Varauskalenterit

Alla Kotterian vuokramökkien varaukset. Kun päivän kohdalla on värillinen palkki “Booking xxxxx” on mökki tälle päivälle ja seuraavaan päivään klo 12 saakka varattu. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki varattavissa klo 16 alkaen. Mökkikohtaiset hinnastot vuokrahinnat-välilehdeltä. Tarkat hinnat oheisista “varaa” linkeistä.

Viikkovuokra vuokramökillä ma – su

Vuokrahinnaston mukainen viikkovuokra Kotterian ja Savantumin rantamökillä on yleensä ma klo 16 – su klo 12. Viikonloppu on yleensä pe klo 16 – su klo 12. Poikkeamat aikatauluihin sovittava asiakaspalvelun kanssa erikseen.

Mökkivuokrat laskutetaan ennakkoon

Kaikki vuokrajaksot laskutetaan ennakkoon. Vuokran maksu onnistuu pankkisiirtona, luottokortilla tai PayPal:in kautta. Maksu lyhyissä ja nopeissa varauksissa lähetetään mielellään maksulinkkinä asiakkaan sähköpostiin, jolloin asiakas voi suorittaa vuokranmaksun joko verkkopankissa tai luottokortilla. Mikäli verkkomaksu ei ole mahdollista, voi asiakas lähettää myös kuvakaappauksen kuitista mikäli suoritus ei kirjaudu reskontraan ennen varausjakson alamista.

Lisäpalvelut tarvittaessa jälkikäteislaskutuksena

Varausta tehdessä pyritään selvittämään lisäpalveluiden, kuten loppusiivouksen, liinavaatteiden, paljujen ja erillissaunojen vuokratarve. Lisäpalvelut voi toki tarvittaessa tilata jälkikäteenkin. Olkaa tässä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme varmistaa että esimerkiksi siivouspalvelu on saatavilla. Mikäli vaihtoaika mökillä on lyhyt ja seuraavat vuokralaiset tulevat pian, ei siivouspalvelua voida kaikissa tilanteissa valitettavasti enää viime hetkellä tarjota.


Suomen Kotteria Oy, mökkivuokraus. Toimiston osoite: Villanella 5, 00890 Helsinki, asiakaspalvelu@kotteria.com, +358400534269