Vuokramökki Kivikoski

Kivikosken kelohirsinen vuokramökki Pyhtäällä. Mökin edustalla ruokailuryhmä ja aurinkotuolit. Kaasugrilli käytettävissä. Mökkimajoitus 8:lle

VILLA KIVIKOSKI, PYHTÄÄ

Kivikoski, asiakasarviot
Mukavuudet_kivikoski

Mökki ja palju Etelä-Suomessa Pyhtäällä 5-8 henkilölle

Kivikosken vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Etelä-Suomessa Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mökki soveltuu lomailuun niin kesällä kuin talvellakin ja se tarjoaa mukavat puitteet pieneen irtiottoon arjesta nopeallakin aikataululla. Viihtyisä joenrantamökki peltomaisemissa, Pyhtään kirkonkylään noin kilometri.

Kivikosken vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös neljä muuta ihanaa rantamökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Lomamökki ympärivuotiseen käyttöön

Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen rannassa kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, jossa kesäaikaan aurinkotuolit, grilli ja mahdollisuus ulkoruokailuun. Joen rannassa on uimalaituri ja pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille. Metsän reunassa on pieni puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja nuotiopaikka. Saunan edustalla on erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju ja lasinen iso rantasauna.

Kivikosken lomamökin vuokrahinta arkisin on alkaen 180€/vrk. Hinnasto ja varauskalenteri tämän sivun alaosassa.

Mökkimajoitus 8:lle kahdessa erillisessä rakennuksessa

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja pikkumökistä, joissa majoittuu yhteensä 8 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuuhuone ja wc. Sänkyjä on kaikkiaan 5, joiden lisäksi päämökissä on kaksi pientä nukkumaparvea ja sohva.

Päämökissä on lisäksi kotoisa oleskelutila, jossa on sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja wc. Kivikosken päärakennus on kooltaan noin 65 m2

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla säilytysparvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 8 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Pikkumökissä on makuuhuone kolmelle

Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä sijaitsee erillinen myös talvikäyttöön soveltuva pikkumökki, kooltaan noin 16 m2. Pikkumökki on kelohirsinen mökki, jossa on sängyt kolmelle ja oma wc. Kaksi sänkyä on sijoitettu vierekkäin ja niissä on iso parivuoteen petauspatja. Mökissä on sähkölämmitys.

Päärakennuksessa on yksi makuuhuone ja kaksi nukkumaparvea

Päärakennuksessa on pieni makuuhuone, jossa on 2 kpl 80cm leveää sänkyä. Sängyt sijaitsevat kulmittain ja niitä ei saa vierekkäin. Makuuhuoneen lisäksi päärakennuksessa on yksi 150 cm leveä parvi ja toinen olohuonetilaan avoin, noin 120 cm leveä nukkumaparvi. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Pyykinpesukone käytettävissä

Keittiössä on myös pyykinpesukone. Vedentulo avataan keittiöhanan juuressa olevasta vivusta. Kuivausteline löytyy saunalta tai ulkoterassilta.

Ruokailutilassa on jatkettava ruokapöytä 6-8 henkilölle.

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Palju käyttöön yhdeksi illaksi tai koko loman ajaksi

Varaa palju käyttöösi joko yhdeksi illaksi tai koko lomasi ajaksi. Lisätietoa paljun vuokraukseen ja käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus-linkistä. Mikäli haluat varata paljun useammaksi päiväksi, kysy tarjousta!

Muistathan täyttää paljun vedellä ylemmän kiertovesiputken yli ennen tulien sytyttämistä että kiuas ei pala puhki.

Rantamökki, aurinkoinen piha ja laajat terassialueet

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan vuokramökin ympärillä on isot terassit ja nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja piha on mukavan aurinkoinen. Kookkaalla terassilla on aurinkotuoleja ja istuskeluryhmä noin 8 henkilölle.

Grillausmahdollisuus ja nuotiopaikka

Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja kelohirsinen grillikota. Grillikodassa ulkotuli ja grillikodan edustalla nuotiopaikka

Rantasauna joen rannassa

Mökillä on kaksi saunaa; puulämmitteinen kelohirsinen mökkisauna ja rannassa kesäkäyttöön ja viileäänkin syksyyn ja kevääseen soveltuva lasinen näköalasauna. Puulämmitteinen mökkisauna sisältyy hintaan. Lasinen näköalasauna on vuokrattavissa hintaan 45 euroa per päivä käytön mukaan. Lisätietoa rantasaunan käyttöön ja lämmittämiseen oheisesta Kivikosken rantasauna -linkistä.

Laiturilta uimaan

Päärakennuksen saunalta on käytävä rantaan, jossa on laituri. Laiturilta pääsee uimaan ja laiturin päässä on uimaportaat. Laiturin päässä veden syvyys on alle metrin, joten ethän hyppää. Rannassa on myös runsaasti isoja kiviä. Yleensä kivet on helppo havaita, mutta jos vesi on korkealla, saattavat kivet jäädä veden alle. Pohja on luonnontilainen savipohja.

Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Laiturin oikealla puolella on pieni venepoukama, joka soveltuu valvottuna myös rantaleikkeihin. Uimarannassa on suodatinkankaalla jokipohjasta erotettu hiekkainen savipohja. Syvemmällä on mutaa, eikä rannasta uimaan kahlaamista voi siksi kuitenkaan suositella.

Soutuvene käytettävissä

Kivikosken vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä.

Lisätietoa lemmikin kanssa mökkeilemisestä ja omistajan velvollisuuksista blogissammeLemmikki mökille mukaan

Mökin lähiympäristö

Kiviksoken vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Strukan vuokramökki ja toisella puolella reilu 2 hehtaarin suuruinen peltoalue. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara. 

Kivikosken vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Kivikosken kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka ja mikä onkaan mahtavampaa kun pulahtaa virkistävään jokiveteen kosteasta rantasaunan lämmöstä. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.

Asiakasrvioita ja kokemuksia Kivikosken vuokralaisiltamme

“Loistava vaihtoehto talvilomaan. Mökki on Venäjältä tuotu entinen metsästysmaja. Upea taigan tyyli ja valtavat kelohirret. Tämä ei ole valkoisten pintojen ja kaupunkien mukavuuden ystäville. Mutta kaikki mitä tarvitset löytyy kyllä mökiltä, kuten astianpesukone ja pesukone. Rakennuksia on kaksi. Päärakennuksessa on olohuone, keittiö, makuuhuone kahdelle, wc, puusauna ja kaksi pientä makuuparvea. Ja toinen rakennus on pieni nukkuma-aitta, jossa on kolme sänkyä ja oma wc. Laiturin tuntumassa on myös sähkösauna, jossa on lasiseinät. Tämä sopii vain rentoutumiseen ja niille, jotka eivät pidä korkeista lämpötiloista. Lasisaunan lämpötila on enintään +50. Lihalle on pihassa kaasugrilli – hieno asia, varsinkin talvella. Läheiseltä valtatieltä tulee vaimea ääni, mutta se ei ole kriittinen. Ainoa haittapuoli mielestäni tämä saunatiloihin sijoitettu suihku ei ole paras ratkaisu, varsinkin kun suuri perhe. Lisaäksi talossa olisi mukava asentaa lattialämmitys olohuoneeseen lämpöpatterien sijasta.” (Booking.com)

“Tämä mökki on todella kaunis. Talo on upea ja sisustus erittäin mukava. Tunsimme heti olomme kotoisaksi. Mökki on lähellä jokea ja mökillä on palju, lasiSauna, ja puulämmitteinen mökkisauna. Grillattiin ulkona. Meillä oli aivan ihana ilta ja tosi hauskaa. Sängyt olivat erittäin mukavia, nukuimme erinomaisesit.” (Booking.com)

“Rentouttava loma kauniissa miljöössä. Sisäsauna oli tilava, tunnelmallinen ja lämpeni nopeasti. Ruokapöytä oli suuri ja sohvallekin mahtui useampi. Pihapiiri oli todella kaunis ja rauhallinen. Keittiössä oli huonot pannut ja veitset. Talvivaatteille oli vähän huonosti tilaa. Parvilla nukkuminen vaati hieman ketteryyttä.” (Booking.com) Tämän palautteen jälkeen mökille on hankittu uusi paistinpannu. Veitsenterotin laatikossa jo olikin.

“Tämä mökki on todella kaunis. Talo on upea ja sisustus erittäin mukava. Tunsimme heti olomme kotoisaksi. Mökki on lähellä jokea ja mökillä on palju, lasiSauna, ja puulämmitteinen mökkisauna. Grillattiin ulkona. Meillä oli aivan ihana ilta ja tosi hauskaa. Sängyt olivat erittäin mukavia, nukuimme erinomaisesit.” (Booking.com)

Pohjapiirros

Kivikosken rantamökin hintaesimerkkejä

KIVIKOSKI Pyhtää
(Hinta 5:lle, lisähenkilöt 25€/hlö/vrk)
Viikko
ma-su
Vkl
pe-su
Pe-la/
la-su
Arki
SYKSY 1.11-22.12.20231.235700500190
22.12.23-2.1.2024VarattuVarattu280
2.1-31.5.20241.235700500190
1-17.6.2024 ja 23.6-31.8.20241.670885630280
17-23.6.20242.3551.570280
Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

Lisäpalvelut mökkimajoituksen yhteydessä

  • Sähkölämmitteinen lasinen näköalasauna joen rannassa. 45 eur/päivä
  • Puulämmitteinen palju 80 eur/päivä
  • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 120 eur
  • Täyssiivous 160 eur (sisältää myös keittiön siivouksen)
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20 eur/hlö
  • Lemmikkimaksu 10 eur/vrk

Varauskalenteri ja mökin vuokraus

Ohessa Kivikosken vuokramökin varaukset. Kun päivän kohdalla on värillinen palkki “Booking xxxxx” on mökki tälle päivälle ja seuraavaan päivään klo 12 saakka varattu. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki varattavissa klo 16 alkaen. Saat tarkat hinnat alla olevasta “tarkista saatavuus ja varaa” linkistä.

Kun olet tehnyt varauksen varausjärjestelmässämme ja sinulla on varausnumero, voit tarkastella varaustasi sivulla “varaa kivikoski“. Sivun alalaidassa on kohta “omat varaukset”, johon voit syöttää varausnumerosi.


Savantum Oy, Kivikosken vuokramökki, Strukantie 30, 49270 Pyhtää