Varastot ja työtilat Helsinki

Suomen Kotteria vuokraa varasto- ja työtilaa myös Helsingin Kontulassa ja Helsingin Puistolassa sijaitsevien omakotitalojen pihapiirissä. Huomaathan että nämä vuokratilat on tarkoitettu pienimuotoiseen varastokäyttöön ja työ- ja harrastetiloiksi. Tiloja ei voi käyttää pysyvään asumisen, eikä niihin voi kääntää osoitetta. Tiloja käytettäessä on myös huomioitava omakotialueiden muut asukkaat ja taattava yörauha vaikka tilat ovatkin käytettävissä 24/7.

Helsingissä sijaitsevat työtilat Puistolassa ja Kontulassa

  • Kotulan Työtilat Leväluhdantiellä. Kaksi erillistä noin 7 m2 tilaa omalla sisäänkäynnillä. Tiloissa sähkölämmitys. 120e/kk
  • Puistolan verstastila/ autotalli Arttolantiellä. Noin 24m2 eristetty työtila talliksi tai verstaaksi. Tilassa vesi, sähkö ja lattiakaivo. 390 e/kk (EI VAPAATA)
  • Puistolan saunarakennus työtilaksi ja varastoksi. Tila noin 35m2. Tiloissa työhuone, parvi, keittokomero, wc ja sauna. 700 e/kk (EI VAPAATA)

Työtila saunalla ja keittokomerolla Helsingin Puistolassa

Omakotitalon pihapiirissä Puistolassa sijaitseva saunarakennus vuokrattavissa. Rakennus on vasta remontoitu ja se soveltuu mainiosti esim. yrityksen työtilaksi, harrastetilaksi ja työntekijöiden taukotilaksi. Tiloihin on oma sisäänkäynti. Tiloissa työhuoneen lisäksi pieni keitokomero, suihku, sauna ja oleskelutilaan avoin parvitila, johon saa tarvittaessa myös työpisteen. Tilat noin 35m2. Vuokrahinta 700e/kk + sähkö kulutuksen mukaan.

Tontille on hyvät kulkuyhteydet. Saunarakennus sijaitsee aivan kehä III tuntumassa, noin 1km päässä Tikkurilasta ja vain noin 500metriä Puistolan asemalta. Lähin bussipysäkki on Tikkuritiellä, noin 100m päässä.

Pihassa ei ole parkkitilaa, alueella on vapaa kadunvarsipysäköinti.


Verstastila tai autotalli Puistolassa, Kehä III tuntumassa

Puistolassa sijaitseva vuokratila on noin 4,2 m x 5,6 m suuruinen autotalli, jossa on isot tuplaovet tallin päädyssä ja kaksi pientä ikkunaa. Myös erillinen sisäänkäynti tilaan rakennuksen sivuovesta. Talissa on betoninen alapohja ja kevyesti eristetyt seinät. Lattiakaivo ja vesipiste tilassa. Tilassa myös pieni parvitila tavaroiden säilytykseen. Tilassa sähkölämmitys. Vuokrahinta 390e/kk

Autolla pääsee vuokratilan edustalle. Huomaathan kuitenkin että et pysäköidessäsi sulje kulkua talolle jotta muut vuokralaiset pääsevät vaivatta kulkemaan. Pidempiaikainen pysäköinti Arttolantien varrella. Alueella on vapaa kadunvarsipysäköinti.

Puistolan vuokrakohteeseen ja tontille on hyvät kulkuyhteydet. Varasto sijaitsee aivan kehä III tuntumassa, noin 1km päässä Tikkurilasta ja vain noin 500metriä Puistolan juna-asemalta. Lähin bussipysäkki on Tikkuritiellä, vain noin sadan metrin päässä varastolta.


Varastotilat Kontulassa

Vuokrattavat tilat sijaitsevat tontin rajalla, aivan parkkipaikan välittömässä läheisyydessä. Autolla pääsee ihan vuokratilojen edustalle. Huomaathan kuitenkin että et pysäköidessäsi sulje kulkua talolle jotta muut vuokralaiset pääsevät vaivatta kulkemaan. Pidempiaikainen pysäköinti Leväluhdantien varressa. Alueella on vapaa pysäköinti, ei siis pysäköintimaksuja.

Kontulan varastorakennus on on noin 15 m2 suuruinen lämpöeristetty parakki, jossa on kaksi noin 7m2 neliön suuruista erillistä vuokratilaa. Molempiin tiloihin on oma sisäänkäynti ulkoa. Tiloissa on sähköt ja lämpöpatterit ja niitä voidaan käyttää vapaasti ympäri vuoden 24/7. Molemmissa tiloissa on omat sähkömittarit ja asiakas maksaa sähköt kulutuksen mukaan.

Kontulan vuokrakohteeseen ja tontille on hyvät kulkuyhteydet. Varasto sijaitsee aivan kehä III tuntumassa, noin 1km päässä Kontulan metroasemalta. Lähin bussipysäkki on Koskenhaantillä tai Rekipellontiellä, vain muutaman sadan metrin päässä varastolta

Parakit työtilaksi tai varastointitarkoituksiin

Kontulan vuokratila soveltuu pienvarastointiin, mutta myös pieneen askarteluun, taidetöihin, koneiden ja laitteiden kunnostukseen ja vaikkapa pienyrityksen tukikohdaksi. Tilassa on aikaisemmin säilytetty esim. kylmänarkoja rakennuskemikaaleja ja rakennusliikkeiden työkaluja.

Tila soveltuu myös nikkarointiin ja esim muusikoille, jotka haluavat harjoitella rauhassa. Vaikka tilaa saa toki käyttää vapaasti ilman aikatauluja, on iltamyöhällä liikkuessa huomioitava että alue on rauhallista omakotitaloaluetta ja asukkaille on annettava yörauha.


Vuokrahinta ja muut kulut

  • Kontulassa yhden 7m2 vuokratilan kuukausivuokra on 120e/kk (Alv 0%)+ sähköt kulutuksen mukaan.
  • Puistolassa 24m2 vuokratilan kuukausivuokra on 390e/kk (Alv0%) + sähköt kulutuksen mukaan. (EI VAPAATA)
  • Puistolassa 35m2 työtilat saunalla ja keittokomerolla 700e/kk (Alv0%) + sähköt kulutuksen mukaan. (EI VAPAATA)
  • Muita tilavaihtoehtoja Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla. Vuokratilojen hinnasto tästä linkistä

Suomen Kotteria Oy, Helsinki. Tiedustelut: +358415345100, sähköposti pentti.kotiaho@savantum.com