fbpx

Vuokratilat Pääkaupunkiseudulla

Suomen Kotteria Oy tarjoaa vuokratiloja pääkaupunkiseudulla, Vantaalla ja Espoossa moneen tarkoitukseen. Tilat soveltuvat tavaran varastointiin, työtiloiksi, bändien treenitiloiksi, nikkarointiin ja askarteluun ja pienyritysten tukikihdaksi. Vantaan varastoalue sijaitsee Hakkilassa ja Espoon varastoalue sijaitsee Juvanmalmilla. Molemmat alueet sijaitsevat kehä III varrella, hyvien kulukuyhteyksien päässä. 

Vuokrattavana kontteja ja parakkeja Vantaan Hakkilassa

Vuokratilat Vantaan Hakkilassa. Varastotilaa, työtiloja ja bändikämppiä. Myös pihatilaa lyhytaikaiseen kontin lastaukseen. Alueella sauna.

Espoon juvanmalmilla kontteja ja parakkeja vuokrattavana

Vuokratilat Espoon Juvanmalmilla. Vuokratiloja, varastotilaa, työtiloja ja bändikämppiä tarjolla. Osaan tiloista oma vesi ja viemäri.

Treenitilaa ja bändikämppiä vuokrattavana

Bändikämpät ja treenikset.
Harjoittelutiloja ja harrastetiloja bändeille ja musiikin harrastajille. Osa tiloista on akustoitusja. Tilat käytettävissä 24/7

Tyotila tai verstas vuokrattavana pääkaupunkiseudulla.

Työtilaa ja työhuoneita pääkaupunkiseudulla tarjolla. Taiteilijoille, metallipajoiksi, verstaaksi tai huoltotilaksi. Omalla autolla työtilan eteen.


Varastot ja työtilat Vantaalla ja Espoossa

Vuokraamme Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla teollisuusalueillamme työ-, varasto- ja harrastetiloja rakennusliikkeille, bändeille, käsityöläisille ja tavaran jobbareille. Teollisuusalueella sijaitsevat toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen. Tarvitseeko yrityksesi myyntihenkilöstö paikallista säilytystilaa tai työhuoneen ja paikan työkoneiden säilyttämiseksi? Oheisista linkeistä lisätietoa pääkaupunkiseudulla sijaitsevista Hakkilan ja Juvanmalmin alueista, aluepalveluista ja mahdollisuuksista.


Vvuokratilat omalla sisäänkäynnillä

Kaikkiin vuokraamiimme tilohin on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa. Katutason tilojen eteen saat lastausta varten auton pysäköityä ihan oven eteen. Mikäli tila sijaitsee Hakkilassa katutasossa, voidaan isompien tavaroiden lastaus suorittaa myös etukuormaajaa apuna käyttäen. Henkilökunta on tarvittaessa Hakkilassa tavoitettavissa yleensä torstaisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakkilassa ja Juvanmalmilla on tarjolla myös vuokra- ja varastotiloja kakkoskerroksessa. Kakkoskerroksen tiloihin on ajoittain kampanjatarjouksia. Tarkista tarjoukset ja voimassaolevat vuokrahinnat hinnastostamme.


Vvuokratilat käytettävissä 24/7, tarpeidesi mukaan

Kullekin asiakkaalle tarjotaan oma lukittava tila, johon on oma sisäänkäynti suoraan pihalta. Tiloja voi käyttää oman tarpeen mukaan myös yöllä, alueella liikkumista ei rajoiteta mitenkään. Etenkin viikonloppuisin alueella on runsaasti liikennettä kun bändit kokoontuvat omiin tiloihinsa soittamaan. Muistathan siis huomioida muuta alueella liikkujat ja pysäköi autosi aina niin, että kulkuväylät jäävät vapaaksi

Asiakas vakuuttaa omat tavarat itse

Suomen Kotteria Oy:n kontit, parakit ja toimistorakennusten tilat on vakuutettu kiinteistövakuutuksella. Tämä vakuutus ei kuitenkaan kata asiakkaiden koneita, laitteita ja tavaroita ja kunkin vuokralaisen tuleekin itse huolehtia omaisuutensa vakuuttamisesta ottamalla yhteyttä omaan vakuutusyhtiöönsä. Kodin irtaimistoa säilyttäessä on hyvä varmistaa että vuokralaisella on voimassa oleva kotivakuutus joka toisinaan kattaa myös Kotterian tiloissa säilytettävän omaisuuden vakuuttamisen.

Pysäköinti alueella

Parakkipuiston piha-alueilla, hallien vierustoilla ja tallien edustalla ajoneuvojen, tavaroiden tai tms. katsottavien esineiden pitkäaikainen säilytys on kielletty. Oman kontin tai parakin edustaa voi käyttää lyhytaikaiseen pysäköintiin. Älä kuitenkaan pysäköi toisten tilojen ovien eteen.

Vantaan parakkipuiston alueelta voi vuokrata autolle tarvittaessa myös pitkäaikaisen säilytyspaikan. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme. Luvattomasti tontille parkkeeratut ajoneuvot on tontin omistajalla oikeus hinauttaa pois.


Jätehuolto ja roska-astiat

Parakkipuiston alueella olevat roska-astiat ovat vuokralaisen käytössä lisämaksusta. Tämä koskee vain omassa vuokratilassa syntyvää käyttöjätettä (seka- tai energiajäte). Roskien jättäminen kulkuväylille tai astioiden vierelle on kiellettyä.  Ongelmajätteiden ja rakennus- ja purkujätteiden tuominen astioihin tai niiden vierelle on kiellettyä.


Asiakaskokemuksia

Oheisella videolla asiakkaamme kertoo kokemuksistaan juvanmalmin konttikylän asiakkaana. Lyhyt video esittelee erinomaisesti alueen luonnetta ja toisaalta tilojen moninaisia käyttömahdollisuuksia. Artikkeli kertoo asiakkaan lisätilan äkillisestä tarpeesta ja havainnoista vaihtoehtojen äärellä.


Suomen Kotteria Oy vuokratilat Vantaalla ja Espoossa