Paljut Pyhtään vuokramökeillä

Kivikosken vuokramökillä Pyhtäällä palju erikseen vuokrattavissa. Palju on terassiin upotettuna aivan mökkisaunan edustalla. Paljulta puinen kävelysilta uimalaiturille,.

PALJUT VUOKRAMÖKEILLÄ LÄHELLÄ HELSINKIÄ


Mökki ja palju, mikä ihana endorfiinipommi!

Kun kaipaat rentoutumista ja ripauksen luksusta arkeesi, paljuilu on hyvä vaihtoehto. Lämmin vesi lisää mielihyvähormoonien määrää ja tutkitusti rentouttaa mielen ja kehon. Endorfiinilisäys onnistuu loistavasti Kotterian vuokramökeillä Kymenlaaksossa Pyhtäällä, vain noin 100 km Helsingin kiireestä. Olipa kyseessä sitten romanttinen viikonloppu kahden kesken, kaveriporukan illanvietto tai omalle rauhalle pyhitettävä viikonloppu, vuokramökki paljulla tarjoaa hyvät puitteet rentoiluun ja pieneen luksukseen.

Paljut Strukan ja Kivikosken vuokramökeillä

Strukan ja Kivikosken vuokramökeille on erillistä veloitusta vastaan mahdollisuus vuokrata noin 6-8 henkilölle tarkoitettu lämminvesipalju. Skitunäsin merenrantamökille ei kylpypaljua valitettavasti ole saatavilla, sillä mökillä on porakaivo ja kaivovesi ei riitä paljun täyttämiseen. Rantakarin mökillä ei myöskään ole paljua saatavilla kun pihapiiri on jaettu päärakennuksen asukkaiden kanssa eikä tilaa paljulle ole riittävästi tarjolla.

Strukan palju sijaitsee puutarhassa huvimajan vieressä, aivan joen äärellä. Kivikosken palju on päärakennuksen saunan vieressä terassiin upotettuna. Paljujen tuntumassa olevilla terasseilla on istuskeluryhmä. Kun käytät ulkotulia tai kynttilöitä paljujen läheisyydessä, muistathan käyttää palamattomia alustoja tulien alla myös talvella etteivät kalusteet tai terassi vaurioidu.

Paljut ympärivuotiseen käyttöön

Paljut soveltuvat hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Erityisesti viileinä iltoina ja kovillakin pakkasilla pulahdus paljun lämpöiseen veteen tarjoaa upean hyvänolon tunteen ja rentouttaa lihakset. Talevlla on toki huomiotava että ympäristöön loiskuva vesi jäätyy pinnoille nopeasti ja tekee kulkuväylistä erityisen liukkaat.


Lasikuitupaljut ulkoisella kiukaalla

Vuokramökkiemme paljut ovat lasikuituisia kylpytynnereitä, joissa on puulämmittenen ulkopuolinen kiuas. Paljuveden lämmittämiseen menee noin 2-3 tuntia säästä ja polttopuiden syöttötiheydestä riippuen. Muista aina täyttää palju vedellä ennen tulien sytyttämistä jotta palju ja kamina eivät pala puhki. Paljua lämmitettäessä on myös huolehdittava siitä, että tuli kaminassa ei pääse välillä sammumaan jotta lämmittäminen on mahdollisimman tehokasta. Lisätietoa paljujen käyttöön oheisista Strukan ja Kivikosken paljulinkeistä.

Varaa palju lomasi ajaksi

Suosittelemme varaamaan paljun käyttöönne Kotterian asiakaspalvelun kanssa aina ennen mökille saapumistasi jotta voimme varmistaa polttopuiden riittävyyden ja saat ohjeet paljun lämmitystä varten. Halutessasi voit toki varata paljun vielä mökillä ollessannekin. Ota tässä tapauksessa yhteys asiakaspalveluunne, niin hoidetaan laskutus jälkikäteen.