Varaa Kaunisvirta

Villa KAunisvirta, vuokramökki Pyhtäällä, lähellä Helsinkiä 12:lle

Vuokramökki Kaunisvirta max. 12:lle Pyhtäällä, vain 1h Hki: Valitse saapumispäivä, lähtöpäivä, henkilömäärä ja “HAE”. Valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan. HUOM, tarjous yli 1 vrk varauksille!


Varausvahvistus ja vuokran maksaminen

Kaunisvirran joenrantamökki sijaitsee Kymenlaaksossa Pyhtäällä. Varauspäivänä check in on klo 16:00 ja varauksen päättymispäivänä check out on klo 12:00. Mikäli mökillä on vapaata, voidaan näistä kellonajoista pientä lisämaksua vastaan joustaa mikäli vapaata on. Lisäajasta sovittava aina asiakaspalvelun kanssa aina erikseen.

Varauksen yhteydessä veloitetaan ensimmäisen yön hinta mikäli majoittumisen alkuun on yli 2 kk. Loppuosa veloitetaan kahta kuukautta ennen sisäänkirjautumista. Muissa tapauksissa veloitetaan koko varaussumma. Varausjärjestelmä pyytää maksun varausehtojemme mukaisesti. Mikäli haluatte maksaa varauksen laskulla, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kotteria.com. Tällöin varausta varten tarvitaan nimi, osoite, henkilötunnus/ y-tunnus, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kun olette suorittaneet pyydetyn maksun varausjärjestelmässä ja mökki on teille varattu, lähetetään teille varausvahvistus söhköpostiinne. Vahvistuksessa on linkki, jonka avulla pääsette tarkastelemaan tekemäänne varausta ja tarvittaessa myös maksamaan loppuvuokran.

Avainkaapin tunnuskoodi lähetetään sähköpostiinne viimeistään päivää ennen sisäänkirjautumistanne.

Lue lisää varaus- ja maksuehdoista tästä.

Varausten peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen varauksen alkua veloitetaan koko varaussumma. Jos peruutus tapahtuu aiemmin kuin 2 kuukautta, veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Maksuja ei palauteta.

Kaunisvirran varauskalenteri ja omat varauksesi

Kalenterissa näet varatut jaksot nimellä “Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa.

Voit tarkastella varaustasi ja tulostaa erittelyn maksusta kun sinulla on varausnumero ja varaukselle kirjattu sukunimi. Varausnumero löytyy alla olevasta kalenterista ja varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu sähköpostiisi heti varauksenteon jälkeen.


Vuokramökki Kaunisvirta, Savantum Oy, Strukantie 24, 49270 Pyhtää