parivuode alakerrassa ja parivuode ja yksittäiset vuoteet yläkerrassa. Hyvät pimennysverhot.” (Ruotsalaiset asiakkaat, Hotels.com 07/2019)

“Täydellinen piilopaikka kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta. Aito suomalainen mökki. Mökki sijaitsee erinomaisella paikalla, ja se on täydellinen paikka nauttia luonnosta jopa talvella :)” (Tanskalaiset asiakkaat, Booking.com 03/2019)

“Erinomainen ja erittäin kaunis, rauhallinen paikka. Ei kaukana rajanylityspaikasta. Upea, lämmin veranta, uloskäynti suoraan veteen. Pieni pysäköintitila, vain yhdelle autolle.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 03/2019)

“Kätevä sijainti, lähellä rajaa. Vuokramökissä kaikki on puhdasta ja mukavaa. On sauna, takka. Yksi makuuhuone ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa  5 vuodepaikkaa, enemmän on tarkoitettu lapsille. Verannalla on lämmin, upea näköala lahdelle. Emäntä on seurallinen ja kohtelias.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 11/2018)

“Mahtava paikka! Erinomainen sijainti, vuokramökki lähellä vettä, kaunis näkymä ikkunoista. Lämmin, viihtyisä mökki, jossa on kaikki mitä tarvitset, jopa astianpesukone. Puulämmitteinen sauna. Me todella nautimme siitä.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 11/2018)

Lue kattava esittely Rantakarin vuokramökistämme tästä linkistä


Suomen Kotteria oy, Vuokramökki Rantakari, Seurakuja 6, 48930 Kotka