Vuokratilat Pääkaupunkiseudulla

Vantaan Hakkilassa konttikylä, jossa vuokralle tarjotaan kontteja ja parakkeja varastointi- ja harrastetoimintaan

Vuokratilat Uudellamaalla; Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Suomen Kotteria Oy tarjoaa vuokratiloja pääkaupunkiseudulla, Vantaan ja Espoon konttikylissä ja Helsingin Kontulassa ja Puistolassa moneen tarkoitukseen. Tilat soveltuvat niin tavaran varastointiin, kuin työtiloiksi, bändien treenitiloiksi, nikkarointiin ja askarteluun ja pienyritysten tukikihdaksikin. Myös pienimuotoista lavakaulusviljelyä ja taidetta. Vantaan varastoalue sijaitsee Hakkilan konttikylässä Tikkurilan kupeessa ja Espoon varastoalue sijaitsee Juvanmalmin teollisuusalueella. Kaikki alueet sijaitsevat kehä III varrella, hyvien kulukuyhteyksien päässä. 

Lämmitettävät parakit soveltuvat myös bändien ja muusikoiden työ- ja harrastekäyttöön

Bändikämpät ja treenikset bändeille ja musiikin harrastajille. Osa tiloista on akustoitusja. Tilat käytettävissä 24/7

Hakkilassa tilaa myös vientiin meneville lastattaville konteille

Lastaustilaa Vantaan konttikylässä. Tuo oma vientiin menevä konttisi Hakkilaan. Myös tullin vientitarkastukset ja elektroniikkatarkastukset Hakkilassa.

Tyotila tai verstas vuokrattavana pääkaupunkiseudulla.

Työtilaa ja työhuoneita Pääkaupunkiseudulla tarjolla. Taiteilijoille, metallipajoiksi, verstaaksi tai huoltotilaksi. Omalla autolla työtilan eteen.

Myö pieniä varastokontteja tarjolla. Merikontit alkaen 5m2

Varastotilaa konteissa ja parakeissa Helsinki, Espoo, Vantaa. Eristettyjä ja eristämättömiä tiloja. Myös pihatilaa tarjoilla.

Varastot ja työtilat

Teollisuusalueilla sijaitsevat toimistorakennusten tilat, kontit ja toimistoparakit soveltuvat hyvin pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen. Tarvitseeko yrityksesi myyntihenkilöstö paikallista säilytystilaa tai työhuoneen ja paikan työkoneiden säilyttämiseksi? Oheisista linkeistä lisätietoa pääkaupunkiseudulla sijaitsevista Hakkilan ja Juvanmalmin alueista, aluepalveluista ja mahdollisuuksista.

Vuokratilat omalla sisäänkäynnillä, käytettävissä 24/7

Kullekin asiakkaalle tarjotaan oma lukittava tila, johon on oma sisäänkäynti suoraan pihalta. Tiloja voi käyttää oman tarpeen mukaan myös yöllä, alueella liikkumista ei rajoiteta mitenkään. Etenkin viikonloppuisin alueella on runsaasti liikennettä kun bändit kokoontuvat omiin tiloihinsa soittamaan. Muistathan siis huomioida muuta alueella liikkujat ja pysäköi autosi aina niin, että kulkuväylät jäävät vapaaksi

Katutason tilojen eteen saat lastausta varten auton pysäköityä ihan oven eteen. Mikäli tila sijaitsee Hakkilassa katutasossa, voidaan isompien tavaroiden lastaus suorittaa myös etukuormaajaa apuna käyttäen. Henkilökunta on tarvittaessa Hakkilassa tavoitettavissa erikseen sovittaessa.

Hakkilassa ja Juvanmalmilla on tarjolla myös vuokra- ja varastotiloja kakkoskerroksessa. Kakkoskerroksen tiloihin on ajoittain kampanjatarjouksia. Tarkista tarjoukset ja voimassaolevat vuokrahinnat hinnastostamme.

Hakkila Art Village ja konttikylän työtilat

Hakkilan teollisuusalueen perällä sijaitseva satumaisen värikäs merikonttien ja parakkien muodostama kyläyhteisö tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia taiteilijoille, käsityöläisille, muusikoille ja monille muille eri alojen ammattilaisille ja harrastajajille. Konttikylässä työskentelevän Jenni Kääriäisen perustama Shadow Room -yhdistys järjestää alueella myös taidetyöpajoja. Niissä luodaan yhteisötaiteen voimin konttikylästä taiteen täyttämää Hakkila Art Villagea. Lisätietoa ja kuvia Hakkila Art Villagen taidepajoista ja taiteesta Instagramissa. Kääriäisen käsialaa ovat myös alueen portilla olevat veistokset, jotka on tehty mm. puretuista moottoripyöristä ja metsästä löytyneistä luista.

Asiakaskokemuksia

Oheisella videolla asiakkaamme kertoo kokemuksistaan juvanmalmin konttikylän asiakkaana. Lyhyt video esittelee erinomaisesti alueen luonnetta ja toisaalta tilojen moninaisia käyttömahdollisuuksia. Artikkeli kertoo asiakkaan lisätilan äkillisestä tarpeesta ja havainnoista vaihtoehtojen äärellä.

“Suosittelen varastoksi, työpaikaksi ja bändeille soittopaikaksi ym. ym. Toimii!” Google Maps-arvio 10/2022


Suomen Kotteria Oy vuokratilat Pääkaupunkiseudulla. Asiakaspalvelu@kotteria.com, +358415345100