Vuokramökki Kaunisvirta

Villa Kaunisvirta, joenrantamökki Pyhtäällä 10-12 henkilölle

VILLA KAUNISVIRTA

Mukavuuden Kaunisvirran mökillä

Joenrantahuvila Kaunisvirta Pyhtäällä 10-12 henkilölle

Villa Kaunisvirta on upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa. Mökillä on majoitusmahdollisuudet 12 henkilölle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja erillisessä saunarakennuksessa. Palju vuokrattavissa. Mökillä on myös grillikatos, hieno perinnehirsinen varastoaitta ja puucee. Rannassa uimalaituri.

Kaunisvirran vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös neljä muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Lomamökki ympärivuotiseen käyttöön

Kaunisvirran kelomökki tarjoaa pienen paratiisiin keskellä luontoa! Kaunisvirran mökkivuokralaisemme Tiltu on kirjoittanut mökkilomastaan ja tunnelmista Mökillä ja lähiympäristössä blogikirjoituksen. Lue lisää tunnelmia Tiltun blogissa tästä linkistä

Tämä mökki tarjoaa sinulle täydellisen ympärivuotisen pakopaikan arjen kiireiden keskellä. Astuessasi sisään tähän lumoavaan mökkiin, huomaat heti sen tunnelmallisen lämpöisen ilmapiirin. Käsityönä valmistettu huvila luo ainutlaatuisen ja viehättävän tunnelman, joka kutsuu sinut rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi kaiken muun. Voit herätä aamuisin raikkaaseen ilmaan ja nauttia aamukahvisi terassilla, kuunnellen linnunlaulua ja ihaillen upeita maisemia. Olitpa sitten etsimässä romanttista viikonloppua kahden kesken tai lomaa perheesi kanssa, tämä ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökkimme on täydellinen valinta. Anna itsesi upota luonnon syleilyyn ja luo unohtumattomia muistoja tässä taianomaisessa kelohirsimökissä.

Mökin sisustus on suunniteltu tarkkaan yksityiskohtia myöten, tarjoten tasapainoa modernin mukavuuden ja perinteisen mökki-idyllin välillä. Suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisään ja antavat sinulle upeat näkymät ympäröivään luontoon riippumatta vuodenajasta. Voit katsella lumisateen hiljalleen leijailevan puiden ylle talvella tai ihailla kirkkaan sinistä taivasta ja vihreitä puita kesäisin.

Tässä kelohirsimökissä on kaikki tarvitsemasi modernit mukavuudet. Tilava olohuone kutsuu sinut rentoutumaan takkatulen äärellä ja nauttimaan lämpimästä tunnelmasta. Keittiö on täysin varusteltu, jotta voit valmistaa herkullisia aterioita perheellesi ja ystävillesi. Makuuhuoneet ovat viihtyisiä ja tarjoavat rauhallisen paikan levätä ja ladata akkuja.

Vuokramökissä on majoitustilat 12 henkilölle

Kaunisvirran lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja saunamökistä, joissa majoittuu yhteensä enintään 12 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuutilat, suihku ja wc. Saunamökissä on nukkumaparvella erilliset sänyt neljälle ja päärakennuksessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joissa majoitus 8 henkilölle. Alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa on 140 cm leveä pieni parvivuode. Yläkerrassa on kaksi isompaa makuuhuonetta, joista toisessa on 2 x 90 cm sängyt ja toisessa 4 x 80 cm sängyt. Osa sängyistä on sijoitettu vierekkäin. Kakkoskerrokseen kulku melko jyrkkiä portaita pitkin.

Päämökissä on myös tunnelmallinen oleskelutila, jossa on tunnelmaa luomassa takka ja mukava iso sohva. Kaunisvirran päärakennus on kooltaan noin 105 m2 ja saunarakennus 30 m2 + parvi noin 15m2. Yhteensä noin 150m2.

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 12 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Kaunisvirta pohjapiirros

Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy vähintään 12 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa iso ruokapöytä 10 henkilölle. Mikäli majoittujia on 12, eivät kaikki mahdu saman pöydän ääreen yhtäaikaisesti.

Erillinen saunarakennus, jossa sauna ja pesutilat

Mökillä on erillinen pohja-alaltaan noin 30me suuruinen saunarakennus, jossa on iso puulämmitteinen sauna. Saunasta upeat näköalat joelle. Saunan yhteydessä on pesuhuone, josta käynti ulkoterassille. Saunan yläpuolella on nukkumaparvi neljälle. Käynti parvelle jyrkkiä portaita pitkin.

Myös päärakennuksessa on erillinen suihkutila, jossa myös pyykinpesukone käytettävissä. Kuivausteline löytyy suihkutilan varastosta tai ulkoterassilta.

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan edustalla, osittain terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Varaa palju käyttöösi joko yhdeksi illaksi tai koko lomasi ajaksi. Lisätietoa paljun vuokraukseen ja käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus-linkistä. Mikäli haluat varata paljun useammaksi päiväksi, kysy tarjousta!

Muistathan täyttää paljun vedellä ylemmän kiertovesiputken yli ennen tulien sytyttämistä että kiuas ei pala puhki.

Näköalat joelle ja uimakelpoinen joenranta

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan Kaunisvirran vuokramökin piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja hirsinen grillikota. Kookkaalla terassilla on istuskeluryhmä kymmenelle henkilölle.

Mökikiterasseilta avautuu upeat näköalat vehreän peltoalueen yli joelle. Rantaan on pieni hiekkainen polku ja rannassa on uimalaituri. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Ranta on mutapohjainen.

Kaunisvirran vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan Kaunisvirran mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä. Lisätietoa mökkeilystä lemmikin kanssa blogissamme

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Kaunisvirran kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.

Vuokramökki Kaunisvirta, vuokrahinnat

Alla hintaesimerkkejä 6 henkilölle, lisähenkilöt 25€/hlö/vrk. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme

SKITUNÄS, STRUKA, KAUNISVIRTA (12:lle) Viikko/Week
Mon-Sun
Vkl/Weekend
Fri-Sun
Pe-la/la-su
Fri-Sat/Sat-Sun
Arkipäivä/
Weekday
2.1-1.6 20241.582882630250
1.6 -17.6 20242.1151.110790350
17.6 -23.6 20242.8901.910350
23.6-1.9.20242.1151.110790350
1.9-23.12.20231.610910650250

Lisäpalvelut

  • Palju 80€/vrk (+lämmityspalvelu tarvittaessa 120€)
  • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 160€
  • Täyssiivous 220€ (sisältää myös keittiön siivouksen)
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20€/hlö
  • Lemmikkimaksu 10€/vrk

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Ohessa Kaunisvirran vuokramökin varaukset. Kun päivän kohdalla on värillinen palkki “Booking xxxxx” on mökki tälle päivälle ja seuraavaan päivään klo 12 saakka varattu. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki varattavissa klo 16 alkaen. Saat tarkat hinnat alla olevasta “tarkista saatavuus ja varaa” linkistä.

Kun olet tehnyt varauksen varausjärjestelmässämme ja sinulla on varausnumero, voit tarkastella varaustasi sivulla “varaa Kaunisvirta“. Sivun alalaidassa on kohta “omat varaukset”, johon voit syöttää varausnumerosi.


Villa Kaunisvirta, Savantum oy, Strukantie 38, 49270 Pyhtää. +358 400 868 889 (Kiinteistötunnus 624-404-1-160)