Aluepalvelut parakkipuistoissa

ALUEPALVELUT PARAKKIPUISTOISSA


ALUEPALVELUT VANTAAN JA ESPOON PARAKKIPUISTOISSA

Vantaan Hakkilan ja Espoon Juvanmalmin vuokralaisille on tarjolla paljon erilaisia palveluita vuokralaisen toiminnasta ja tarpeista riippuen. Alla luettelo vakiopalveluistamme.

JÄTTEENKÄSITTELY

Vuokralainen huolehtii pääsääntöisesti itse tuottamansa jätteen hävittämisestä ja poiskuljetuksesta. Laskutamme kaikesta alueellemme luvatta jätetystä jätteestä siivoustyöhön käytetyn ajan ja jätteenkäsittelymaksun. Mikäli toiminnasta tulee kuitenkin vain vähän jätettä, tarjoamme toisinaan parakkivuokralaisillemme jätehuoltosopimuksia. Mikäli haluat käyttää Kotterian jäteastioita, ota yhteys asiakaspalveluumme ja tee jätehuoltosopimus.

Hakkilan jätepisteeseen jätteet tuodaan lajiteltuna. Jätepisteessä on omat astiansa metallijätteelle, ruskealle pahville, poltettavalle energiajätteelle ja sekajätteelle. Kaikissa jäteastioissa on ohjeet mitä kuhunkin saa laittaa. Jos et ole varma, niin käänny henkilökuntamme puoleen.

SÄHKÖ JA VESI

Kaikkiin kontteihin, parakkeihin ja treenitilohin on saatavissa sähkö. Erillismitatusta sähköliittymästä veloitetaan 23.8.2013 lukien sähkön perusmaksu 8,70 eur/kk ja sähkön kulutus ja siiro veroineen mitatun kulutuksen mukaisena. Sähkön hinta on Vantaan Energian 1-yleissähkön hinta + 25% laskutuslisää.

Vesiliitäntä / tilapäisvettä on saatavissa. Toimistohuoneisiin voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myös vesipiste. Hinta sopimuksen mukaan.

ILMALÄMPÖPUMPPU

Kaikkiin toimistotiloihin, toimistoparakkeihin ja lämmitettäviin työtiloihin on saatavissa ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpusta veloitamme 36 euroa/kk. Suosittelemme ilmalämpöpumppua erityisesti tuplatiloihin sähkönkulutuksen säästämiseksi. Tietoa sähkön mittauksesta ja energiansäästövinkkejä linkistä “ohjeita vuokralaisille”

SAUNA VANTAAN HAKKILASSA

Viikottainen saunavuoro Hakkilan saunassa 20 euroa/kk. Erikseen sovittava saunavuoro takaa mahdollisuuden käyttää saunatiloja virkistäytymiseen ja kaveriporukoiden kokoontumiseen.

LASTAUS- JA PURKUPALVELU VANTAAN HAKKILASSA

Hakkilan parakkipuiston alueella on yleensä tiistaista torstaihin ainakin yksi Suomen Kotterian työmies paikalla. Tällöin tarjoamme asiakkaillemme erilaisia työ- ja lastauspalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Miestyötunnin hinta on 38 euroa + alv. Konetyötunnit etukuormaajalla 65 euroa + alv.

MUUTA

Tarkistamme kaikilta vuokralaisilta luottotiedot. Vuokralaisen luottotietojen on oltava moitteettomat.

Hakkilan alue on pohjavesialuetta ja se rajaa tietyt käyttötarkoitukset pois. Mutta käyttörajoitukset selviävät kun tarkastellaan alueen käyttöä aiottuun tarkoitukseen.