Skitunäs rantasauna

Rantasauna Skitunäs. Puulämmitteinen rantasauna aivan meren rannassa jopa 10 henkilölle.

SKITUNÄS, PUULÄMMITTEINEN RANTASAUNA


Rauhoitu, rentoudu ja sulje arjen hektisyys saunan lämpöön

Tervetuloa Skitunäsin rantasaunaan, joka sijaitsee upealla paikalla aivan meren rannalla Pyhtään kauniissa maisemissa! Tämä puulämmitteinen sauna tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja virkistymiseen noin kymmenelle henkilölle ympäri vuoden. Sauna tarjoaa tilaa yhteiselle rentoutumiselle ja yhdessäolon hetkille. Olipa kyseessä perheen juhla, ystävien illanvietto tai vaikkapa yrityksen virkistyspäivä, tämä sauna luo täydelliset puitteet unohtumattomalle kokemukselle.

Skitunäsin rantasauna tarjoaa upeat näkymät suoraan merelle. Voit ihailla aaltojen liplatusta ja merinäköaloja samalla kun nautit saunan lempeistä löylyistä. Puiden rätinä ja meren äänet luovat rauhoittavan tunnelman, joka auttaa sinut rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet.

Puulämmitteinen rantasauna tarjoaa ainutlaatuisen ja autenttisen saunomiskokemuksen. Anna itsellesi aikaa, huolehdi riittävästä nesteytyksestä ja keskity hetkeen. Valmistautuminen hyvään saunakokemukseen ja rauhoittuminen saunomisen jälkeen auttavat sinua saavuttamaan parhaat terveyshyödyt. Nauti hetkestä ja anna itsellesi lupa levätä ja hemmotella itseäsi. Lue lisää saunan terveyshyödyistä ja vinkkejä rentoon saunahetkeen blogissamme. Rauhoitu, rentoudu ja sulje arjen hektisyys saunan lämpöön!

Skitunäsin vuokramökillä Iso rantasauna 10-henkilölle

Skitunäsin vuokramökin rannassa on noin 10-henkilölle soveltuva erillinen rantasauna. Skitunäsin rantasauna on ainutlaatuinen paikka rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Sauna on aivan rannan tuntumassa ja meri on vain muutaman askeleen päässä. Vaikka laiturilta ei voi hypätä suoraan mereen, laiturin päässä on uimatikkaat, jotka mahdollistavat pääsyn virkistävään veteen. Voit pulahtaa mereen ja nauttia raikkaasta vedestä saunan lämmön jälkeen. Uiminen tarjoaa virkistävän kokemuksen ja lisää rentoutumisen tunnetta.

Rantasauna tarjotaan vuokralaisten käyttöön tarpeen mukaan lisähintaan 45 euroa/päivä.

Rantasaunan lisäksi vuokralaisten käytettävissä on myös varsinainen mökkisauna ilman lisäveloitusta. Mökkisauna on puulämmitteinen ja siihen mahtuu kerrallaan noin 3-4 saunojaa. Lisätietoa mökkisaunasta ja skitunäsin mökin esittely tästä linkistä 


Saunan käyttöohjeita

Kiukaassa on kevythormi, eikä erillistä savupeltiä ole lainkaan.

Rantasaunalle ei tule vettä. Kanna rantasaunalle puhdas vesi aina mökiltä. Älä käytä merivettä löylyvetenä. Suolainen merivesi haisee kiukaalla ja ruostuttaa kiukaan.

Ennen tulien sytyttämistä kiukaaseen, tarkista että tulipeä on puhdas ja että tuhkaluukku on tyhjennetty. Tuhkaa ja hiiliä voi toisinaan kertyä myös arinan ulkopuolelle paikkoihin, joista ilman pitäisi virrata. Tämä estää tehokkaan palamisen ja tulipesän normaalin toiminnan. Kun  tulipesä on puhdistettu, käytä pieniä puita ja tikkuja tulien sytyttämiseen. Halutessasi voit tuoda mukanasi sytytyspaloja ja sytyttää tulet kiukaaseen niiden avulla. Älä käytä kiukaassa sytysnestettä!

Kun tulet on sytytetty, voit lisätä tulipesään myös isompia puita. Lisäysten aikana arinan läpi tulevaa paloilmaa voi pienentää työntämällä tuhkaluukkua enemmän kiinni. Lisäyksen yhteydessä hiillosta kannattaa yleensä kohentaa, eli hajottaa isommat hiilet ja kasata ne tasaisesti arinan päälle ennen seuraavien puiden asettamista.

Kun saunominen on lopetettu, saunan pesään kannattaa lopuksi heittää vielä pari puuta varmistamaan saunan kuivuminen. Käytön jälkeen tyhjennä tuhkat tuhka-astiaan ja lakaise lattia. Kannat puut saunalle valmiiksi seuraavia saunojia varten. Pyyhi lauteet kostealla.


Skitunäsin vuokramökki, Suomen Kotteria Oy. Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää