Vuokramökit Kymenlaakso

Vuokramökiltä aukeaa upeat näkymät merelle

MÖKIT ETELÄ-SUOMESSA

Vuokramökit ja huvilat Etelä-Suomessa, lähellä Helsinkiä.

Kiinnostaako sinua mökkiloma puhtaan luonnon äärellä, mutta kuitenkin lähellä Helsinkiä? Haluatko puulämmitteisen saunan lempeisiin löylyihin ja sitten uimaan? Ehkä rauhoittuminen takkatulen loisteessa saunan jälkeen? Vuokraa itsellesi mökki Etelä-Suomesta ja lähde viettämään viikonloppulomaa Kymenlaaksoon, ihan Uudenmaan tuntumaan! Suomen Kotteria Oy tarjoaa viisi erilaista vuokramökkiä perheille ja porukoille Kotkassa ja Pyhtäällä ympärivuotiseen käyttöön.

Villa Kaunisvirta, julkisivu

Kaunisvirta joenrantahuvila 12:lle. Kelohirsimökki Strukan ja Kivikosken mökkien vieressä. Mökillä palju ja puoliavoin grillikota. Alkaen 250€/arki, 910€/viikoinloppu

Mukavuuden Kaunisvirran mökillä

Kivikosken kelohirsinen vuokramökki Pyhtäällä 7 henkilölle. Vain 1h Helsingistä Kotkan suuntaan.

Kivikoski joenrantamökki 8:lle. Kelohirsimökki Strukan ja Kaunisvirran mökkien välissä. Mökillä lasinen iso näköalasauna, palju, grillikota ja nuotiopaikka. Alkaen 190€/arki, 700€/viikonloppu

Mukavuudet_kivikoski

Skitunäsin merenrantamökki Pyhtäällä 10-12 henkilölle. Vuokrakäyttöön ympäri vuoden

Skitunäs merenrantahuvila 12:lle. Mökillä biljardi, takka, nuotiopaikka, grillikota ja iso rantasauna. Alkaen 250€/arki, 910€/viikonloppu

Strukan vuokramökki Pyhtäällä noin 12 henkilölle

Struka joenrantahuvila 12-16:lle. Mökillä on biljaripöytä, palju, huvimaja ja rantasauna. Alkaen 250€/arki, 910€/viikonloppu

Struka villa, mukavuudet

Kotka, Rantakarin merenrantamökki 7 henkilölle

Rantakari merenrantamökki 7:lle Kotkassa. Mökillä puulämmitteinen sauna ja upea meriterassi. Alkaen 150€/vrk, 520€/viikonloppu

Isot mökit Kotkassa ja Pyhtäällä, aivan Uudenmaan ja Kymenlaakson rajalla. Ympärivuotiseen käyttöön

Tarjoamme vuokralle korkeatasoisia rantamökkejä Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun kiireestä. Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen. Vuokramökeissä on hyvät tilat mökistä riippuen 5-16 hengelle. Strukan, Kivikosken ja Kaunisvirran mökit sijaitsevat noin 100 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin vuokramökeissä majoittuu yhteensä jopa 35 henkilöä.

MÖKKISIJAINTIRANTAKOKOUSTILALISÄVARUSTEET
Kivikoski mökkiPyhtääJoenranta6:llePalju + rantasauna + nuotiopaikka
Villa KaunisvirtaPyhtääJoenranta8-10:llePalju + nuotiopaikka
Villa StrukaPyhtääJoenranta8-10:llePalju + biljardi + rantasauna + nuotiopaikka + huvimaja
Villa SkitunäsPyhtääMerenranta8-10:lleRantasauna + grillikota + nuotiopaikka
Rantakari mökkiKotkaMerenranta6-8:lle

Kesämökki, talvilomamökki, mökki viikonlopuksi

Vuokramökeissämme voit lomailla ympäri vuoden, myös talvella. Kymenlaakson monet talviaktiviteetit koet helposti vuokramökiltä käsin autolla liikkuen. Oman mökin rannasta piipahdat helposti pilkille tai päiväkävelylle jäälle. Syksyllä voit halutessasi kerätä metsästä sieniä ja marjoja kotiin viemiseksi. Sauno ja pulahda viileään mereen ja nauti takkatulen lämmöstä ja kuumasta paljusta! Kesällä ja aurinkoisena syyspäivänä on mukava käydä soutelemassa ja illan hämärtyessä tunnelmoida nuotiolla ja valmistaa iltapalaksi vaikka loimulohta tai paistaa perinteiset makkarat. Luonnonhelmassa mieli lepää ja hiljaisuudessa tai kaveriporukan kesken on helppo irtautua arjen paineista.

Ympärivuotisena aktiviteettina kalastus onnistuu myös mainiosti kaikilla mökeillämme. Laiturilta voi onkia ja soutuveneellä pääsee jo vähän pidemmällekin. Jos kalastusloma kiinnostaa, lue lisää kalastusmökeistämme ja kalastusmahdollisuuksista blogistamme.

Rantamökkejä päiväksi tai pidemmäksikin aikaa

Kaikki mökkimme ovat varattavissa vaikka vain yhdeksi yöksi kerrallaan. Ainoa poikkeus ovat erikospyhät, kuten joulu, uusivuosi ja juhannus, jolloin hinta ja minimivarausaika määritellään sesongin mukaan. Muina aikoina tarjoamme mökkejä asiakkaiden käyttöön minimissään vuorokaudeksi kerrallaan. Myöskään vakioituja vaihtopäiviä ei ole, vaan viikon mittaiset lomat vuokrataan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisätietoa vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista sivullamme mökkivuokraus. Varaa nyt itsellesi omaa aikaa ja tule vuokramökille rentoutumaan tai viettämään iltaa perheen ja ystävien kanssa! Vapaat jaksot ja Kotterian vuokramökkien varaaminen varauskalenterit-sivulla

Vuokramökeissä viihtyisä tunnelma ja nykyaikaiset mukavuudet

Kaikki vuokramökkimme sijaitsevat veden äärellä ja kaikilla mökeillä on oma rauhallinen, lämmin tunnelma. Puupinnat luovat mökeille kotoisan, viihtyisän tunnelman ja antavat hyvän mahdollisuuden rentoutumiseen. Tunnelman lisäksi mökeiltä löytyvät myös kaikki nykyaikaiset mukavuudet, kuten sähkölämmitys ja valaistus, kylmä ja kuuma vesi hanasta ja vedettävä sisävessa. Kivikosken mökillä, Strukalla ja Skitunäsissä on lisäksi erillinen puu-cee.

Paljut joenrantamökeillä vuokrattavissa

Kaikille Kotterian joenrantamökeille: Kaunisvirran mökille, Kivikoskelle ja Strukalle on myös palju erikseen vuokrattavissa. Kylpypaljut on varustettu ulkoisella kiukaalla ja paljut soveltuvat 6-8 henkilön kylpemiseen ympäri vuoden. Kaunisvirran mökin palju sijaitsee saunarakennuksen edustalla, Kivikosken palju sijaitsee aivan mökkisaunan edustalla terassiin upotettuna. Strukan palju sijaitsee aivan joen äärellä, viihtyisän huvimajan edustalla. Lisätietoa paljuilusta ja sen tuomista terveyshyödyistä blogissamme.

Soutuvene ja grillausmahdollisuus

Kaikissa mökeissä kalustoon kuuluu soutuvene, jolla voit tehdä kalastusretkiä tai vain nauttia soudellen kauniista maisemista. Skitunäsin ja Rantakarin merenrantamökit tarjoavat hienot merimaisemat. Strukan joenvarsimökeillä voit soudella hiljalleen virtaavaa Kymijoen haaraa pitkin aina Strukan Suluille ja merelle saakka. Mökeillä on pelastusliivejä lähinnä aikuisille ja nuorisolle. Pienten lasten ja lemmikkien pelastusliivit kannattaa tuoda mökille mukaan jotta koko on varmasti oikea.

Lomamökkien pihat on suunniteltu lomailua ajatellen ja kaikissa vuokrakohteissamme on grillausmahdollisuus. Kaasugrillit sijaitsevat terassilla. Kaasut sisältyvät vuokrahintaan, varakaasupullot löytyvät varastosta. Kaikilla joenrantamökeillä on myös nuotiopaikka ja ulkotulimahdollisuus. Avotulta tehdessäsi muistathan aina tarkistaa metsäpalovaroitukset ja kuivana aikana kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen tulta ja kuumaa tuhkaa käsitellessäsi. Tuhkat aina tuhkaämpäriin!

Puulämmitteinen sauna ja takka kaikilla mökeillä

Kaikissa mökeissämme on puulämmitteinen mökkisauna ja takka lämpöä ja tunnelmaa tuomaan. Mökkisaunan lisäksi Strukalla on iso joenrantasauna ja Skitunäsin mökillä on rannassa isompi puulämmitteinen mererantasauna. Kivikosken mökillä on sähkölämmitteinen lasinen näköalasauna aivan joen rannassa.

Mökit moneen tarpeeseen; perheen kesken, kokoustarkoituksiin tai vaikka polttarimökiksi

Mökillä vietettävät päivät ovat monille kesän, juhlapyhien ja lomakausien parasta antia. Mökkilomalle Kotterian mökeille voidaan kokoontua perheen, suvun tai suuremmankin porukan voimin. Asiakkaamme arvostavat erityisesti yhteistä aikaa ja mökkeilyyn kuuluvia asioita, kuten saunomista, uimista ja ruoanlaittoa. Strukan ja Skitunäsin mökit soveltuvat erityisen hyvin isommillekin porukoille. Molemmissa mökeissä on makuupaikat vähintään 12 henkilölle alakerran kolmessa makuuhuoneessa, biljardiparvella ja saunan yläpuolella olevassa makuusopessa.

Syntymäpäivät ja juhlat mökeillämme ovat ok

Kotterian vuokramökeillä viihdytään usein pienellä porukalla perheen kesken. Monelle mökki on myös paikka, jossa kohdataan lähisukulaisia ja ystäviä, joita muuten tavataan harvoin. Isot Pyhtäällä sijaitsevat vuokramökit soveltuvat erinomaisesti myös juhlien ja pienimuotoisten tapahtumien, kuten häiden, ristiäisten, synttäreiden ja polttareiden järjestämiseen. Jos pidät juhlat mökillä, niin keskustele asiakaspalvelumme kanssa ennakkoon mahdollisista lisähenkilöveloituksista.

Lapset ovat tervetulleita, tarkista ympäristön turvallisuus!

Pienet lapset ovat tervetulleita kaikkiin kohteisiimme. Turvaportteja ei ole, mutta vauvan matkasänky, syöttötuoli, potta ja joitakin pelejä on lapsille tarjolla kaikilla mökeillä. Kun saavut vuokramökille pienten lasten kanssa, tarkista kohteen turvallisuus välittömästi pitäen mielessä uteliaat pienet jalat ja sormet. Kaikki mökit sijaitsevat veden äärellä, joten pysy tarkkaavaisena äläkä koskaan anna pienten lasten leikkiä rannalla ilman aikuisen valvontaa.

Mökit soveltuvat hyvin myös kokoustarkoituksiin

Kotterian rantamökeillä saunaillat, kokoukset, illanvietot, tyky-päivät ja juhlat voi viettää takkatulen loisteessa, upeista maisemista nauttien. Jokaisessa vuokramökissä majoitusta ja hyvät tilat kokousten järjestämiseen. Pyhtäällä sijaitseva Strukan vuokramökki muodostaa yhdessä Kivikosken vuokramökin kanssa viehättävän mökkikokonaisuuden jopa 20 henkilölle. Kaikissa Kotterian vuokramökeissä on korkeatasoinen varustus. Kotterian kokousmökit soveltuvat mainiosti 2-10 henkilön kokoustarpeisiin. Lue lisää kokousmökeistämme ja elämyksillisistä kokoustiloistamme blogeissamme “Elämykselliset kokoustilat lähellä Helsinkiä” ja “Kokouspaikaksi mökki

Lemmikki mökille mukaan

Kaikille vuokramökeillemme ovat hyvin käyttäytyvät ja sisäsiistit lemmikit tervetulleita. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä. 

Vuokramökkejämme ympäröivät vehreät metsäalueet ja mökistä riippuen joki tai meri on vain muutaman askeleen päässä mökin terassilta. Metsämaastot kutsuvat lenkkeilemään ja samoilemaan raikkaassa ilmassa ja mukavilla metsäpoluilla. Kotterian mökkien ympäristössä lemmikkisi saa juoksennella sammalmättäältä toiselle ja nuuhkia keuhkonsa täyteen luonnon tuoksuja. Mikäpä sen mukavampaa, kun leppoisan metsälenkin päätteeksi pulahtaa yhdessä raikkaaseen veteen viilentymään.

Jos lemmikki lähtee vuokramökille mukaasi, on tärkeää varmistaa, että lemmikki ei aiheuta kohteessa vahinkoa ja että lemmikin mahdolliset jätökset korjataan pois kohteen pihapiiristä. Jos lemmikki aiheuttaa vahinkoa mökillämme, ota heti yhteys asiakaspalveluumme niin saamme sovittua vahinkojen korvauksesta yhteistyössä. Lisätietoa lemmikin kanssa mökkeilemiseen liittyen blogissammeLemmikki mökille mukaan

Aktiviteetit ja nähtävyydet Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä, vuokramökkien lähiseudulla

Monipuolisen luonnon lisäksi Kymenlaakso tarjoaa mökkeilijöille ja loma-asukkaille myös paljon erilaisia kokemuksia ja  aktiviteettimahdollisuuksia. Kotkan kymijoen kuohujen ääreltä löytyy mm. Langinkosken Keisarillinen kalastusmaja ja upeita pyöräreittejä. Vuokraa itsellesi kaupunkipyörä ja tutustu samalla Pyhtään Kaunissaareen ja vaikka Haminan ympyräkaupunkiin. Käymisen arvoisia kohteita ovat myös Kotkassa suomalaisia kalalajeja esittelevä Akvaariotalo Maretarium ja meren ja Kymenlaakson historiaa esittelevä ainutlaatuinen Merikeskus Vellamo

Kymenlaakson kalaisat vedet tarjoavat myös unohtumattomia elämyksiä kalastuksen parissa. Hyppää kokeneen viehekalastajan ja kalastusoppaan kyytiin mökin laiturista tai muusta sovitusta paikasta. Jos Ahti suo, pääset illalla maistamaan itse pyydystettyä tuoretta kalaa. Sesongista riippuen alueen vesillä voit pyytää haukea, meritaimenta, ahventa ja kuhaa. Lisätietoa kalastuspalveluista tästä

Uimapaikat Pyhtää

Pyhtäällä on merenrantoja, järviä ja tietenkin Kymijoki vehreine rantoineen. Vesistöt tarjoavat matkailijoille lukuisia ihania ja vieläkin ihanampia uimapaikkoja. Rantoja. Rantakallioita. Hiekkarantoja. Laitureita ja rantapusikoita. Lisätietoa, kuvia ja tunnelmia Pyhtään uimapaikoista löytyy tästä

Lisää vinkkejä ja lisätietoa Kymenlaakson nähtävyyksistä tästä

Mökkilomat ja vuokramökkeily-blogi

Mökkejä on meillä vuokrattu jo 90-luvulta lähtien ja paljon on karttunut kokemuksia ja näkemyksiä matkan varrella mökin vuokrauksesta ja mökin vuokraajistakin. Vuonna 2022 aloitettiin blogikirjoittelu vuokramökkeilystä ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Vuokramökkeilystä kertova mökkiblogi sisältää kertomuksia ja kokemuksia mökinomistajan näkökulmasta. Mökkiläisiä on moneen lähtöön ja siitä riittää meilläkin tarinaa! Käy kurkkaamassa mökkilomat ja vuokramökkeily-blogiamme. Alla viimeisimmät artikkelit:

Lemmikin kanssa mökillä

Lemmikkimaksut Kotterian vuokramökeillä

Lemmikkimaksujen tarkoitus on varmistaa, että voimme jatkuvasti tarjota kaikille vieraillemme korkeatasoisen, turvallisen ja nautinnollisen majoituskokemuksen. Lemmikkimaksuilla katetaan korjauskustannuksia, ja saadaan pidettyä mökki siistinä ja kunnossa. ….. LUE LISÄÄ…

Polttarijuhlat Kotterian mökillä

Polttarimökit Kymenlaaksossa, 110 km Helsinkiin

Polttarit ovat yksi elämän hienoimmista juhlahetkistä, jotka usein jäävät mieleen. Etelä-Suomi tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia unohtumattomien polttareiden järjestämiseen. Tässä artikkelissa ideoita polttareiden järjestämiseksi Kymenlaaksossa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä…… LUE LISÄÄ…

Kokous mökkimaisemissa

Elämykselliset kokoustilat lähellä Helsinkiä

Kotterian huvilat Kymenlaaksossa, aivan Uudenmaan tuntumassa ovat rauhallisia ja viihtyisiä kokouspaikkoja, jotka tarjoavat nykyaikaiset ja laadukkaat puitteet kokouksille ja tiimityyölle. Mökit tarjoavat omaa rauhaa, majoitusta, sauna- ja oleskelutiloja ja aktiviteetteja luonnon helmassa. Tule viihtymään ja vietä erilainen kokouspäivä Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä….. LUE LISÄÄ…

Kalastusmökit Kymenlaaksossa, Kotkassa ja Pyhtäällä. Mahdollisuus uisteluun ja onkimiseen.

Kalastusmökit Kymenlaaksossa

Etelä-Suomi tarjoaa upean mahdollisuuden kokea kalastuksen riemu ja saaristomeren merellinen rauha. Merenrannalla sijaitsevat kalastusmökkimme Pyhtään Villa Skitunäs ja Kotkassa sijaitseva Rantakarin vuokramökki ovat omiaan tarjoamaan unohtumattomia hetkiä kalastuksen harrastajille ja mukavaa puuhaa kokemattomimmillekin mato-onkijoille…. LUE LISÄÄ…


Mökkivuokrausta Kymenlaaksossa, lähellä Helsinkiä. +358400534269, asiakaspalvelu@kotteria.com