fbpx

Varastot Vantaa ja Espoo

Suomen Kotteria Oy tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita joita et tarvitse jatkuvasti. Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla lähelle omaa varastoasi. Varaston voit vuokrata niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Irtisanomisaika on 1 kk. Pihatilaa vuokrataan tarvittaessa myös päivä kerrallaan.

Kotterian varastotilat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla. Vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan keä III:n tuntumassa. Tarjolla on eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja, pihatilaa ja erilaisia lämmitettyjä kuivatiloja tavaroiden säilyttämiseen ja varastointiin. Myös toimistorakennusten tilat on vuokrattavissa. Kaikki varastot ovat lukittavia.

Varastojen lisäksi Suomen Kotterian parakkipuistoissa Espoossa ja Vantaalla on työhuoneita ja tiloja myös eri alojen harrastajille ja käsityöläisille. Lisätietoa pääkaupunkiseudun vuokratiloista tästä linkistä

Hakkilan pienvarastoalue

Vantaan vuokravarastot Hakkilan teollisuusalueella. Lämpimät varastotilat, merikontit ja pihatilaa tarjolla. Myös lyhytaikainen varastointi mahdollista. Wc-tilat ja sauna käytettävissä.

Espoon juvanmalmilla kontteja ja parakkeja vuokrattavana

Espoon vuokravarastot Juvanmalmin teollisuusalueella. Lämpimät varastoparakit, kontit ja pihatilaa tarjolla. Wc-tilat käytettävissä.


Varastotilaa Vantaalla ja Espoossa; Kehä III tuntumassa

  • Vantaan Hakkilan konttikylä sijaitsee Keskon varastojen läheisyydessä, osoitteessa Hakintie 14. Alue on vanha hiilivarastoalue, jossa nykyään sijaitsee noin 180 erikokoista vuokratilaa varastointiin ja harrastustoimintaan. Tilat on sijoitettu kahteen kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa pääasiassa kontteja ja parakkeja, kakkoskerroksessa työ- ja harrastetiloja. Hakkilan konttikylä sijaitsee teollisuusalueen laidalla, päättyvän tien päässä Toimipiste on ihanteellinen mm. Tikkurilan, Puistolan, Suutarilan sekä kaikille Kehä 3:n varren asukkaille ja yrityksille. Vantaan vuokra-alue on teollisuusaluetta ja pelkällä osoitetiedolla ei välttämättä peille löydä. Huomioithan, että Hakintien toimipisteeseemme ei ole postin jakelua! Olemme paikalla yleensä torstaisin, klo 8-16. Kiirellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme 0400-868 889 tai Pentti Kotiaho 041-5345100
  • Espoon Juvanmalmin varastoalue sijaitsee Keha III tuntumassa, osoitteessa Pieni Teollisuuskatu 1. Espoossa on noin 100 vuokratilaa, mutta alue on uusi ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Varasto moneen tarpeeseen

Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen.

  • Rengasvarastoiksi
  • Moottoripyörien ja mopojen talvisäilytykseen
  • Venevarusteiden, tekstiilien sekä elektroniikan varastointiin
  • Omakotitalon remontoijille ja rakentajille
  • Rakennusmateriaalien ja koneiden varastointiin
  • Puutarha- ym. tarvikkeiden säilyttämiseen

Vuokravarastot käytettävissä 24/7

Varaston voi vuokrata ja irtisanoa silloin kun itselle sopii ja kaikki Kotterian vuokravarastot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden 24/7.  Varastoon pääsee omalla avaimella vuorokauden ympäri eikä käynnistä aiheudu mitään lisäkustannuksia.

Alueilla on varastoasiakkaiden lisäksi myös työhuoneita, verstastiloja, bänditiloja ja kerhohuoneita, joten liikennettä on alueella lähes aina. Varastotilat sijaitsevat teollisuusalueilla, joten yöllinenkään vuokratiloista kantautuva toiminnan ääni ei alueella aiheuta haittaa.

Tarjolla kontteja, parakkeja ja toimistorakennuksen tiloja

Pääkaupunkiseudun varastoalueet koostuvat pääasiassa konteista ja parakeista, jotka on sijoiotettu kahteen tasoon. Lähes kaikkiin tiloihin on saatavilla myös sähköt, joten voit itse päättää kuinka lämpimänä varastotiloja haluat pitää. Myös toimistorakennuksen tilat on vuokrattavissa asiakkaiden käyttöön. Tule katsomaan tilavaihtopehtojamme ja valitse juuri sinulle sopivin ratkaisu.

Vuokrakontit varastointiin tai vaikka metallin työstöön

Kontin vuokraaminen on kätevä tapa saada lisää väliaikaista lisätilaa.Konttikylässä Vantaalla ja Espoossa on eristettyjä ja eristämättömiä 40 ja 20 jalan merikontteja vuokrattavana. Kaikkiin vuokrakontteihin on tarvittaessa saatavissa sähköt. Kontit soveltuvat esimerkiksi tavaravarastoiksi, pajatyöskentelyyn ja pieneen nikkarointiin. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita, seppiä, jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrittäjiä.

Vuokrakontit on sijoitettu pääasiassa katutasoon siten, että kontin eteen pääsee hyvin isommallakin autolla. Konttien päällä on toisessa kerroksessa parakkitiloja, jolloin kontit pysyvät hyvin sateelta ja lumelta suojassa. Tämä vähentää huomattavasti mahdollisen kondenssikosteuden haittoja ja meillä eristämättömätkin merikontit pysyvät suhteellisen hyvin kuivina kesät ja talvet ilman erillisiä lämmittimiä.

KONTTIEN MITTOJA20 JALKAA40 JALKAA
Sisäpituus 5,890 m12,010 m
Sisäleveys2,330 m2,330 m
Sisäkorkeus2,370 m2,370 m
Oviaukko, korkeus2,280 m2.280 m
Oviaukko, leveys2.330 m2,330 m
Kantavuus28.000 kg26.000 kg
Paino2.250 kg2.400 kg
Pinta-ala13.7 m228,1 m2
Tilavuus31.8 m366,4 m3
Eurolavojen määrä11 kpl23 kpl

Pienvarastoja esim. koti-irtaimiston varastointiin

Espoon ja Vantaan Konttikylässä on tarjolla myös erikokoisia pienvarastoja. Pienet varastot soveltuvat hyvin koti-irtaimiston varastointiin. Esimerkiksi tyypillisen kaksion koti-irtaimiston voi yleensä varastoida noin 6m2 suuruiseen pienvarastoon. Pienessä varastossa vuokralainen voi hyödyntää käytännössä kaikki vuokraamansa neliömetrit ja mahdollisista käytävätiloista ei makseta vuokraa erikseen. Tämän vuoksi pienvaraston neliövuokraa ei voi suoraan verrata suuremman varastotilan vuokraan.

Kodin ja toimiston irtaimisto mahtuu usein yllättävän pieneen varastotilaan, kunhan pakkaa tavarat huolellisesti ja käyttää myös kaiken mahdollisen korkeuden tehokkaasti hyödykseen. Varastotilan koon arvioiminen onnistuu helpoiten käyttämällä yleistä mittaustapaa, jonka mukaan noin 10 % kiinteistön pinta-alasta riittää tilassa sijaitsevan irtaimiston säilyttämiseen. Neliömäärä saattaa tuntua pieneltä, mutta se riittää suurellekin tavaramäärälle kunhan täyttää neliöt tehokkaasti. Varastotilan koko on hyvä mitoittaa omaan tarpeeseen sopivaksi, koska näin voi säästää varteenotettavan summan varaston vuokrassa.

Hinnastosivuilta löytyy suuntaa antavat varastokoot. Esimerkiksi tavalliseen pakettiautoon mahtuu n. 3 m² varaston tavarat. Tällöin sopiva varaston koko voisi olla esim. 4m2 tai vähän isompi jos tavaraa pitää välillä pystyä noutamaan varastolta. Sovi esittely ja tule paikan päälle katsomaan vaihtoehtoja, niin arvioidaan yhdessä tarvitsemasi varaston koko.


Piha-alue lastaukseen tai oman kontin varastointiin

Piha-alueilla on myös lastaus- ja purkutilaa, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Vantaan Hakkilassa on torstaisin Suomen Kotterian työmiehet ja tarvittaessa myös etukuormaaja käytettävissä. Olethan yhteydessä jos tarvitset purku- tai lastausapua.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuoda alueellemme myös oman kontin tai parakin. Myös isompien tavaroiden, koneiden ja autojen ja bussien varastointi tai pidempiaikainen pysäköinti voi olla mahdollista. Mikäli tarvitset pihatilaa tai haluat säilyttää alueellamme oman konttisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Varastovuokralaisille wc ja saunatilat käytettävissä

Parakkipuitoissa on vuokralaisillemme tarjolla WC. Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat. Ota yhteyttä, etsitään tarpeittesi mukainen tilaratkaisu!

Asiakas huolehtii omien tavaroidensa vakuuttamisesta itse

Kotterian varastot toimivat itsepalveluperiaatteella ja vuokranantaja ei ole vastuussa varastoissa säilytettävistä tavaroista eikä Suomen Kotteria korvaa mahdollisesti kadonneita tai vahingoittuneita tavaroita. Useimmat kotivakuutukset kattavat väliaikaisen varastoinnin erityisesti kun kyseessä on koti-irtaimisto. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja tarkistaa asia vielä erikseen. Jos kotivakuutuksen antama turva ei ole riittävä, omaisuuden voi vakuuttaa myös erillisellä vakuutuksella. Vastuu vakuutustarpeen arvioinnista ja vakuutuksen hankkimisesta on vuokralaisella.