Vuokramökki Struka

Struka villa joenrantahuvila 12-16 henkilölle ym,pärivuotiseen käyttöön. Mökin edustalla ruokailutersaai ja aurinkotuolit. Kaasugrilli käytettävissä.

STRUKA VILLA, PYHTÄÄ

Struka villa asiakasarviot, Google Maps
Strukalla 2 saunaa, grilli, huvimaja, nuotiopaikka ja palju. Lemmikit sallittu.

Struka mökki ja palju Pyhtäällä. 12-16:lle

Villa Struka on kuvankaunis vuokrattava lomakohde Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Strukan vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju ja rantasauna.

Strukan vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Kivikosken vuokramökki sijaitsee aivan Strukan mökin vieressä ja yhdessä ne majoittavat jopa 22 henkilöä. Katso kaikki Kotterian vuokramökit täältä

Lomamökki, kokoustila, bilepaikka Etelä-Suomessa, 100km Helsingistä

Strukan vuokramökki on avara ja valoisa mökki Sinulle ja perheellesi tai vaikka yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin. Mökki sijaitsee Etelä-Suomessa Kymenlaaksossa, noin 100km Helsingistä itään. Kotkasta noin 30 km. Näin hyvällä sijainnilla olevaan suureen mökkiin on hyvä koota isompikin seurue kokoustamaan, julimaan tai viettämään yhteistä aikaa luonnon rauhassa. Huvilan varustelut ja palvelut takaavat Sinulle tai vaikka yrityksen työntekijöille mitä parhaimmat puitteet niin työntekoon, kuin virkistäytymiseenkin.

Tämä upea hirsimökki sijaitsee hiljalleen virtaavan joen rannalla Pyhtään vehreän luonnon ympäröimänä. Mökissä on oma ranta ja omaa rauhaa vaikka Kivikosken mökki sijaitse vain noin 70 metrin päässä mökistä. Näköyhteyttä ei naapurimökille pihalta ole. Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti luonnosta nauttien!

Mökkimajoitus 10-16:lle

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä. Biljardipöytä on kivipöytä.

Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja pyykinpesukone. Pesutilassa on myös pesuallas ja allaskaappi, jossa laudeliinoja ja shampoota ja hoitoainetta vapaasti vuokralaistemme käytettävissä.

Makuusoppi, 3 makuuhuonetta ja iso parvi

Strukan vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle, mutta vuokramökillä on sängyt jopa 16 henkiölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

  • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa on joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen). Päämakuuhuoneessa on 180 cm leveä parivuode.
  • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 4 x 80 cm sängyt. Sängyistä 2 sijoitettu vierekkäin. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
  • Parvella biljardipöytä ja 6 x 80 cm sängyt

Hyvin varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on täysin varusteltu keittiö ja kattavat ruokailuvälineet 16 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu enintään 12 ruokailijaa.

Palju, nurmikkoinen piha ja huvimaja kaasugrillillä

Strukan rannassa on puulämmitteinen kylpytynnyri, eli palju. Puulämmitteinen palju on käytettävissä ympäri vuoden ja se soveltuu kerrallaan noin 6-8 kylpijälle. Kylpypalju tuo luksusta lomaan ja lämpimän veden syleilyssä voit nauttia luonnon rauhasta tuulessa ja tuiskussa tai kovillakin pakkasilla.

Lisätietoa paljusta ja ohjeita käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus – linkistä. Vuokramökki paljulla on käytettävissä myös saunailtoihin ilman majoitusta. Lisätietoa palveluista asiakaspalvelustamme.

Vuokramökin ympärillä on nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja on piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja lasitettu huvimaja, jossa on erillinen kaasulla toimiva parilagrilli.

Mökillä on myös kookas joelle aukeava terassi, jossa on istuskeluryhmät noin 10 henkilölle. Saunan terassilla istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa mahdollisuus myös ulkoruokailuun.

Rantasauna, kaksi laituria ja uimakelpoinen joenranta

Strukan mökillä on puulämmitteinen pieni mökkisauna ja erillinen iso rantasauna. Mökkisauna sisältyy hintaan, rantasauna on erikseen vuokrattavissa lisähintaan 45 eur/vrk. Lisätietoa ja ohjeita rantasaunasta tästä

Rantasaunan edustalla on viihtyisä terassi ja nuotiopaikka. Terassilta suora yhteys laiturille. Laiturilta on uimaportaat veteen. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Rannassa on uimalaiturin oikealla puolella myös pieni erillinen uimapoukama, joka soveltuu myös pienten lasten kahlailuun.

Strukan vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Kun varaat myös Kivikosken vuokramökin, on käytettävissänne 2 soutuvenettä.

Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Strukan huvila on lämmin lamellihirsinen vuokramökki, joka soveltuu lomailuun ympäri vuoden. Joki pysyy usein sulana koko joulukuun ja mikä onkaan mukavampaa kuin pulahtaa virkistävään jokiveteen kuumasta paljusta. Tammikuussa joki usein jäätyy, mutta vaikka virtaama on pieni, olethan varovainen jäällä liikkuessasi. Halutessasi voit tehdä avannon laiturin päähän. Autotallissa tai varastossa on jäätuura.

Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä.

Lisätietoa lemmikin kanssa mökkeilemiseen liittyen blogissammeLemmikki mökille mukaan

Mökin lähiympäristö

Strukan vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Kivikosken vuokramökki ja toisella puolella kuusikkoa. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara ja joenvarsi tarjoaa mökkivieraille kauniita maalaismaisemia ja lehtomaista metsää. 

Vain muutaman kilometrin päässä Strukan mökiltä merelle päin sijaitsevat Suomen ainoat käsikäyttöiset merisulut, Strukan sulut. Suluilla on historian havinan lisäksi tarjolla kaunista luontoa ulkoilmasta nauttiville. Sulut on rakennettu vuonna 1903 ja niiden tehtävänä oli mahdollistaa proomujen kulku mereltä Stockforsin tehtaille ja takaisin. Nykyään sulkuja käyttävät lähinnä veneilijät ja kanooteilla Kymijokea kulkevat. 

Jos malttaa lähteä Strukan mökiltä vähän kauemmas, vaikka Kotkaan saakka, voi käydä ihastelemassa Kotkan merikeskus Wellamon aarteita tai vaikkapa Maretariumin kalaloistoa. Lisätietoa nähtävyyksistä ja vinkkejä aktiivisille kulkijoille Kymenlaakson nähtävyydet linkistä

Asiakasarviot ja kokemuksia vuokralaisiltamme

“Hiihtolomaviikon irtiotto arjesta: viisi henkilöä isohkossa mökissä. Biljardipöytä iso plus, nuoriso pelasi joka päivä. Isot yhteiset tilat, mikä hyvä etenkin talviaikaan kun ollaan paljon sisätiloissa. Paljun lämmittäminen kestää pitempään kuin uskoisi, mutta on sen arvoista. Pyhtään kunnalle lähettäisin terveiset: latu joessa tai retkiluistinrata ei olisi huono ratkaisu, olosuhteet olisi.” (AirBNB)

“Kiitos vielä hienoista ja toimivista tiloista! Meidän porukka piti paikasta todella paljon. Erityinen nosto olohuoneen sohva/nojatuoliryhmästä, mihin mahtui loistavasti koko porukka. On mukavaa päästä  keskustelemaan hieman rennomminkin oleskellen, eikä aina pöydän ympärillä. Samalla onnistui powerpointtien ja asiakirjojen näyttö television kautta, kun kytkin läppärin omalla HDMI-johdollani televisioon. Tästä varmasti kannattaa vinkata muillekin! Palautteena vielä sen verran, että nettiyhteyden kanssa oli hieman ongelmia. En tiedä ruuhkautuiko useasta samanaikaisesta laitteesta vai onko vain “ominaisuus” kyseisellä alueella, mutta parantaa kannattaa jos on mahdollista. Näin työreissulla aiheutti hieman harmaita hiuksia, kun tekeminen seisoi hetkittäin tuon takia.” (sähköpostipalaute)

“Mökki on tilava ja hyvin varusteltu! Pihalla on reilusti tilaa ja mukavasti lomailuun soveltuvia aktiviteettimahdollisuuksia. Olimme ystäväporukalla hyvin tyytyväisiä vietettyyn aikaan mökillä. Yhteydenpito majoittajaan oli erittäin sujuvaa! Suosittelemme lämpimästi paikkaa niin perheille kuin myös isommille kaveriporukoille!” (AirBNB)

Strukan vuokramökin pohjapiirros

Struka villa, hintaesimerkkejä

Alla hintaesimerkkejä 6:lle, lisähenkilöt 25€/hlö/vrk. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

SKITUNÄS, STRUKA, KAUNISVIRTA (12:lle) Viikko/Week
Mon-Sun
Vkl/Weekend
Fri-Sun
Pe-la/la-su
Fri-Sat/Sat-Sun
Arkipäivä/
Weekday
2.1-1.6 20241.582882630250
1.6 -17.6 20242.1151.110790350
17.6 -23.6 20242.8901.910350
23.6-1.9.20242.1151.110790350
1.9-23.12.20231.610910650250

Lisäpalvelut

  • Isompi puulämmitteinen rantasauna joen rannassa. 45€/päivä
  • Puulämmitteinen palju 80€/päivä (+ tarvittaessa paljun lämmityspalvelu 120€)
  • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 160€
  • Täyssiivous 220€ (sisältää myös keittiön siivouksen)
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20€/hlö
  • Lemmikkimaksu 10€/vrk

Varauskalenteri

Ohessa Struka villa vuokramökin varaukset. Kun päivän kohdalla on värillinen palkki “Booking xxxxx” on mökki tälle päivälle ja seuraavaan päivään klo 12 saakka varattu. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki varattavissa klo 16 alkaen. Saat tarkat hinnat alla olevasta “tarkista saatavuus ja varaa” linkistä.

Kun olet tehnyt varauksen varausjärjestelmässämme ja sinulla on varausnumero, voit tarkastella varaustasi sivulla “varaa Struka“. Sivun alalaidassa on kohta “omat varaukset”, johon voit syöttää varausnumerosi.


Savantum Oy, Struka villa, Strukantie 24, 49270 Pyhtää +358 400 868 889 (kiinteistötunnus 624-404-1-147)