VUOKRATILAT PÄÄKAUPUNKISEUTU

SUOMEN KOTTERIA OY:N VUOKRATILAT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Suomen Kotteria Oy on perheyritys, jonka pääliiketoimintaa on tilavuokraus. Vantaan varastoalueen toiminta aloitettiin jo 1980-luvulla hiilivarastoalueena. Sittemmin toiminta Vantaan Hakkilassa on keskittynyt tilavuokraukseen ja nykyisin hiililiiketoiminta hyvin pienimuotoista. Juvanmalmin varastoalueen vuokrausliiketoiminta aloitettiin vuonna 2017.

VARASTOT JA TYÖTILAT VANTAA JA ESPOO

Vuokraamme Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla teollisuusalueillamme työ-, varasto- ja harrastetiloja rakennusliikkeille, bändeille, käsityöläisille ja tavaran jobbareille. Teollisuusalueella sijaitsevat toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen. Tarvitseeko yrityksesi myyntihenkilöstö paikallista säilytystilaa tai työhuoneen ja paikan työkoneiden säilyttämiseksi? Oheisista linkeistä lisätietoa pääkaupunkiseudulla sijaitsevista Hakkilan ja Juvanmalmin alueista, aluepalveluista ja mahdollisuuksista.

VUOKRATILAT OMALLA SISÄÄNKÄYNNILLÄ

Kaikkiin vuokraamiimme tilohin on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa. Katutason tilojen eteen saat lastausta varten auton pysäköityä ihan oven eteen. Mikäli tila sijaitsee Hakkilassa katutasossa, voidaan isompien tavaroiden lastaus suorittaa myös etukuormaajaa apuna käyttäen. Henkilökunta on tarvittaessa Hakkilassa tavoitettavissa yleensä torstaisin klo 8-16 välisenä aikana.

Hakkilassa ja Juvanmalmilla on tarjolla myös vuokra- ja varastotiloja kakkoskerroksessa. Kakkoskerroksen tiloihin on ajoittain kampanjatarjouksia. Tarkista tarjoukset ja voimassaolevat vuokrahinnat hinnastostamme.

VUOKRATILAT KÄYTETTÄVISSÄ 24/7 TARPEIDESI MUKAAN

Kullekin asiakkaalle tarjotaan oma lukittava tila, johon on oma sisäänkäynti suoraan pihalta. Tiloja voi käyttää oman tarpeen mukaan myös yöllä, alueella liikkumista ei rajoiteta mitenkään. Etenkin viikonloppuisin alueella on runsaasti liikennettä kun bändit kokoontuvat omiin tiloihinsa soittamaan. Muistathan siis huomioida muuta alueella liikkujat ja pysäköi autosi aina niin, että kulkuväylät jäävät vapaaksi

ASIAKAS VAKUUTTAA OMAT TAVARAT ITSE

Suomen Kotteria Oy:n kontit, parakit ja toimistorakennusten tilat on vakuutettu kiinteistövakuutuksella. Tämä vakuutus ei kuitenkaan kata asiakkaiden koneita, laitteita ja tavaroita ja kunkin vuokralaisen tuleekin itse huolehtia omaisuutensa vakuuttamisesta ottamalla yhteyttä omaan vakuutusyhtiöönsä. Kodin irtaimistoa säilyttäessä on hyvä varmistaa että vuokralaisella on voimassa oleva kotivakuutus joka toisinaan kattaa myös Kotterian tiloissa säilytettävän omaisuuden vakuuttamisen.