Vuokramökki Rantakari

Vuokramökki Raktakari Kotkassa, aivan meren äärellä.Uimalaituri ja meriterassi mökin edustalla

RANTAKARI MÖKKI, KOTKA

.

Rantakari asiakasarviot, Google maps
Rantakari mukavuudet: sauna, grilli, wifi

Merenrantamökki Rantakari Kotkassa 7:lle

Rantakarin merenrantamökki on maisemallinen lomakohde perheille ja pienille porukoille rentoutumiseen, yhdessäoloon ja rauhallisiin illanistujaisiin Kotkan Tiutisessa, noin 90 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Rantakarin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki, joka sijaitsee aivan meren äärellä omakotitalon pihapiirissä. Vuokramökillä on upea yksityinen meriterassi ja uimalaituri. Lasiterassilta upeat saaristomaisemat ja näköala aavan merimaiseman yli aina Haminaan saakka.

Rantakarin vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös neljä muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Kesämökki, kokouspaikka, loma-asunto

Rantakarin mökki on tunnelmallinen puurakenteinen loma-asunto aivan meren rannassa. Mökki soveltuu lomailun lisäksi myös kokouspaikaksi ja etätöiden tekemiseen ympäri vuoden. Mökki on suunniteltu lyhytaikaista majoittumista silmälläpitäen, mutta monet kesälomalaiset viettävät mökillä mielellään myös vähän pidempiäkin aikoja. Mökillä käytettävissä WiFi. Kokousruokailut tilattavissa Kotkan monista pitopalveluyrityksistä.

Mökkimajoitusta 7:lle

Rantakarin vuokramökki on puolitoistakerroksinen loma-asunto, jossa majoittuu yhteensä 7 henkilöä makuuhuoneessa ja olohuoneeseen avautuvalla parvella. Mökissä on noin leveä sohva ja varaava takka, hyvin varusteltu keittokomero, makuuhuone, makuuparvi, puulämmitteinen sauna, wc ja upea lasiterassi. Lasitetun terassin edustalla on upea yksityinen meriterassi, josta on suora yhteys laiturille.

Loma-asunnossa makuuhuone ja nukkumaparvi

Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 7 henkilölle. Makuuhuone sijaitsee alakerrassa ja huoneessa on 2 x 80 cm leveät runkopatjasängyt. Parvella on 5 x 80 cm runkopatjasängyt. Parvelle on käynti jyrkkiä portaita pitkin, joten parvi ei sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Rantakarin vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatja ja olohuoneen sohvallakin mahtuu tarvittaessa majoittumaan.

Keittokomero ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on keittokomero ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat 8 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Lasitetulla terassilla on ruokapöytä 8 henkilölle.

Puulämmitteinen Sauna, pesutilat ja 2 x wc

Vuokramökillä on pieni puulämmitteinen sauna. Kerrallaan saunaan mahtuu 3 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas ja pesuhuoneessa on suihku ja wc. Mökissä on myös erillinen wc. Polttopuut löytyvät varaston seinustalla olevasta polttopuuvarastosta.

Kalastusmökki perheille ja porukoille

Rantakarin merenrantamökki sijaitsee Tiutisessa, hyvien kalavesien äärellä ja soveltuukin mainiosti myös kalastusmökiksi perheille ja pienille kalastusporukoille. Vaikka yöpyminen veneen hytissä tai teltassa puuttomalla saarella voi kuulostaa ennen reissua asialliselta, voi majoittautuminen esim myrskyn yllättäessä olla turvallisempaa ja mukavampaa Rantakarin mökissämme. Mökiltämme löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet ja välttämättömyydet ja siten voit halutessasi käyttää kaiken ajan vaikka kalastukseen. Kalareissun jälkeen voit nauttia rentouttavasta lämmöstä rantasaunan lauteilla ja kuunnella tulen takkatulen rätinää. Tule ja nauti mukavasta oleskelusta yksin tai kavereiden kanssa!

Soutuvene käytettävissä

Rantakarin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Omakotitalon soutuvene on käytettävissä ilman lisäveloitusta. Muistathan kiinnittää soutuveneen huolellisesti ja ilmoittaa mahdollisista puutteista asiakaspalveluumme jotta saamme veneen pidettyä käyttökuntoisena myrskyistä huolimatta. 

Vuokramökin terassilla grillausmahdollisuus

Lasitetulta terassilta on suora kulkuyhteys mökin edustalla sijaitsevalle meriterassille ja laiturille. Rantaterassi on rajattu sermeillä ja suoraa näköyhteyttä naapuriin ei ole. Rantaterassilla on kaasugrilli, ulkoruokailuun soveltuva ruokapöytä ja aurinkotuolit.

Yksityinen uimalaituri

Rantaterassilta on kulkusilta laiturille. Meriveden pinnankorkeus vaihtelee suuresti, joten matalan veden aikaan kulkusilta laiturille on jyrkkä. Olethan varovainen laiturille kulkiessasi.

Laiturin päässä on uimaportaat, jotka ovat säästä riippuen käytettävissä yleensä ainakin huhti-toukokuusta joulukuulle saakka. Kun meri on jäässä, voivat asiakkaat halutessaan tehdä laiturin päähän avannon. Ranta mökin edustalla on äkkisyvä, eikä se sovellu uimataidottomien lasten leikkeihin. Lähin hiekkaranta on Tiutisen oma hiekkaranta vain reilun 100 metrin etäisyydellä, Pyrinnöntien päässä.

Nähtävyyksiä Rantakarin loma-asunnon lähiympäristössä

Rantakarin vuokramökki sijaitsee Kotkan Tiutisen saarella, aivan meren äärellä. Saarella on kesämökkien lisäksi paljon vakituista asutusta ja sinne johtaa hyvä tie, joka aurataan säännöllisesti myös talvella.  Meriteitse matkaa Kotkan keskustasta tulee alle 2 km.  Tietä pitkin matka on noin 17 km.

Kotkassa on paljon museoita ja kauniita puistoja. Sapokan vesipuisto, Merikeskus Vellamo, Maretarium ja vanhat varuskuntasaaret Kotkan edustalla kutsuvat vierailijat rentoutumaan ja nauttimaan kesästä. Myös kaupunkipyörät ovat Kotkassa käytettävissä kesäisin. Lisätietoa pyöräilyreiteistä ja muista nähtävyyksistä tästä

Vuokramökille myös lemmikit ovat tervetulleita

Halutessasi voit yleensä ottaa lemmikin mukaan Rantakarin vuokramökille. Mainitse lemmikistä jo varausta tehdessäsi, niin lisäämme lemmikkimaksun 10e/vrk varaukseesi. Huomaathan kuitenkin että Rantakarin mökillä ei ole omaa pihaa vaan ainoastaan oma meriterassi, joten pihassa ei voi pitää lemmikkiä vapaana. Ja mikäli otat lemmikin mukaan, muistathan siivota mökin erityisen hyvin. Myös sohvan imuroiminen ja petivaatteiden puistelu koirien ja kissojen jälkeen on tärkeää. Lisätietoa siivouksesta siivousohjeissamme. Lisätietoa lemmikin kanssa mökkeilystä ja lemmikinomistajan vastuista blogissamme Lemmikki mökille mukaan

Asaiakasarvioita ja kokemuksia Rantakarin vuokralaisiltamme

“Maisema oli suorastaan hyytävän KAUNIS. Ja upeiden aamunäkymien lisäksi meidän onnistui nähdä upeat auringonlaskut ja -nousut + öinen salamointi ja hyvät jyrinät päälle – joulukuusssa : ) Ainoa mitä kaipasin (sitäkin vain hetken), oli astioiden kuivauskaappi- tai -teline, koska tykkään tiskata käsin. Mutta astianpesukone toimi hyvin ja kaikkia astioita oli tarpeeksi” (Booking.com)

“Tilava mökki upeilla maisemilla. Erittäin hyvä suomalainen sauna ja avantouintimahdollisuus suoraan laiturin päästä. Tilava mökki ja paljon mukavia teitä koiran ulkoilutukseen. Oli tosin vaikea mennä avantoon ilman tikkaita, mutta ymmärrämme, että ne jäätyisivät paikoilleen talvella kun niitä ei käytetä… On vain hyvä muistaa, että jäiseen veteen ja sieltä poistuminen ilman tikkaita on pieni haaste!” (Booking.com)

“Ihana lasitettu terassi huonoja säitä varten ja avoin terassi kauniille säälle. Terassilla olisi voinut istua tuntikausia tuijottelemassa merelle ja seuraamassa lintuja. Todella hyvä ja nopeasti puilla lämpiävä sauna. Keittiövastaava olisi halunnut isomman keittiön, mutta kyllä sillä järjestelemällä selvittiin. (Booking.com)

“Mökki oli todella ihana, uskomattoman hienoilla maisemilla varustettuna! Televisiota ei tarvinnut avata, näkymät merelle riittivät. Keittiöstä löytyi kaikki tarvittava ruokailuun ja puusaunassa sai hyvät löylyt. Koirien kanssa oli helppo tulla ja olla. Vamasti tulemma tänne vielä uudelleen. Autoja ei mahdu pihaan kuin yksi” (Booking.com)

Rantakari pohjapiirrokset ja asemakuva

Rantakari pohjapiirros, ensimmäinen kerros
Rantakari, toinen kerros
Rantakari asemakuva
Ilmakuva Rantakarin mökistä talvella. Taustalla kaunis, idyllinen Tiutinen

Rantakarin vuokramökin vuokrahinnat

RANTAKARI mökki 7:lle, Kotka.
Hinnat 3:lle, Lisähenkilöt 25€/hlö/vrk)
Vko ma-suVkl pe-suPe-la/la-suArki
1.12-23.12.2023940520370150
23-26.12.2022 JouluVarattu
26.12.2023-5.1.2024 Uusi Vuosi1.5751.050 (pe-ma)190
5.1-31.5.2024940520370150
1-17.6.20241.445745530250
17-23.6.2024 Juhannus1.9751.275250
Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme

Lisäpalvelut

  • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 120 eur
  • Täyssiivous 160 eur (sisältää myös keittiön siivouksen)
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20 eur/hlö
  • Lemmikkimaksu 10 eur/vrk

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Ohessa Rantakarin vuokramökin varaukset. Kun päivän kohdalla on värillinen palkki “Booking xxxxx” on mökki tälle päivälle ja seuraavaan päivään klo 12 saakka varattu. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki varattavissa klo 16 alkaen. Saat tarkat hinnat alla olevasta “tarkista saatavuus ja varaa” linkistä.

Kun olet tehnyt varauksen varausjärjestelmässämme ja sinulla on varausnumero, voit tarkastella varaustasi sivulla “varaa Rantakari“. Sivun alalaidassa on kohta “omat varaukset”, johon voit syöttää varausnumerosi.


Suomen Kotteria Oy, vuokramökki Rantakari, Seurakuja 6, 48930 Kotka