VUOKRAMÖKIT ETELÄ-SUOMI

Vuokramökit, loma-asunnot ja huvilat Etelä-Suomessa

Vuokraamme korkeatasoisia mökkejä Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vuokramökit sijaitsevat Etelä-Suomessa ja ne sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen. Vuokramökeissä on hyvät tilat mökistä riippuen 5-12 hengelle. Strukan ja Kivikosken mökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin mökeissä majoittuu yhteensä jopa 20 henkilöä.

Skitunäsin vuokramökki on 10-12 henkilölle soveltuva hirsinen loma-asunto Pyhtäällä, aivan meren rannassa. Skitunäsissä on biljardipöytä parvella ja puulämmitteinen sauna rantakalliolla. Toinen pienempi sauna on mökin yhteydessä. Pihassa nuotiopaikka ja grillikota.

Strukan vuokramökki on 12-15 henkilölle soveltuva lamellihirsinen huvila Pyhtäällä, joka sijaitsee joen äärellä. Strukalla on biljaripöytä parvella ja palju ja huvimaja puutarhassa. Huvimajassa kaasulla toimiva parilagrilli. Rannassa laituri ja soutuvene käytettävissä.

Kivikosken vuokramökki on 5-8 henkilölle soveltuva kelohirsinen joenrantamökki Strukan vuokramökin vieressä Pyhtäällä. Kivikoskella on upea lasinen Big Brother talosta ostettu lasinen näköalasauna ja puulämmitteinen palju. Pihassa puoliavoin grillikota ja nuotiopaikka.

Rantakarin vuokramökki on 7-8 henkilölle soveltuva merenrantamökki Kotkassa. Rantrakarin vuokramökillä on puulämmitteinen sauna ja upea meriterassi. Oma yksityinen meriterassi ja soutuvene käytettävissä.

Sauna, palju, biljardi ja upeat maisemat

Kaikissa vuokramökeissämme on korkeatasoinen varustus ja ne soveltuvat ympärivuotiseen lomailuun. Kaikissa loma-asunnoissa  on puulämmitteinen sauna, grillausmahdollisuus ja soutuvene käytettävissä. Skitunäsissä ja Strukalla on biljardi, Kivikoskelle ja Strukalle on myös palju vuokrattavissa. Kylpypaljut on varustettu ulkoisella kiukaalla ja paljut soveltuvat 6-8 henkilön kylpemiseen.

Kotterian ja Savantumin vuokramökit soveltuvat lomailuun ympäri vuoden ja ne tarjoavat kotoisan ja viihtyisän vaihtoehdon hotellimajoittumiselle. Mökit sijaitsevat kaikki vesistöjen rannalla Etelä-Suomessa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun kiireestä.

Varaa nyt miniloma vuokramökillä!

Ota irtiotto arjesta ja varaa rentouttava viikonloppuloma saunan ja paljun kera. Tarkista varaustilanne varauskalenteristamme ja varaa itsellesi ja ystävillesi vuokramökki!