VUOKRAMÖKIT

Vuokralle tarjotaan rantamökkejä ja huviloita

Vuokraamme korkeatasoisia rantahuviloita Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen. Vuokramökeissä on hyvät tilat mökistä riippuen 5-12 hengelle. Strukan ja Kivikosken mökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin mökeissä majoittuu yhteensä jopa 20 henkilöä.

Skitunäsin vuokramökki on 10-12 henkilölle soveltuva loma-asunto Pyhtäällä, joka sijaitsee aivan meren rannassa. Skitunäsissä on biljardipöytä parvella ja puulämmitteinen sauna rantakalliolla. Toinen pienempi sauna on mökin yhteydessä. Pihassa nuotiopaikka ja grillikota.

Strukan vuokramökki on 12-15 henkilölle soveltuva huvila Pyhtäällä, joka sijaitsee joen äärellä. Strukalla on biljaripöytä parvella ja palju ja huvimaja puutarhassa. Huvimajassa kaasulla toimiva parilagrilli

Kivikosken vuokramökki on 5-8 henkilölle soveltuva kelohirsinen joenrantamökki Strukan vuokramökin vieressä Pyhtäällä. Kivikoskella on upea lasinen Big Brother talosta ostettu lasinen näköalasauna ja puulämmitteinen palju. Pihassa puoliavoin grillikota ja nuotiopaikka.

Rantakarin vuokramökki on 7-8 henkilölle soveltuva merenrantamökki Kotkassa. Rantrakarin vuokramökillä on puulämmitteinen sauna ja upea meriterassi.

Kaikissa Kotterian vuokramökeissä on korkeatasoinen varustus ja ne soveltuvat ympärivuotiseen lomailuun. Kaikilla vuokramökeillä puulämmitteinen sauna, grillausmahdollisuus ja soutuvene käytettävissä. Skitunäsissä ja Strukalla on biljardi. Kivikoskelle ja Strukalle myös palju vuokrattavissa. Kylpypaljut on varustettu ulkoisella kiukaalla ja paljut soveltuvat 6-8 henkilön kylpemiseen.