Kokousmökit

Kokousmökit Pyhtäällä, vain noin tunti Helsingistä

KOKOUSMÖKIT ETELÄ-SUOMESSA

Vuokramökki kokouspaikaksi tai etätyöpaikaksi

Kun suunnittelet kokousta tai yritystapahtumaa, yksi vaihtoehto voi olla vuokrata mökki kokouspaikaksi. Kokousmökkien suosio on kasvanut viime vuosina, koska ne tarjoavat rentouttavan ja inspiroivan ympäristön työskentelylle. Mökkien vuokraaminen kokoustarkoituksiin antaa osallistujille mahdollisuuden poistua kaupungin hälinästä ja keskittyä olennaiseen. Kokousmökkien vuokraaminen voi olla myös taloudellisesti kannattavaa. Usein mökin vuokraaminen kokouspaikaksi on edullisempaa kuin hotellimajoitus tai konferenssikeskukset. Lisäksi mökeissä voi usein itse valmistaa ruokaa, mikä säästää ravintolakustannuksissa.

Kotterian kokousmökit Kymenlaaksossa, Etelä-Suomessa sijaitsevat kaikki kauniissa luonnonympäristössä, mikä luo positiivisen ja rauhoittavan ilmapiirin kokouksille. Kokousmökin varaaminen voikin olla hieno vaihtoehto perinteisille hotellien kokoushuoneille. Merenranta ja grillikodan hämärä hiljaisuus voivat olla osallistujille inspiroiva ympäristö vähän erilaiseen työntekoon. Etätyö on monelle jo nykyään uusi normaali; miksipä et kokeilisi etäilyä vuokramökin sohvalla työtovereidesi kanssa!

Helpoiten ja nopeiten varaat mökin suoraan kunkin mökin nettisivuilta. Varaukset voi tehdä toki myös puhelimitse tai sähköpostilla: p. 0400 534269, asiakaspalvelu@kotteria.com. Vuokrahinnat tästä

Kaikilla mökeillä on takka, puulämmitteinen mökkisauna, kaasugrilli, puutarhakalusteet ja soutuvene käytettävissä. Lisäksi muutamilla mökeillä palju, biljardi, nuotiopaikka, grillikota, huvimaja ja erillinen rantasauna vuokrattavissa. Oheisessa taulukossa lisätietoa:

MÖKKISIJAINTIRANTAKOKOUSTILALISÄVARUSTEET
Kivikoski mökkiPyhtääJoenranta6:llePalju + rantasauna + nuotiopaikka
Villa KaunisvirtaPyhtääJoenranta8-10:llePalju + nuotiopaikka
Villa StrukaPyhtääJoenranta8-10:llePalju + biljardi + rantasauna + nuotiopaikka + huvimaja
Villa SkitunäsPyhtääMerenranta8-10:lleRantasauna + grillikota + nuotiopaikka
Rantakari mökkiKotkaMerenranta6-8:lle

Tarjouspyyntö kokousmajoituksesta

Kokousmökillä tiimityötä ja yhteistä illanviettoa

Kotterian rantamökeillä saunaillat, kokoukset, illanvietot, tyky-päivät ja juhlat voi viettää takkatulen loisteessa, upeista maisemista nauttien. Jokaisessa vuokramökissä on olohuone ja ruokailutila, jotka soveltuvat rentoihin kokoustarpeisiin. Vuokramökit tarjoavat myös hyvät majoitusmahdollisuudet, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon pidemmille kokouspäiville tai työskentelyleireille. Osallistujat voivat jäädä yöksi mökille, mikä luo rennon ja sosiaalisen ilmapiirin tiimityöskentelylle. Illanvietto saunan, takkatulen tai luonnonkauniiden maisemien äärellä voi edistää tiimihenkeä ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Kaikissa Kotterian vuokramökeissä on nykyaikaiset mukavuudet ja pientä luksusta arkeen. Pyhtään mökeillä Skitunäsissä ja Strukalla, mm. biljardi, upea takka ja soutuvene. Kivikosken mökillä, Strukalla ja Kaunisvirran joenrantamökeillä on myös puilla lämmitettävä palju. Pyhtäällä sijaitseva Strukan vuokramökki muodostaa yhdessä Kivikosken ja Kaunisvirran vuokramökkien kanssa viehättävän mökkikokonaisuuden jopa 30 henkilölle. Lue lisää kokousmökeistä ja elämyksillisistä kokoustiloistamme blogeissamme “Elämykselliset kokoustilat lähellä Helsinkiä” ja “Kokouspaikaksi mökki“.

Kokous ja aktiviteetit lähellä luontoa

Kokousmökit tarjoavat myös usein mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin kokousten tauoilla tai vapaa-ajalla. Riippuen mökin sijainnista, osallistujat voivat nauttia ulkoilusta, retkeilystä, melonnasta, koskenlaskusta, pyörailystä, kalastuksesta tai talvella hiihdosta ja luistelusta. Myös Pyhtään Aeronautican tuulitunnelilennot ja sisäsurffit soveltuvat kokemattomienkin lajeiksi. Tällaiset aktiviteetit auttavat rentoutumaan, poistamaan stressiä ja luomaan positiivista dynamiikkaa työryhmän kesken. Lisätietoa lähialueen aktiviteeteista ja nähtävyyksistä tästä

Fläppitaulu ja valkokangas kokousmökille

Kokousmökeille on tilattavissa myös fläppitaulu ja valkokangas. Heijastustaustan koko on noin 1,5m x 1,5 m. Kokoustarvikkeiden toimituksesta veloitamme yhteensä 30 euroa. Kerrothan kokoustarvikkeiden tarpeesta jo varausvaiheessa niin saamme tarvikkeet toimitettua oikealle vuokramökille.


Suomen Kotteria Oy, vuokramökit kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä. asiakaspalvelu@kotteria.com, +358400534269