Vuokramökki Struka

Struka villa joenrantahuvila 12-16 henkilölle ym,pärivuotiseen käyttöön. Mökin edustalla ruokailutersaai ja aurinkotuolit. Kaasugrilli käytettävissä.

STRUKA VILLA, PYHTÄÄ

Struka villa asiakasarviot, Google Maps
Struka villa mukavuudet: palju, grilli, biljardi, 2 saunaa. Lemmikit tervetulleita!

Vuokramökki Struka Pyhtäällä 12-16 henkilölle

Villa Struka on kuvankaunis vuokrattava lomakohde Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Strukan vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju ja rantasauna.

Strukan vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Kivikosken vuokramökki sijaitsee aivan Strukan mökin vieressä ja yhdessä ne majoittavat jopa 22 henkilöä. Katso kaikki Kotterian vuokramökit täältä


Lomamökki, kokoustila, bilepaikka Etelä-Suomessa, 100km Helsingistä

Strukan vuokramökki on avara ja valoisa mökki Sinulle ja perheellesi tai vaikka yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin. Mökki sijaitsee Etelä-Suomessa Kymenlaaksossa, noin 100km Helsingistä itään. Kotkasta noin 30 km. Näin hyvällä sijainnilla olevaan suureen mökkiin on hyvä koota isompikin seurue kokoustamaan, julimaan tai viettämään yhteistä aikaa luonnon rauhassa. Huvilan varustelut ja palvelut takaavat Sinulle tai vaikka yrityksen työntekijöille mitä parhaimmat puitteet niin työntekoon, kuin virkistäytymiseenkin.

Tämä upea hirsimökki sijaitsee hiljalleen virtaavan joen rannalla Pyhtään vehreän luonnon ympäröimänä. Mökissä on oma ranta ja omaa rauhaa vaikka Kivikosken mökki sijaitse vain noin 70 metrin päässä mökistä. Näköyhteyttä ei naapurimökille pihalta ole. Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti luonnosta nauttien!


Majoitus- ja oleskelutilat 10-16 henkilölle

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä. Biljardipöytä on kivipöytä.

Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja pyykinpesukone. Pesutilassa on myös pesuallas ja allaskaappi, jossa laudeliinoja ja shampoota ja hoitoainetta vapaasti vuokralaistemme käytettävissä.


Makuusoppi, 3 makuuhuonetta ja iso parvi

Strukan vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle, mutta vuokramökillä on sängyt jopa 16 henkiölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

 • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa on joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen). Päämakuuhuoneessa on 180 cm leveä parivuode.
 • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 4 x 80 cm sängyt. Sängyistä 2 sijoitettu vierekkäin. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
 • Parvella biljardipöytä ja 6 x 80 cm sängyt

Hyvin varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on täysin varusteltu keittiö ja kattavat ruokailuvälineet 16 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu enintään 12 ruokailijaa.


Palju, nurmikkoinen piha ja huvimaja kaasugrillillä

Strukan rannassa on puulämmitteinen kylpytynnyri, eli palju. Puulämmitteinen palju on käytettävissä ympäri vuoden ja se soveltuu kerrallaan noin 6-8 kylpijälle. Kylpypalju tuo luksusta lomaan ja lämpimän veden syleilyssä voit nauttia luonnon rauhasta tuulessa ja tuiskussa tai kovillakin pakkasilla.

Lisätietoa paljusta ja ohjeita käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus – linkistä. Vuokramökki paljulla on käytettävissä myös saunailtoihin ilman majoitusta. Lisätietoa palveluista asiakaspalvelustamme.

Vuokramökin ympärillä on nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja on piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja lasitettu huvimaja, jossa on erillinen kaasulla toimiva parilagrilli.

Mökillä on myös kookas joelle aukeava terassi, jossa on istuskeluryhmät noin 10 henkilölle. Saunan terassilla istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa mahdollisuus myös ulkoruokailuun.


Rantasauna, kaksi laituria ja uimakelpoinen joenranta

Strukan mökillä on puulämmitteinen pieni mökkisauna ja erillinen iso rantasauna. Mökkisauna sisältyy hintaan, rantasauna on erikseen vuokrattavissa lisähintaan 45 eur/vrk. Lisätietoa ja ohjeita rantasaunasta tästä

Rantasaunan edustalla on viihtyisä terassi ja nuotiopaikka. Terassilta suora yhteys laiturille. Laiturilta on uimaportaat veteen. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Rannassa on uimalaiturin oikealla puolella myös pieni erillinen uimapoukama, joka soveltuu myös pienten lasten kahlailuun.

Strukan vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Kun varaat myös Kivikosken vuokramökin, on käytettävissänne 2 soutuvenettä.

Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.


Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Strukan huvila on lämmin lamellihirsinen vuokramökki, joka soveltuu lomailuun ympäri vuoden. Joki pysyy usein sulana koko joulukuun ja mikä onkaan mukavampaa kuin pulahtaa virkistävään jokiveteen kuumasta paljusta. Tammikuussa joki usein jäätyy, mutta vaikka virtaama on pieni, olethan varovainen jäällä liikkuessasi. Halutessasi voit tehdä avannon laiturin päähän. Autotallissa tai varastossa on jäätuura.


Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä.

Lisätietoa lemmikin kanssa mökkeilemiseen liittyen blogissammeLemmikki mökille mukaan

Mökin lähiympäristö

Strukan vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Kivikosken vuokramökki ja toisella puolella kuusikkoa. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara ja joenvarsi tarjoaa mökkivieraille kauniita maalaismaisemia ja lehtomaista metsää. 

Vain muutaman kilometrin päässä Strukan mökiltä merelle päin sijaitsevat Suomen ainoat käsikäyttöiset merisulut, Strukan sulut. Suluilla on historian havinan lisäksi tarjolla kaunista luontoa ulkoilmasta nauttiville. Sulut on rakennettu vuonna 1903 ja niiden tehtävänä oli mahdollistaa proomujen kulku mereltä Stockforsin tehtaille ja takaisin. Nykyään sulkuja käyttävät lähinnä veneilijät ja kanooteilla Kymijokea kulkevat. 

Jos malttaa lähteä Strukan mökiltä vähän kauemmas, vaikka Kotkaan saakka, voi käydä ihastelemassa Kotkan merikeskus Wellamon aarteita tai vaikkapa Maretariumin kalaloistoa. Lisätietoa nähtävyyksistä ja vinkkejä aktiivisille kulkijoille Kymenlaakson nähtävyydet linkistä


Asiakasarviot ja kokemuksia vuokralaisiltamme

Alla asiakaspalautetta ja kävijöiden arvioita Strukan joenrantamökistämme. Vieraskieliset kommentit on käännetty vapaasti suomeksi ja sanamuodot saattavat poiketa alkuperäisistä kirjoituksista. Alkuperäiset arviot on luettavissa kunkin myyntikanavan palautteissa

“Viihtyisä mökki kauniilla paikalla joen rannalla. Hyvin hoidettu piha, siisti mökki, hyvä varustetaso. Kauppa ja ravintola kävelyetäisyydellä.” (Suomalaiset asiakkaat, Booking.com, 10/2022)

“Hiihtolomaviikon irtiotto arjesta: viisi henkilöä isohkossa mökissä. Biljardipöytä iso plus, nuoriso pelasi joka päivä. Isot yhteiset tilat, mikä hyvä etenkin talviaikaan kun ollaan paljon sisätiloissa. Paljun lämmittäminen kestää pitempään kuin uskoisi, mutta on sen arvoista. Pyhtään kunnalle lähettäisin terveiset: latu joessa tai retkiluistinrata ei olisi huono ratkaisu, olosuhteet olisi.” (Suomalaiset asiakkaat, AirBNB varaus, 02/2021)

“Ihana iso talo kaikella mitä tarvitset! Upea sijainti. Ihanteellinen rentoutumiseen ystävien kanssa! Lähellä jokea, erittäin kaunis näkymä ikkunasta. Minun piti siivota itse. Pyyhkeet ja liinavaatteet oli myös otettava mukaan, näistä palveluista erillinen maksu.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com, 01/2020)

“Erinomainen sijainti lähellä rajaa. Kaasugrilli, huvimaja, vene ja hieno talo kokonaisuudessaan. Voit pitää hauskaa, naapurit eivät häiriinny musiikista. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet kannattaa ottaa mukaan, muuten veloitus 15 euroa. Varaudu myös siivoamaan huolellisesti, siivousmaksu on 160 euroa.” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com, 05/2019)

“Suuri huvila! kiitos paljon! Erittäin mukava, monta sänkyä, erittäin lämmin talossa. Saapuessamme polttopuut asetettiin tulipesään ja sytytettiin takka. Kiitos paljon Villa Struka, suosittelemme sitä kaikille! erinomainen huvila! ” (Venäläiset asiakkaat, Booking.com, 01/2018)

“Mökki on tilava ja hyvin varusteltu! Pihalla on reilusti tilaa ja mukavasti lomailuun soveltuvia aktiviteettimahdollisuuksia. Olimme ystäväporukalla hyvin tyytyväisiä vietettyyn aikaan mökillä. Yhteydenpito majoittajaan oli erittäin sujuvaa! Suosittelemme lämpimästi paikkaa niin perheille kuin myös isommille kaveriporukoille!” (Suomalaiset asiakkaat, AirBNB varaus, 08/2016)

“Kiitos vielä hienoista ja toimivista tiloista! Meidän porukka piti paikasta todella paljon. Erityinen nosto olohuoneen sohva/nojatuoliryhmästä, mihin mahtui loistavasti koko porukka. On mukavaa päästä  keskustelemaan hieman rennomminkin oleskellen, eikä aina pöydän ympärillä. Samalla onnistui powerpointtien ja asiakirjojen näyttö television kautta, kun kytkin läppärin omalla HDMI-johdollani televisioon. Tästä varmasti kannattaa vinkata muillekin! Palautteena vielä sen verran, että nettiyhteyden kanssa oli hieman ongelmia. En tiedä ruuhkautuiko useasta samanaikaisesta laitteesta vai onko vain “ominaisuus” kyseisellä alueella, mutta parantaa kannattaa jos on mahdollista. Näin työreissulla aiheutti hieman harmaita hiuksia, kun tekeminen seisoi hetkittäin tuon takia.” (Suomalaiset asiakkaat, sähköpostipalaute 01/2016)

“Kiitokset mökistä! Paikka oli hieno. Paljun pohjaventtiili jäätyi umpeen, joten tyhjennettiin se autotallista löytyneellä lappoletkulla niin tyhjäksi, kuin saatiin. Ainoa parannusehdotus tulisi polttopuista. Kokeiltiin koivuklapeja sekä sekaklapeja, ja molemmat tuntuivat olevan sen kosteita, että ne piti asetella todella huolellisesti ja ilmavasti tulipesään, että paloivat kunnolla… Äkkiseltään ei löydetty kirvestäkään…Mutta kaikkiaan positiivinen kokemus ja toivottavasti voidaan ottaa joskus uusiksi.” (Suomalaiset asiakkaat, sähköpostipalaute 01/2016)

“Upea perheen loma. Maaginen paikka metsässä lähellä jokea, valtava ja mukava huvila. Kaikki mukavuudet, ihana loma suurelle perheelle. Haluan olla tällä paljon kauemmin.” (Venäläiset asiakkaat Booking.com 06/2015)

“Kuusi aikuista vietti loistavaa aikaa teidän mökillä. Lapset rakastivat mökkiä, lunta ja paljua ja saunaa. Kaikilla oli niin hauskaa. Toivottavasti pienet lumilinnat ja iglut pihassa eivät haittaa, lapset rakensivat kun eivät ole koskaan nähneet niin paljon lunta. En usko että mitään hajosi tai vahingoittui… Tämä oli ensimmäinen kerta kun koko suku on todella ollut yhdessä ja nyt on paljon enemmän lapsia. Ja mökkisi teki siitä todella ikimuistoisen tilaisuuden – kiitos taas.” (Englantilaiset asiakkaat, sähköpostipalaute 02/2015)

“Mökki oli viehättävä ja siinä oli tunnelmallinen takka. Rakennuksessa oli kaikki perustoiminnot. Kunnollinen keittiö, ja se oli puhdas kun saavuimme. Koska vierailimme talvella, emme käyttäneet kaasugrilliä tai uineet joessa, mutta puutarha näytti lupaavalta. Olisi mukava käydä kesällä.” (Suomalaiset asiakkaat, Tripadvisor 03/2014)

Usein kysyttyjä kysymyksiä majoituspaikasta Villa Struka

Kuinka paljon yöpyminen vuokramökillä maksaa?

Majoitupaikan hinnat vaihtelevat yöpymisesi yksityiskohdista riippuen, arkihinta alkaen 240e/vrk. Hintaan vaikuttaa esim. valitsemistasi päivämäärät, majoituksen kesto ja majoittujien lukumäärä. Näet hinnat syöttämällä haluamasi päivämäärät alapalkin linkissä “Tarkista saatavuus ja varaa“.

Onko mökki suosittu perheiden keskuudessa?

Kyllä, Villa Struka soveltuu hyvin perheille. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta ja parvella lisää sänkyjä, mökki soveltuu erinomaisesti myös useamman perheen lomakohteeksi.

Kuinka kaukana Villa Struka on Pyhtää keskustasta?

Villa Struka on kävelymatkan päässä Pyhtään kirkolta. Lähin kauppa vain 1km mökiltä.

Miten monta yöpyjää majoituspaikkaan mahtuu?

Villa Struka on mukava noin 10:lle, mutta mökkiin majoittuu enintään 16 asiakasta. Majoituspaikassa on 3 makuuhuonetta alakerrassa ja pieni makuusoppi saunan yläpuolella. Lisäksi biljardiparvella on sängyt kuudelle.

Mitkä ovat majoituspaikan Villa Struka, sisään- ja uloskirjautumisajat?

Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan alkaa klo 16.00 ja uloskirjautuminen on mahdollista klo 12.00 asti. Mikäli tarvitset lisäaikaa, ota yhteys asiakaspalveluumme

Onko majoituspaikan asiakkaiden käytettävissä poreallas?

Joenrannassa on puulämmitteinen palju. Palju käytettävissä lisämaksusta. Poreallasta ei ole.

Mitä tekemistä majoituspaikassa on?

 • Puulämmitteinen ulkopalju 80€/vrk
 • Puulämmitteinen mökkisauna
 • Puulämmitteinen rantasauna joen äärellä 45€/vrk
 • Yksityinen ranta-alue
 • Nuotiopaikka
 • Grillikota
 • Venelaituri ja uimalaituri

Strukan vuokramökin pohjapiirros

Struka villa pohjapiirros

Struka villa, vuokrahinnat

Alla hintaesimerkkejä, hinnat alkaen 240 eur/vrk. enintään 6 henkilölle. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

STRUKA 12-16:lle. Pyhtää
Hinnat 6:lle. Lisähenkilöt 25€/hlö/vrk
Vko ma-Su Vkl, pe-su Pe-la/la-suArki
Kevät02.01 – 31.05.2023 1.520840600240
KESÄ 1.6-23.6 ja 25.6-31.8.20231.9901.100780320
JUHANNUS 23.6-25.6.2023Varattu
SYKSY 1.9-22.12.20231.540868620240
JOULU 22-29.12.20232.7301.575 (pe-ma)320
UUSI VUOSI 29.12.2023-1.1.20242.100 (pe-ma)

Lisäpalvelut

 • Isompi puulämmitteinen rantasauna joen rannassa. 45 eur/päivä
 • Puulämmitteinen palju 80 eur/päivä
 • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 160 eur
 • Täyssiivous 220 eur (sisältää myös keittiön siivouksen)
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20 eur/hlö
 • Lemmikkimaksu 10 eur/vrk

Varauskalenteri

Ohessa Struka villa vuokramökin varaukset. Kun päivän kohdalla on värillinen palkki “Booking xxxxx” on mökki tälle päivälle ja seuraavaan päivään klo 12 saakka varattu. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki varattavissa klo 16 alkaen. Saat tarkat hinnat alla olevasta “tarkista saatavuus ja varaa” linkistä.

Kun olet tehnyt varauksen varausjärjestelmässämme ja sinulla on varausnumero, voit tarkastella varaustasi sivulla “varaa Struka“. Sivun alalaidassa on kohta “omat varaukset”, johon voit syöttää varausnumerosi.


Savantum Oy, Struka villa, Strukantie 24, 49270 Pyhtää