VARASTOT VANTAA

VARASTOTILAA VANTAAN HAKKILASSA

Vantaan Hakkilan vuokravarastot sijaitsevat Suomen Kotterian parakkipuistossa osoitteessa Hakintie 14, 01380 Vantaa.  Toimipiste on ihanteellinen mm. Tikkurilan, Puistolan, Suutarilan sekä kaikille Kehä 3:n varren asukkaille ja yrityksille. Vantaan vuokra-alue on teollisuusaluetta ja pelkällä osoitetiedolla ei välttämättä peille löydä. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät ”vuokratilat vantaalla”- sivultamme.

Suomen Kotterialla on pääkaupunkiseudulla myös toinen vuokravarastoalue Espoon juvanmalmilla. Katso kooste kaikista vuokravarastoistamme tästä

Hakkilan pienvarastoalue

PIENVARASTOJA, KATOSPAIKKOJA JA SÄILYTYSTILAA

Vantaan varastoalueella on varastotiloja vuokrattavana jokaiseen säilytystarpeeseen. On pienvarastoja ja isompia varastoja ja ne soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen tai vaikkapa yrityksen irtaimiston tai isompienkin koneiden ja tavaroiden varastointiin. Vuokraamme Hakkilan parakkipuistossamme pihatilaa, katospaikkoja, eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja, parakkitiloja ja toimistorakennusten lämpimiä tiloja moneen tyarpeeseen. Pienvarastot ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, yrittäjille, seuroille ja yhdistyksille moneen tarkoitukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan tilaratkaisun!

VANTAAN VARASTOT JA SOSIAALITILAT KÄYTETTÄVISSÄ 24/7

Kaikki varastot ovat lukittavia ja ne ovat käytettävissä ympäri vuoden, 24/7. Henkilökunta on paikalla Vantaan Hakkilassa yleensä torstaisin klo 8–16. Jos tarvitset apua tarvaroiden lastaamiseen tai tarvitset etukuormaajaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vantaan Hakkilan varastoalueella on vuokralaisillemme tarjolla myös WC. Konttorirakennuksessa on vesiposti käytettävissä, sovithan käytöstä asiakaspalvelumme kanssa erikseen. Lisäksi Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat.

HAKKILAN VUOKRAKONTIT VARASTOINTIIN

Kontin vuokraaminen on kätevä tapa saada lisää väliaikaista lisätilaa. Vantaan Hakkilassa on eristettyjä ja eristämättömiä 40 ja 20 jalan merikontteja vuokrattavana. Kaikkiin vuokrakontteihin on tarvittaessa saatavissa sähköt. Kontit soveltuvat esimerkiksi tavaravarastoiksi, pajatyöskentelyyn ja pieneen nikkarointiin. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita, seppiä, jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrittäjiä.

Hakkilassa vuokrakontit on sijoitettu pääasiassa katutasoon siten, ettäkontin eteen pääsee hyvin isommallakin autolla. Konttien päällä on toisessa kerroksessa parakkitiloja, jolloin kontit pysyvät hyvin sateelta ja lumelta suojassa. Tämä vähentää huomattavasti mahdollisen kondenssikosteuden haittoja ja meillä eristämättömätkin merikontit pysyvät suhteellisen hyvin kuivina kesät ja talvet ilman erillisiä lämmittimiä.

KONTTIEN MITTOJA20 JALKAA40 JALKAA
Sisäpituus 5,890 m12,010 m
Sisäleveys2,330 m2,330 m
Sisäkorkeus2,370 m2,370 m
Oviaukko, korkeus2,280 m2.280 m
Oviaukko, leveys2.330 m2,330 m
Kantavuus28.000 kg26.000 kg
Paino2.250 kg2.400 kg
Pinta-ala13.7 m228,1 m2
Tilavuus31.8 m366,4 m3
Eurolavojen määrä11 kpl23 kpl

LÄMPIMÄT VARASTOTILAT VANTAALLA

Vantaan Hakkilan konttoritiloissa ja eristetyissä parakeissa on tarjolla erikokoisia varastoja ja lämmitettyjä vuokratiloja monenlaiseen toimintaan. Osa parakeista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen ja tietenkin henkilöautolla pääsee lastauksen ajaksi aivan varastotilan eteen.

Osa varastotiloista on sijoitettu kakkoskerrokseen. Kakkoskerroksen varastotilat ovat vuokrahinnaltaan vähän edullisempia ja soveltuvat hyvin sellaiseen käyttöön, jossa tavaraa ei jatkuvasti tarvitse siirtää.

PIHA-ALUE AUTOJEN JA ISOMPIENKIN TAVAROIDEN VARASTOINTIIN

Parakkipuistojen alueelta on mahdollista vuokrata myös asfaltoitua pihatilaa. Pihatilaa ja katospaikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten tilantarve kartoitetaan kunkin asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Pihatilan vuokrahinta määräytyy vuokrattavan alueen koon mukaan. Pihatilaa vuokrataan tarvittaessa myös esimerkiksi vientiin menevien konttien lastaukseen, jolloin vuokra-aika voi olla muutamia päiviä. Myös pidempiaikaisia sopimuksia toki tehdään.

Hakkilassa on jonkin verran tilaaa myös autojen, veneiden ja vaikka linja-autojen pidempiaikaiseen pysäköintiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, pysäköinnistä sovitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan aina tapauskohtaisesti.

OMAN KONTIN VARASTOINTI HAKKILASSA

Hakkilaan voi tarvittaessa toda myös oman kontin tai parakin säilytykseen. Pihatilaa on kuitenkin tarjolla rajoitetusti, joten olethan yhteydessä jos tällainen vaihtoehto kiinnostaa.

Hakkila, Hakintie 14, 01380 Vantaa