Meriterassilta upeat näköalat merelle

Kokouspaikaksi mökki

Rentoudu ja strategioi ylellisissä mökeissämme

Etsitkö vähän erilaista kokouspaikkaa irrottautuaksesi arjen normeista ja tarjotaksesi tiimillesi virkistävää vaihtelua? Älä etsi enää! Hyvin varustellut mökkimme Pyhtäällä ja Kotkassa, vain noin 110 km päässä Helsingistä on vastaus liike-elämän ja vapaa-ajan kokoustilatarpeisiisi. Henkeäsalpaavan luonnonkauneuden keskellä sijaitsevat mökkimme tarjoavat rauhallisen ja tuottavan ympäristön tiimillesi ja hyvät puitteet vähän rennompien ja epämuodollisempien asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Mökkimme onkin ihanteellinen kohde yritysjohtajille, esimiehille ja tiiminvetäjille, jotka etsivät monipuolisia puitteita henkilökunnan kokouksiin, tiimien rakentamiseen tai asiakasvuorovaikutukseen.

Kokousmökki, täydellinen sekoitus bisnestä ja nautintoa

Kokousmökit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää työ ja rentoutuminen inspiroivassa ympäristössä. Ne tarjoavat täydellisen sekoituksen bisnestä ja nautintoa, mikä tekee niistä suosittuja vaihtoehtoja yritystapahtumien, seminaarien ja tiimipalaverien järjestämiseen. Isot 6-12 henkilön kokoustarpeisiin suunnitellut merenrantahuvila Skitunäs villa ja joenrantamökit Struka villa ja Villa Kaunisvirta Pyhtäällä tarjoavat yritysryhmille mukavan ja rauhallisen ympäristön työskentelyyn ja kokoustamiseen. Vähän pienemmät mökit villa kivikoski Pyhtäällä ja Rantakarin vuokramökki Kotkassa soveltuvat noin 4-6 henkilön kokoustarpeisiin. Mökkejä vuokrataan päiväksi, viikonlopuksi tai jopa pidemmäksi aikaa.

Kaikki Kotterian vuokramökit sijaitsevat Kymenlaaksossa vesistön äärellä, luonnonläheisissä ympäristöissä. Kokousmökit tarjoavat ryhmille yksityisyyttä ja rauhallisen, häiriöttömän tilan, jossa osallistujat voivat keskittyä työskentelyyn ilman häiriötekijöitä. Tämä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta. Luonto ja rauhallinen ympäristö voi rentouttaa, lisätä luovuutta ja auttaa vähentämään stressiä ja sitä kautta parantaa kokousten tuottavuutta ja tehokkuutta.

Mökeillä käytettävissä soutuveneet, saunat ja paljut

Kotterian Kokousmökeissä on nykyaikaiset mukavuudet, kuten hyvin varustetut keittiöt ja tilavia, tunnelmallisia oleskelutiloja ja saunoja. Tuottavan kokoustyön lisäksi kokousmökkien viihtyisät tilat kannustavat vuorovaikutteiseen yhdessäoloon ja yhteiseen tekemiseen ja esimerkiksi yhteisten aterioiden valmistukseen osallistuminen voi edistää tiimin yhteenkuuluvuutta. Kokousmökit ja virikkeellinen miljöö kannustavatkin osallistujia usein tiimityöhön ja edistävät ryhmädynamiikan vahvistamista.

Kaikilla Kotterian mökeillä on sauna ja uintimahdollisuus. Skitunäsissä ja Strukalla on parvella biljardipöytä. Strukan ja Kaunisvirran mökeillä on myös palju vuokrattavissa. Lisäksi kaikilla kokousmökeillä Pyhtäällä on ulkotulipaikat, kaasugrilit ja rannassa laituri ja soutuvene käytettävissä.

Kotterian mökkien ympäristössä on tarjolla myös paljon erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä ja kalastusta. Pyhtäällä on Karting , jossa tarjolla yksityisvuoroja kokousryhmille. Pyhtään kirkonkylässä sijaitseva Aeronautica tarjoaa mahdollisuuksia sisäsurffailuun ja tuulitunnelilentoihin myös aloittelijoille. Monipuoliset aktiviteetit antavat kokousvieraille ja tiimiläisille mahdollisuuden rentoutua ja viettää aikaa yhdessä. Lisätietoa Kymenlaakson aktiviteeteista ja harrastusmahdollisuuksista nettisivuillamme kohdassa kymenlaakson nähtävyydet.

Mökki vaihtoehtona perinteisille konferenssitiloille

Perinteiset konferenssitilat voivat olla usein ympäristöjä, joissa osallistujat kokevat olonsa ahtaaksi ja rajoitetuksi. Kokousmökki tarjoaa rennomman ja epävirallisemman vaihtoehdon, joka voi inspiroida osallistujia ja luoda rentouttavan ympäristön työskentelyyn. Tällainen rennompi ympäristö voi parhaimmillaan lisätä osallistujien motivaatiota ja auttaa tekemään kokouksista ja seminaareista ikimuistoisia.

Kokousmökit tarjoavat uudenlaisen tavan lähestyä työympäristöä, joka voi olla erityisen hyödyllinen tiimien rakentamisessa ja luovuuden lisäämisessä. Harkitse sinäkin seuraavan tiimipalaverin, koulutustapahtuman tai asiakastapaamisen järjestämistä Kotterian kokousmökillä saadaksesi kaiken irti sekä bisneksestä että vapaa-ajasta. Kokousmökki on todellinen voitto kaikille, jotka haluavat yhdistää työn ja nautinnon tavalla, joka tekee kokouksista enemmän kuin vain pakollisen velvollisuuden. Kokousmökeillä luonnon kauneus luo täydellisen taustan onnistuneille kokouksille ja unohtumattomille muistoille!

Mökkivuokraus on myös edullinen vaihtoehto

Mökkivuokraus on myös melko edullinen vaihtoehto pienten tiimikokousten järjestämiseen. Vuokrahinnat Kotterian mökeillä arkisin alkaen 180e/vrk yhteensä 5 henkilölle sisältäen majoituksen ja mökkisaunan vapaan käytön. Isommat mökit alkaen 250e/vrk. Mökkikohtainen hinnasto nettisivuillamme tästä linkistä.

Lisäpalveluina mökeille tilattavissa myös paljut, rantasaunat, siivoukset ja tarvittaessa myös pitopalvelutarjoilut.

Kokousmökkeilyllä lisää innovatiivisuutta ja tuottavuutta?

Pakene nyt kaupungin hälinää ja tule tiimisi kanssa nauttimaan luonnon rauhasta mökeillemme! Hyvin varustellut mökkimme tarjoavat sinulle ja tiimillesi ihanteellisen ympäristön yrityskokouksiin ja virkistystoimintaan. Etsitpä sitten paikkaa aivoriihiin, yhteydenpitoon tai vain rentoutumiseen, mökkimme on vastaus.

  • Lisääntynyt tuottavuus: Maiseman vaihto voi elvyttää tiimiäsi ja edistää tehokkaampia kokouksia ja aivoriihiä.
  • Team Bonding: Mökillämme virkistystoiminta ja yhteiset tilat edistävät tiimilämpöä, yhteistyötä ja myönteisiä työsuhteita.
  • Stressin lievitys: Rauhallinen ympäristö, sauna ja ympäröivän luonnon kauneus auttavat tiimiäsi rentoutumaan ja lievittämään stressiä.
  • Mökkimme sijaitsevat idyllisissä luonnonympäristöissä, joista on henkeäsalpaavat näkymät ja mahdollisuus nauttia luonnon rauhasta.

Ota meihin yhteyttä jo tänään! Räätälöidään tarpeisiisi sopiva kokouspaketti ja pääset tarjoamaan tiimillesi unohtumattomia kokemuksia ylellisissä mökeissämme. Mahdollisuutesi tuottavampaan ja harmonisempaan tiimityöhön alkaa tästä. Soita heti!


Suomen Kotteria oy, mökkivuokraus, +358400534269, asiakaspalvelu(at)kotteria.com