fbpx

Vuokratilat Espoossa

VUOKRATILAT JA VARASTOT ESPOOSSA


VUOKRATILOJA ESPOON JUVANMALMILLA

Vuokraamme Juvanmalmin teollisuusalueella työtiloja, varastotilaa ja harrastetiloja niin yksityiseen tarpeeseen, kuin myös esimerkiksi rakennusliikkeille ja tavaran jobbareille. Kontteja ja parakkeja on tarjolla asiakkaan tapeiden mukaisesti 5-50 m2 kerrallaan. Teollisuusalue soveltuu hyvin varastointiin ja pienteollisuuden tarpeisiin. Tilat on asiakkaiden käytettävissä 24/7.

Espoon vuokatilat sijaitsevat Juvanmalmin teollisuusalueella osoitteessa Pieni Teollisuuskatu 1c, Espoo. Aja Kehä III:lta Juvanmalmin liittymästä ylös ja sitten oikealle tielle Juvan Teollisuuskatu. Jatka tietä noin 900 metriä ja käänny sitten oikealle tielle Pieni Teollisuuskatu. Jatka aivan tien päähän, sinisenä näkyvälle konttikadulle saakka.

TYÖTILAT, VARASTOT JA HARRASTETILAT ESPOOSSA

Juvanmalmin vuokra-alueella on tarjolla kontteja ja toimistoparakkeja työ-, varasto- ja harrastetiloiksi bändeille, käsityöläisille, rakennusliikkeille ja tavaran jobbareille. Tilat soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen. Ota yhteyttä niin rakennetaan tarpeidesi mukainen tilaratkaisu.

Suomen kotteria Oy, Juvanmalmin parakkipuisto. Pieni Teollisuuskatu 1c, 02920 Espoo