Varastot Vantaa

Vantaan hakkilassa varastotilaa ja työhuoneita tarjolla. Merikontteja ja toimistoparakkeja vuokrataan moneen tarkoitukseen.

VARASTOTILAA VANTAALLA

Arvosteluja Hakkilan varastoista

Varastotilaa Vantaan Hakkilassa

Vantaan Hakkilan vuokravarastot sijaitsevat Suomen Kotterian konttikylässä osoitteessa Hakintie 14, 01380 Vantaa.  Hakkilan konttikylä sijaitsee teollisuusalueen laidalla, päättyvän tien päässä Toimipiste on ihanteellinen mm. Tikkurilan, Puistolan, Suutarilan sekä kaikille Kehä 3:n varren asukkaille ja yrityksille. Vantaan vuokra-alue on teollisuusaluetta ja pelkällä osoitetiedolla ei välttämättä peille löydä.

Konttikylässämme, merikonttien ja parakkien sisällä, toimii aktiivinen konttikyläläisten yhteisö. Hakkilassa on noin 150 konttia, joita vuokrataan kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Konttien sisällä toteutetaan varastointiliiketoimintojen ohella myös taidetta, puusepäntöitä ja käsitöitä. Osassa treenaa bändejä

Huomioithan, että Hakintien toimipisteeseemme ei ole postin jakelua! Olemme paikalla yleensä torstaisin, klo 8-16. Kiirellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme 0400-868 889 tai Pentti Kotiaho 041-5345100

Suomen Kotterialla on pääkaupunkiseudulla myös vuokravarastoalue Espoon juvanmalmilla ja sen lisäksi pieni parakkivarasto Helsingin Kontilassa ja autotalli Helsingin Puistolassa.

Ajo-ohje Lahden moottoritieltä

Koordinaatit
60 astetta 17 minuuttia 58 sekuntia pohjoista leveyttä
25 astetta 05 minuuttia 02 sekuntia itäistä pituutta

Poistu Lahden moottoritieltä liittymästä Kehä III länteen (E18/50). Jatka muutama sata metriä Kehää ja poistu Kehältä liittymästä 49. Käänny oikealle Hakkilan suuntaan tielle Vanha Porvoontie ja jatka noin kilometri. Käänny liikennevaloista Tikkurilan suuntaan vasemmalle tielle Tikkurilantie ja jatka 760 m. Käänny Keskon varastojen jälkeen oikealle tielle Hakintie. Aja Hakintietä alas ja noin 100 metrin päästä käänny vasemmalle radan yli (nimetön tie, käytetään toisinaan Hakinkuja-nimeä). Vasemmalla on musta-valkea Kotterian kyltti ja opasteet Lujatalon varikolle. Jatka radansuuntaisesti oikealle tien loppuun saakka. Aja Lujatalon varikon ohi aina Kotterian konttivarastoille saakka.

Vantaan Hakintiellä parakkipuistoalue


Vantaan varastot ja sosiaalitilat käytettävissä 24/7

Kaikki varastot ovat lukittavia ja ne ovat käytettävissä ympäri vuoden, 24/7. Henkilökunta on paikalla Vantaan Hakkilassa yleensä torstaisin klo 8–16. Jos tarvitset apua tarvaroiden lastaamiseen tai tarvitset etukuormaajaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vantaan Hakkilan varastoalueella on vuokralaisillemme tarjolla myös WC. Konttorirakennuksessa on vesiposti käytettävissä, sovithan käytöstä asiakaspalvelumme kanssa erikseen. Lisäksi Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat.

Pienvarastoja, Katospaikkoja ja säilytystilaa yksityisille ja yrityksille

Vantaan varastoalueella on varastotiloja vuokrattavana jokaiseen säilytystarpeeseen. On pienvarastoja ja isompia varastoja ja ne soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen tai vaikkapa yrityksen irtaimiston tai isompienkin koneiden ja tavaroiden varastointiin. Vuokraamme Hakkilan parakkipuistossamme pihatilaa, katospaikkoja, eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja, parakkitiloja ja toimistorakennusten lämpimiä tiloja moneen tarpeeseen. Pienvarastot ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, yrittäjille, seuroille ja yhdistyksille moneen tarkoitukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan tilaratkaisun!

Hakkilan vuokrakontit varastointiin tai vaikka metallin työstöön

Kontin vuokraaminen on kätevä tapa saada lisää väliaikaista lisätilaa. Vantaan Hakkilassa on eristettyjä ja eristämättömiä 40 ja 20 jalan merikontteja vuokrattavana. Kaikkiin vuokrakontteihin on tarvittaessa saatavissa sähköt. Kontit soveltuvat esimerkiksi tavaravarastoiksi, pajatyöskentelyyn ja pieneen nikkarointiin. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita, seppiä, jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrittäjiä.

Hakkilassa vuokrakontit on sijoitettu pääasiassa katutasoon siten, ettäkontin eteen pääsee hyvin isommallakin autolla. Konttien päällä on toisessa kerroksessa parakkitiloja, jolloin kontit pysyvät hyvin sateelta ja lumelta suojassa. Tämä vähentää huomattavasti mahdollisen kondenssikosteuden haittoja ja meillä eristämättömätkin merikontit pysyvät suhteellisen hyvin kuivina kesät ja talvet ilman erillisiä lämmittimiä.

Lämpimät varastotilat koti-irtaimiston säilyttämiseen

Pienvarasto on sopiva tilapäisratkaisu moneen yksityiseen säilytystarpeeseen. Remontin tekeminen on paljon helpompaa ja rennompaa kun asunto on tyhjä ja tavaroita ei tarvitse yrittää suojata muovilla tai siirtää huoneesta toiseen jatkuvasti. Huonekalujen ja harrastusvälineiden sijoittaminen tilapäisvarastoon on myös hyvä vaihtoehto silloin kun kyseessä on esim. tilapäinen opiskelu tai tilapäinen muutto toiselle paikkakunnalle tai vaikka ulkomaankomennukselle. Pienet vuokravarastomme soveltuvat mainiosti säilytystilantarpeeseen ja ne ovat kuin hotelleja kodin ja toimiston irtaimistolle.

Vantaan Hakkilan konttoritiloissa ja eristetyissä parakeissa on tarjolla erikokoisia varastoja ja lämmitettyjä vuokratiloja monenlaiseen toimintaan. Osa parakeista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen ja tietenkin henkilöautolla pääsee lastauksen ajaksi aivan varastotilan eteen. Osa varastotiloista on sijoitettu kakkoskerrokseen. Kakkoskerroksen varastotilat ovat vuokrahinnaltaan vähän edullisempia ja soveltuvat hyvin sellaiseen käyttöön, jossa tavaraa ei jatkuvasti tarvitse siirtää.

Piha-alue autojen ja isompienkin tavaroiden varastointiin

Konttikylästä on mahdollista vuokrata toisinaan myös asfaltoitua pihatilaa. Pihatilaa ja katospaikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten tilantarve kartoitetaan kunkin asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Pihatilan vuokrahinta määräytyy vuokrattavan alueen koon mukaan. Pihatilaa vuokrataan tarvittaessa myös esimerkiksi vientiin menevien konttien lastaukseen, jolloin vuokra-aika voi olla muutamia päiviä. Myös pidempiaikaisia sopimuksia toki tehdään.

Hakkilassa on jonkin verran tilaaa myös autojen, veneiden ja vaikka linja-autojen pidempiaikaiseen pysäköintiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, pysäköinnistä sovitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan aina tapauskohtaisesti.

Oman kontin varastointi Hakkilassa

Hakkilaan voi tarvittaessa toda myös oman kontin tai parakin säilytykseen. Pihatilaa on kuitenkin tarjolla rajoitetusti, joten olethan yhteydessä jos tällainen vaihtoehto kiinnostaa.


Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia Vantaan varastoihin liittyen

Sijaitsevatko kaikki Vantaan Hakkilan konttikylän varastot katutasossa?

Osa varastoistamme sijaitsee katutasolla, ja osa on sijoitettu katutason varastojen päälle kakkoskerrokseseen. Katutasossa sijaitsevien varastojen eteen pääsee autolla hyvin. Pysäköidessä on kuitenkin huomioitava että ei tuyki kulkuväyliä. Kakkoskerroksen varastoihin on kulku portaita pitkin. Kakkoskerroksen tilat soveltuvat hyvin sellaiseen varastointiin, jossa varastoitavat tavarat on kantamalla helppo kuljettaa myös portaissa ja jota ei tarvitse paljon siirrellä. Kakkoskerroksen tiloihin tarjoushintoja tarjolla!

Pitääkö kaikki Vantaalla varastoidut tavarat vakuuttaa itse?

Vantaan vuokra-alueella on kontit ja parakkirakenteet sisältävä kiinteistövakuutus, joka kattaa rakennuksille itselleen tapahtuneita vahinkoja. Mutta asiakkaan tulee itse vakuuttaa omat tavaransa. Toisinaan oma kotivakuutus saattaa kattaa myös toisaalle taltioidun omaisuuden. Kannattaa kuitenkin tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä ehdot, jotka vaihtelevat yhtiöittään.

Milloin ja miten maksan kuukausittaisen varastovuokran?

Kun varaat varastotilan Vantaan Konttikylästä, laaditaan kirjallinen vuokrasopimus ja maksat vuokran kuukausittain. Saat vuokrasta vuokrasopimuksen mukaisesti laskun sähköpostiisi kuukausiitain.

Milloin voin vierailla varastollani Vantaalla?

Kaikki varastotilat alueellamme ovat käytettävissänne 24/7. Voit siis käyttää tiloja aina kun se sinulle parhaiten sopii.

Asiakaskokemuksia ja arvioita Vantaan Hakkilan Kottikylästä

“Hyvä lämmin pikkuvarasto edullisesti kakkoskerroksessa. Nopea palvelu, varasto käyttöön samana päivänä, suosittelen!” Facebook arvostelu 1/2023

“Toimiva paikka yritysten tarpeisiin. Hyvä sijainti aivan kehä III tuntumassa!.” Facebook arvostelu 1/2023

“Hyvin pidetyt siistit toimitilat!.” Google Maps arvostelu 12/2022

“Olipa kätevä kokemus! Kohtuuhintainen säilytystila kuivasta ja lämpimästä kontista hoitui helposti ja avulias työväki auttoi kaiken tarpeellisen kanssa. Muutenkin konttikylä on kokemisen arvoinen kohde!.” Google Maps arvostelu 02/2022

“Upea ja eeppinen paikka bändin harjoitteluun. Tällä paikalla on paljon tarinoita kerrottavana. Niin monia hienoja uusia bändejä, jotka syntyvät täällä.” Google maps arvostelu 01/2021


Suomen Kotteria oy, Vantaan konttikylä. Hakintie 14, 01380 Vantaa, +358415345100