RANTAKARI ASIAKASARVIOT

Asiakaspalautetta Rantakarin vuokralaisiltamme

Alla palautetta ja arvosteluja asiakkailtamme. Ulkomaiset asiakkaiden palautteet on käännetty suomeksi, eikä sanamuoto ole täsmällinen. Alkuperäiset palautteet on luettavissa kunkin myyntikanavan palautejärjestelmässä.

”Erittäin mukava mökki, josta on kaunis näköala merelle. Mökillä on oma laituri, mukava puulämmitteinen sauna, kuisti ja suuri kaasugrilli. Hyvä kunto ja hyvin varustelu. Haluaisin tulla tänne toistekin. Huomioithan, että siivous ei sisälly hintaan, mutta siivousvälineet ovat saatavilla niille, jotka haluavat siivota itse (tämä ei ollut ongelma). Parivuode alakerrassa ja parivuode ja yksittäiset vuoteet yläkerrassa. Hyvät pimennysverhot.” (Ruotsalaiset asiakkaat, Hotels.com 07/2019)

”Täydellinen piilopaikka kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta. Aito suomalainen mökki. Mökki sijaitsee erinomaisella paikalla, ja se on täydellinen paikka nauttia luonnosta jopa talvella :)” (Tanskalaiset asiakkaat, Booking.com 03/2019)

”Erinomainen ja erittäin kaunis, rauhallinen paikka. Ei kaukana rajanylityspaikasta. Upea, lämmin veranta, uloskäynti suoraan veteen. Pieni pysäköintitila, vain yhdelle autolle.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 03/2019)

”Kätevä sijainti, lähellä rajaa. Vuokramökissä kaikki on puhdasta ja mukavaa. On sauna, takka. Yksi makuuhuone ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa  5 vuodepaikkaa, enemmän on tarkoitettu lapsille. Verannalla on lämmin, upea näköala lahdelle. Emäntä on seurallinen ja kohtelias.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 11/2018)

”Mahtava paikka! Erinomainen sijainti, vuokramökki lähellä vettä, kaunis näkymä ikkunoista. Lämmin, viihtyisä mökki, jossa on kaikki mitä tarvitset, jopa astianpesukone. Puulämmitteinen sauna. Me todella nautimme siitä.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 11/2018)

Lue kattava esittely Rantakarin vuokramökistämme tästä linkistä