Varasto Helsinki

Helsinki, Kontula varasto

Varasto Helsinki, Kontula


Varasto- ja työtila Helsinki, Kehä III tuntumassa

Suomen Kotteria vuokraa varasto- ja työtilaa myös Helsingissä Kontulassa, omakotitalon pihapiirissä. Vuokrattava tila sijaitsee tontin rajalla, aivan parkkipaikan välittömässä läheisyydessä. Autolla pääsee ihan vuokratilan edustalle. Huomaathan kuitenkin että et pysäköidessäsi sulje kulkua talolle jotta muut vuokralaiset pääsevät vaivatta kulkemaan. Pidempiaikainen pysäköinti Leväluhdantien varressa. Alueella on vapaa pysäköinti, ei siis pysäköintimaksuja.

Kontulan vuokrakohteeseen ja tontille on hyvät kulkuyhteydet. Varasto sijaitsee aivan kehä III tuntumassa, noin 1km päässä Kontulan metroasemalta. Lähin bussipysäkki on Koskenhaantillä tai Rekipellontiellä, vain muutaman sadan metrin päässä varastolta

Varastoksi tai työtilaksi

Kontulan varastorakennus on on noin 15 m2 suuruinen lämpöeristetty parakki, jossa on kaksi noin 7m2 neliön suuruista erillistä vuokratilaa. Molempiin tiloihin on oma sisäänkäynti ulkoa. Tiloissa on sähköt ja lämpöpatterit ja niitä voidaan käyttää vapaasti ympäri vuoden 24/7. Molemmissa tiloissa on omat sähkömittarit ja asiakas maksaa sähköt kulutuksen mukaan.

Tila soveltuu pienvarastointiin, mutta myös pieneen askarteluun, taidetöihin, koneiden ja laitteiden kunnostukseen ja vaikkapa pienyrityksen tukikohdaksi. Tilassa on aikaisemmin säilytetty esim. kylmänarkoja rakennuskemikaaleja ja rakennusliikkeiden työkaluja.

Tila soveltuu myös nikkarointiin ja esim muusikoille, jotka haluavat harjoitella rauhassa. Vaikka tilaa saa toki käyttää vapaasti ilman aikatauluja, on iltamyöhällä liikkuessa huomioitava että alue on rauhallista omakotitaloaluetta ja asukkaille on annettava yörauha.

Vuokratila ei ole majoitustila, eikä siinä voi asua.

Vuokrahinta ja muut kulut

Tilan kuukausivuokra on 120e/kk + sähköt kulutuksen mukaan. Muita tilavaihtoehtoja Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla. Vuokratilojen hinnasto tästä linkistä


Suomen Kotteria Oy, Leväluhdantie 6a, Helsinki. Tiedustelut: +358415345100 pentti.kotiaho (at) savantum . com