RANTAKARI ASIAKASARVIOT

Asiakaspalautetta Rantakarin vuokralaisiltamme

”Täydellinen piilopaikka kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta. Aito suomalainen mökki. Mökki sijaitsee erinomaisella paikalla, ja se on täydellinen paikka nauttia luonnosta jopa talvella :)” (Tanskalaiset asiakkaat, Booking.com 03/2019)

”Erinomainen ja erittäin kaunis, rauhallinen paikka. Ei kaukana rajanylityspaikasta. Upea, lämmin veranta, uloskäynti suoraan veteen. Pieni pysäköintitila, vain yhdelle autolle.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 03/2019)

”Kätevä sijainti, lähellä rajaa. Vuokramökissä kaikki on puhdasta ja mukavaa. On sauna, takka. Yksi makuuhuone ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa  5 vuodepaikkaa, enemmän on tarkoitettu lapsille. Verannalla on lämmin, upea näköala lahdelle. Emäntä on seurallinen ja kohtelias.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 11/2018)

”Mahtava paikka! Erinomainen sijainti, vuokramökki lähellä vettä, kaunis näkymä ikkunoista. Lämmin, viihtyisä mökki, jossa on kaikki mitä tarvitset, jopa astianpesukone. Puulämmitteinen sauna. Me todella nautimme siitä.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com 11/2018)