Varaa Rantakari

Merenrantamökki Rantakari, Kotka

Vuokramökki Rantakari max. 7:lle Kotkassa: Valitse saapumispäivä, lähtöpäivä, henkilömäärä ja “HAE”. Valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan. HUOM, tarjous yli 1 vrk varauksille!

Varausvahvistus ja vuokran maksaminen

Rantakarin merenrantamökki sijaitsee Kymenlaaksossa Kotkassa. Varauspäivänä check in on klo 16:00 ja varauksen päättymispäivänä check out on klo 12:00. Mikäli mökillä on vapaata, voidaan näistä kellonajoista pientä lisämaksua vastaan tarvittaessa joustaa. Lisäajasta sovittava asiakaspalvelun kanssa aina erikseen.

Varauksen yhteydessä veloitetaan ensimmäisen yön hinta mikäli majoittumisen alkuun on yli 2 kk. Loppuosa veloitetaan kahta kuukautta ennen sisäänkirjautumista. Muissa tapauksissa veloitetaan koko varaussumma. Varausjärjestelmä pyytää maksun varausehtojemme mukaisesti. Mikäli haluatte maksaa varauksen laskulla, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kotteria.com. Tällöin varausta varten tarvitaan nimi, osoite, henkilötunnus/ y-tunnus, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kun olette suorittaneet pyydetyn maksun varausjärjestelmässä ja mökki on teille varattu, lähetetään teille varausvahvistus söhköpostiinne. Varausvahvistuksessa on linkki, jonka avulla pääsette tarkastelemaan tekemäänne varausta ja tarvittaessa myös maksamaan loppuvuokran. Avainkaapin tunnuskoodi lähetetään sähköpostiinne viimeistään päivää ennen sisäänkirjautumistanne.

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Kalenterissa on varatut jaksot nimellä “Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa. Kun teet varauksen varausjärjestelmässämme, voit tarkastella varaustasi ja tulostaa erittelyn maksusta kun sinulla on varausnumero. Varausnumero löytyy oheisesta varauskalenterista ja varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu sähköpostiisi heti varauksenteon jälkeen.


Vuokramökki Rantakari, Suomen Kotteria Oy, Seurakuja 6, 48930 Kotka