Vuokramökki Kaunisvirta

Vuokramökki Kaunisvirta, Pyhtää. Julkisivu talvella

VILLA KAUNISVIRTA


Joenrantahuvila Kaunisvirta Pyhtäällä 12 henkilölle

Villa Kaunisvirta on upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa. Mökillä on majoitusmahdollisuudet 12 henkilölle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja erillisessä saunarakennuksessa. Mökillä on myös grillikatos, hieno perinnehirsinen varastoaitta ja puucee. Rannassa uimalaituri.

Mökki on vielä rakenteilla ja se avataan vuokrauskäyttöön huhtikuussa 2023. Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoa muista Kotterian mökeistä tästä


Kivikosken vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös neljä muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Vuokramökissä on majoitustilat 12 henkilölle

Kaunisvirran lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja saunamökistä, joissa majoittuu yhteensä enintään 12 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuutilat, suihku ja wc. Saunamökissä on nukkumaparvella erilliset sänyt neljälle ja päärakennuksessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joissa majoitus 8 henkilölle. Alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa on 140 cm leveä pieni parvivuode. Yläkerrassa on kaksi isompaa makuuhuonetta, joista toisessa on 2 x 90 cm sängyt ja toisessa 4 x 80 cm sängyt. Kakkoskerrokseen kulku jyrkkiä portaita pitkin.

Päämökissä on myös tunnelmallinen oleskelutila, jossa on tunnelmaa luomassa takka, mukava iso sohva ja nojatuolit. Kaunisvirran päärakennus on kooltaan noin 105 m2 ja saunarakennus 30 m2 + parvi noin 15m2. Yhteensä noin 150m2.

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 12 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy 12 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Pesutiloissa on myös pyykinpesukone. Kuivausteline löytyy suihkutilan varastosta tai ulkoterassilta.

Ruokailutilassa on jatkettava ruokapöytä 8-10 henkilölle.

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju

Kaunisvirran vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan edustalla, osittain terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Varaa palju käyttöösi joko yhdeksi illaksi tai koko lomasi ajaksi. Lisätietoa paljun vuokraukseen ja käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus-linkistä. Mikäli haluat varata paljun useammaksi päiväksi, kysy tarjousta!

Muistathan täyttää paljun vedellä ylemmän kiertovesiputken yli ennen tulien sytyttämistä että kiuas ei pala puhki.

Näköalat joelle ja uimakelpoinen joenranta

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan Kaunisvirran vuokramökin piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja hirsinen grillikota. Kookkaalla terassilla on istuskeluryhmä kahdeksalle henkilölle.

Mökikiterasseilta avautuu upeat näköalat vehreän peltoalueen yli joelle. Rantaan on pieni hiekkainen polku ja rannassa on uimalaituri. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Ranta on mutapohjainen.

Kaunisvirran vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä.

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Kaunisvirran kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.


Villa Kaunisvirta, Savantum oy, Strukantie 38, 49270 Pyhtää. +358400868889