fbpx

Bändikämpät ja treenikset

BÄNDIKÄMPÄT JA TREENIKSET ESPOO JA VANTAA


Bändikämpät ja treenikset pääkaupunkiseudulla

Hakkilan parakkipuiston bändikämppäalue on noin 6000 m2 suuruinen teollisuustontti Vantaan Hakkilan teollisuusalueella, osoitteessa Hakintie 14, 01380 Vantaa. Matkaa Tikkurilan keskustaan noin 2 km, Helsingin keskustaan 20 km. Alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilasta, bussilla pääsee juna-asemalta  ja Mellunmäen metroasemalta Hakintien risteykseen saakka.

Espoon Juvanmalmin bändikämppäalue on noin 2.600 m2 suuruinen teollisuustontti Espoon Juvanmalmin  teollisuusalueella, osoitteessa Pieni Teollisuuskatu 1c, 02920 Espoo. Alue sijaitsee  aivan kehä III kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Alueillamme tarjolla bändeille ja yksittäisillekin muusikoille harjoittelutiloja, harrastetiloja ja varastointimahdollisuuksia. Tilat soveltuvat erityisesti bändeille ja musiikin harrastajille, mutta myös muun alan harrastajat ja käsityöläiset ovat tervetulleita. Alueella on myös varastotilaa ja työtiloja tarjolla. Tilojen esittely ja lisätietoa pääkaupunkiseudun vuokratiloistamme tästä


Treenitiloja bändeille ja yksittäisille muusikoille

Toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin musiikin harrastamiseen ja ammattimaisempaankin tekemiseen. Kaikki bändikämpät ovat akustoitavissa ja sisustettavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tilat soveluvat hyvin yhden tai useamman muusikon harjoittelutilaksi. Tilojen pinta-alat 20-40m2. Suuremmat, noin 40 neliömetrin bändikämpät voidaan toteuttaa väliovellisena tai täysin avoimena. Täysin avoimessa tilassa on vain välitolppa kahden tilan välillä. Tällainen isompi tila hyvin esim. harrastustilaksi kerhoille tai isommallekin bändille.


Myös akustoituja bändikämppiä tarjolla

Tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme myös akustoituja bändikämppiä Akustoitujen treenitilojen vuokra on normaalitilan vuokra + 60 euroa /kk lisää pienen parakin vuokrasopimuseen. Akustoinnin toteuttavat alan osaavat tekijät yhteistyössä Hakkilan parakkipuiston työmiesten kanssa. Halutessaan asiakas voi toki akustoida treenitilansa itsekin, jolloin lisämaksua bändikämpän vuokrasta ei peritä.

Tiloihin oma sisäänköynti ja treenikset käytettävissä 24/7

Hakkilan Metallin treenikset ja bändikämpät ovat käytettävissä 7 päivää viikossa, ympäri vuorokauden. Voit siis soittaa ja harjoitella silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Kaikkiin tereenitiloihin ja bändikämppiin on oma sisäänkäynti ulkoa ja treenikset on sijoiteltu siten, että muiden bändikämppien musiikki ei häiritse harjoittelua.


Aluepalvelut treenisten ja bänditilojen vuokralaisille

Sähkö ja vesi

Kaikkiin treenitilohin tulee sähkö. Erillismitatusta sähköliitymästä veloitetaan sähkön perusmaksu, säkön siirtohinta, verot ja kulutus mitatun kulutuksen mukaisena. Sähkön hinta on Vantaan Energian tai Espoon Carunan 1-yleissähkön hinta + 25% laskutuslisää.

Vesiliitäntä / tilapäisvettä on saatavissa. Toimistorakennuksen treenitiloihin voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myös vesipiste. Hinta sopimuksen mukaan.

Sauna

Viikottainen saunavuoro Hakkilan saunassa on 20 euroa/kk. Erikseen sovittava saunavuoro takaa mahdollisuuden käyttää saunatiloja virkistäytymiseen ja kaveriporukoiden kokoontumiseen.

Julkaisut ja artikkelit

Vantaan Hakkilan treenitiloista kirjoitettiin julkisuudessa erityisesti vuonna 2013. Artikkeleja oli esimerkiksi Helsingin Uutisissa, Vantaan Sanomissa ja Länsiväylässä.

Valokuvaaja Jussi Tiaisen ja arkkitehti Timo Tyynismaan Bänditiloja-kuvakirja vuodelta 2014. Hakkilan Metallilta kuvasarja sivulla 134-139. ”Kymmenien työmaakoppien muodostama parakkikylä Vantaalla on varmasti kirjan erikoisem kohde. Hakkilan Metalli vuokraa soittotiloja työmaakopeista, jotka on varustettu yhtyeiden perustarpeiden mukaan. Alueen yleisilme on yhtä rappioromanttinen kuin Aki Kaurismäen elokuvat. ”

”Rumpujen jytinä kuuluu vaimeana hakkilalaisen teollisuusalueen reunalta. Myyrmäkeläinen rumpali, joka käyttää taiteilijanimeä 9, hakkaa kannuja yksin, koska vatsatauti on kaatanut bändikaverit sairasvuoteelle. Käyn treenaamassa 3–5 kertaa viikossa 7–8 bändissä, paukuttaja laskee. Hänen bändeillään on käytössä tuplatila eli kahden työmaakopin yhdistelmä.” (Vantaan Sanomat 12.1.2013)

Treenitiloja vuokraa Suomen Kotteria Oy, joka käyttää bänditilojen yhteydessä markkinointinimeä Hakkilan Metalli. Firma on varustanut työmaaparakit bändien perustarpeiden mukaan. Vuokratiloja vajaan hehtaarin tontilla on noin 40. Niissä käy soittamassa 20–30 bändiä Vantaalta, mutta myös muualta lähiseudulta, kuten Helsingistä The Shangri Blahs” (Länsiväylä ja Helsingin Uutiset 11.1.2013)

Hakkila open air

Hakkilassa järjestetään vuosittain asiakkaille tarkoitettu ulkoilmatapahtuma Hakkila Open Air. Tilaisuudessa tarjoillaan pientä purtavaa ja Hakkilan vuokralaisina olevat bändit voivat ilmoittautua tilaisuuteen esiintyjiksi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa Pentti Kotiaho/0415345100