fbpx
Vantaan vuokratiloja ja varastoja

VUOKRATILAT VANTAALLA

VUOKRATILOJA VANTAAN HAKKILASSA

Vuokraamme alueellamme työ-, varasto- ja harrastetiloja bändeille, käsityöläisille, rakennusliikkeille ja tavaran jobbareille. Toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen. Mitä sinä haluaisit Hakkilassa tehdä? Oheisista linkeistä lisätietoa Hakkilan aluepalveluista ja mahdollisuuksista.

HAKINTIE 14, 01380 VANTAA

Varastoalueemme sijaitsee Vantaan Hakkilassa. Matkaa Tikkurilan keskustaan 2 km. Varaston osoite on Hakintie 14, 01380 Vantaa. Huomioithan, että osoitteeseen ei ole postin jakelua! Olemme paikalla yleensä torstaisin, klo 8-16. Kiirellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme 0400-868 889 tai Pentti Kotiaho 041-5345100

Koordinaatit
60 astetta 17 minuuttia 58 sekuntia pohjoista leveyttä
25 astetta 05 minuuttia 02 sekuntia itäistä pituutta

AJO-OHJE LAHDEN MOOTTORITIELTÄ

Poistu Lahden moottoritieltä liittymästä Kehä III länteen (E18/50). Jatka muutama sata metriä Kehää ja poistu Kehältä liittymästä 49. Käänny oikealle Hakkilan suuntaan tielle Vanha Porvoontie ja jatka noin kilometri. Käänny liikennevaloista Tikkurilan suuntaan vasemmalle tielle Tikkurilantie ja jatka 760 m. Käänny Keskon varastojen jälkeen oikealle tielle Hakintie. Aja Hakintietä alas ja noin 100 metrin päästä käänny vasemmalle radan yli (nimetön tie, käytetään toisinaan Hakinkuja-nimeä). Vasemmalla on musta-valkea Kotterian kyltti ja opasteet Lujatalon varikolle. Jatka radansuuntaisesti oikealle tien loppuun saakka. Aja Lujatalon varikon ohi aina Kotterian konttivarastoille saakka.

Vantaan Hakintiellä parakkipuistoalue

Suomen Kotteria Oy, Vantaan parakkipuisto. Hakintie 14, 01380 Vantaa