Kokousmökit

Kokousmökit Pyhtäällä, vain noin tunti Helsingistä

KOKOUSMÖKIT ETELÄ-SUOMESSA


KOKOUSMÖIT SAUNAILTOIHIN JA POLTTARIPAIKAKSI

Kotterian rantamökeillä saunaillat, kokoukset, illanvietot, tyky-päivät ja juhlat voi viettää takkatulen loisteessa, upeista maisemista nauttien. Jokaisessa vuokramökissä majoitusta ja hyvät kokoustilat. Kaikissa Kotterian vuokramökeissä on korkeatasoinen varustus. Pyhtään mökeillä Skitunäsissä ja Strukalla, mm. biljardi, upea takka ja soutuvene. Kivikosken mökillä ja Strukalla myös puilla lämmitettävä palju. Pyhtäällä sijaitseva Strukan vuokramökki muodostaa yhdessä Kivikosken vuokramökin kanssa viehättävän mökkikokonaisuuden jopa 20 henkilölle. Lue kattavampi kuvaus vuokramökeistä tästä

Oheisista mökkilinkeistä lisätietoa kustakin kokousmökistä ja tarkemmat hintatiedot, varauskalenteri ja esimerkkejä lähialueen nähtävyyksistä. Esimerkiksi mukavan polttaripaketin saa yhdistämällä Pyhtäällä sijaitsevan Siriuksen lento-ja surffikeskuksen palvelut Kotterian mökkiviikonloppuun.


FLÄPPITAULU JA VALKOKANGAS KAIKILLE KOKOUSMÖKEILLE

Kokousmökeille on tilattavissa myös fläppitaulu ja valkokangas. Heijastustaustan koko on noin 1,5m x 1,5 m. Kokoustarvikkeiden toimituksesta veloitamme yhteensä 30 euroa. Kerrothan kokoustarvikkeiden tarpeesta jo varausvaiheessa niin saamme tarvikkeet toimitettua oikealle vuokramökille.


Suomen Kotteria Oy, vuokramökit kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä