fbpx

Palvelut vuokramökeille

Kaikille vuokramökeillemme on tilattavissa erilaisia palveluita vuokrajakson ajaksi. Suositeltavaa on tilata tarvittavat palvelut jo varauksen yhteydessä, mutta yleensä palvelut voi tilata vielä mökillä ollessakin. Mikäli haluatte tilata palveluita vielä mökillä ollessanne, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme.

Lue kattava kuvaus vuokramökeistämme tästä linkistä. Vuokramökit on kaikki esitelty erikseen ja kustakin kohteesta on potentiaalisille vuokralaisille myös erillinen ohjesivu saatavilla.

Loppusiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet

Mökin vuokrahintaan sisältyy keittiöpyyhe ja wc-tiloihin valmiiksi ripustetut käsipyyhkeet. Loppusiivous ja liinavaatteet eivät kuitenkaan automaattisesti sisälly mökkien vuokrahintoihin. Voitte tilata meiltä loppusiivouksen ja liinavaatteet ja pyyhkeet käyttöönne vierailunne ajaksi. Halutessanne voitte myös siivota itse ja tuoda omat liinavaatteet mukananne.

Tilaattehan loppusiivouksen mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa siivouspalvelun saatavuuden. Erityisesti kesäaikaan vaihtoajat ovat lyhyitä ja joskun siivoojan saaminen lyhyellä varoitusajalla voi olla hankalaa. Samoin jos tarvitsette erityisen ison määrän pyyhkeitä ja liinavaatteita käyttöönne, niin ilmoitattehan tarpeesta jo ennen mökkilomanne alkamista. Näin voimme varmistaa että liinavaatteita on riittävästi tarjolla.

Paljut Kivikosken ja Strukan vuokramökillä

Strukan ja Kivikosken mökeillä Pyhtäällä on mahdollisuus varata puulämmitteinen ulkopalju käyttöön. Paljut ovat puulämmitteisiä ja ne soveltuvat noin 6 henkilön kylpemiseen. Paljun vuokrahinta ei sisällä paljun täyttöä, lämmitystä, eikä pesua. Tarvittaessa paljun voi tilata toki lämmitettynäkin. Olkaa tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyrimme järjestämään asian. Vuokrahinnat ja lisätietoa vuokrattavista paljuistamme oheisista linkeistä.

Skitunäsin rantasauna

Skitunäsin merenrantamökillä pyhtäällä on rantasauna erikseen vuokrattavissa. Sauna sijaitsee aivan meren äärellä. Sauna on puulämmitteinen ja se soveltuu noin 10 henkilölle kerrallaan. Nauti löylyistä meren rannalla ja varaa käyttöösi rantasauna. Pieni puulämmitteinen mökkisauna on vuokralaiseten käytettävissä ilman lisämaksua. Lisätietoa ja kuvia Skitunäsin rantasaunasta tästä