Palvelut vuokramökeille

Kaikille vuokramökeillemme on tilattavissa erilaisia palveluita vuokrajakson ajaksi. Suositeltavaa on tilata tarvittavat palvelut jo varauksen yhteydessä, mutta yleensä palvelut voi tilata vielä mökillä ollessakin. Mikäli haluatte tilata palveluita vielä mökillä ollessanne, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme.

Lue kattava kuvaus vuokramökeistämme tästä linkistä. Vuokramökit on kaikki esitelty erikseen ja kustakin kohteesta on potentiaalisille vuokralaisille myös erillinen ohjesivu saatavilla.

Loppusiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet

Mökin vuokrahintaan sisältyy keittiöpyyhe ja wc-tiloihin valmiiksi ripustetut käsipyyhkeet. Loppusiivous ja liinavaatteet eivät kuitenkaan automaattisesti sisälly mökkien vuokrahintoihin. Voitte tilata meiltä loppusiivouksen ja liinavaatteet ja pyyhkeet käyttöönne vierailunne ajaksi. Halutessanne voitte myös siivota itse ja tuoda omat liinavaatteet mukananne.

Tilaattehan loppusiivouksen mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa siivouspalvelun saatavuuden. Erityisesti kesäaikaan vaihtoajat ovat lyhyitä ja joskun siivoojan saaminen lyhyellä varoitusajalla voi olla hankalaa. Samoin jos tarvitsette erityisen ison määrän pyyhkeitä ja liinavaatteita käyttöönne, niin ilmoitattehan tarpeesta jo ennen mökkilomanne alkamista. Näin voimme varmistaa että liinavaatteita on riittävästi tarjolla.

Paljut Kaunisvirran, Strukan ja Kivikosken vuokramökeillä

Strukan ja Kivikosken mökeillä Pyhtäällä on mahdollisuus varata puulämmitteinen ulkopalju käyttöön. Paljut ovat puulämmitteisiä ja ne soveltuvat noin 6 henkilön kylpemiseen. Paljun vuokrahinta ei sisällä paljun täyttöä, lämmitystä, eikä pesua. Tarvittaessa paljun voi tilata toki lämmitettynäkin. Olkaa tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyrimme järjestämään asian. Vuokrahinnat ja lisätietoa vuokrattavista paljuistamme tästä

Rantasaunat Skitunäsin, Strukan ja Kivikosken mökeillä

Skitunäsin merenrantamökillä ja Strukan ja Kivikosken joenrantamökeillä pyhtäällä on mökkisaunojen lisäksi erilliset rantasaunat erikseen vuokrattavissa. Saunat sijaitsevat aivan vesistöjen äärellä. Nauti rantasaunan löylyistä varaa käyttöösi tunnelmallinen rantasauna. Pieni puulämmitteinen mökkisauna on vuokralaiseten käytettävissä kaikilla mökeillä ilman lisämaksua. Lisätietoa ja kuvia saunosta seuraavista linkeistä: Skitunäsin rantasauna, Strukan rantasauna, Kivikosken rantasauna


Suomen Kotteria Oy, mökkivuokraus Kymenlaaksossa Pyhtäällä ja Kotkassa. +358 400 868 889