fbpx

Vuokravarastot Vantaa ja Espoo

Suomen Kotteria Oy tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita joita et tarvitse jatkuvasti. Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla lähelle omaa varastoasi. Varaston voit vuokrata niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Irtisanomisaika on 1 kk. Pihatilaa vuokrataan tarvittaessa myös päivä kerrallaan.

Varastojen lisäksi Suomen Kotterian parakkipuistoissa Espoossa ja Vantaalla on työhuoneita ja tiloja myös eri alojen harrastajille ja käsityöläisille. Lisätietoa pääkaupunkiseudun vuokratiloista tästä linkistä

Hakkilan pienvarastoalue

Vantaan vuokravarastot Hakkilan teollisuusalueella. Lämpimät varastotilat, merikontit ja pihatilaa tarjolla. Myös lyhytaikainen varastointi mahdollista. Wc-tilat ja sauna käytettävissä.

Espoon juvanmalmilla kontteja ja parakkeja vuokrattavana

Espoon vuokravarastot Juvanmalmin teollisuusalueella. Lämpimät varastoparakit, kontit ja pihatilaa tarjolla. Wc-tilat käytettävissä.


Varasto moneen tarpeeseen

Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja yksityisille moneen tarkoitukseen.

  • Rengasvarastoiksi
  • Moottoripyörien ja mopojen talvisäilytykseen
  • Venevarusteiden, tekstiilien sekä elektroniikan varastointiin
  • Omakotitalon remontoijille ja rakentajille
  • Rakennusmateriaalien ja koneiden varastointiin
  • Puutarha- ym. tarvikkeiden säilyttämiseen

Varastotilaa Vantaalla ja Espoossa; Kehä III tuntumassa

Kotterian varastotilat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Vantaan Hakkilassa ja Espoon Juvanmalmilla. Vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan keä III:n tuntumassa. Tarjolla on eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja, pihatilaa ja erilaisia lämmitettyjä kuivatiloja tavaroiden säilyttämiseen ja varastointiin. Myös toimistorakennusten tilat on vuokrattavissa. Kaikki varastot ovat lukittavia.

  • Vantaan Hakkilan varastoalue sijaitsee Keskon varastojen läheisyydessä, osoitteessa Hakintie 14. Ale on vanha hiilivarastoalue, jossa nykyään sijaitsee noin 180 erikokoista vuokratilaa varastointiin ja harrastustoimintaan. Tilat on sijoitettu kahteen kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa pääasiassa kontteja ja parakkeja, kakkoskerroksessa työ- ja harrastetiloja
  • Espoon Juvanmalmin varastoalue sijaitsee Keha III tuntumassa, osoitteessa Pieni Teollisuuskatui 1. Espoossa on maaliskuussa 2018 noin 70 vuokratilaa, mutta alue on uusi ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vuokravarastot käytettävissä 24/7

Varaston voi vuokrata ja irtisanoa silloin kun itselle sopii ja kaikki Kotterian vuokravarastot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden 24/7.  Varastoon pääsee omalla avaimella vuorokauden ympäri eikä käynnistä aiheudu mitään lisäkustannuksia.

Alueilla on varastoasiakkaiden lisäksi myös työhuoneita, verstastiloja, bänditiloja ja kerhohuoneita, joten liikennettä on alueella lähes aina. Varastotilat sijaitsevat teollisuusalueilla, joten yöllinenkään vuokratiloista kantautuva toiminnan ääni ei alueella aiheuta haittaa.

Tarjolla kontteja, parakkeja ja toimistorakennuksen tiloja

Pääkaupunkiseudun varastoalueet koostuvat pääasiassa konteista ja parakeista, jotka on sijoiotettu kahteen tasoon. Lähes kaikkiin tiloihin on saatavilla myös sähköt, joten voit itse päättää kuinka lämpimänä varastotiloja haluat pitää. Myös toimistorakennuksen tilat on vuokrattavissa asiakkaiden käyttöön. Tule katsomaan tilavaihtopehtojamme ja valitse juuri sinulle sopivin ratkaisu.


Myös pienvarastoja esim. koti-irtaimiston varastointiin

Espoon ja Vantaan parakkipuistoissa on tarjolla myös 4-10m2 kokoisia pienvarastoja. Pienet varastot soveltuvat hyvin koti-irtaimiston varastointiin. Esimerkiksi tyypillisen kaksion koti-irtaimiston voi yleensä varastoida noin 6m2 suuruiseen pienvarastoon. Pienessä varastossa vuokralainen voi hyödyntää käytännössä kaikki vuokraamansa neliömetrit ja mahdollisista käytävätiloista ei makseta vuokraa erikseen. Tämän vuoksi pienvaraston neliövuokraa ei voi suoraan verrata suuremman varastotilan vuokraan.

Hinnastosivuilta löytyy suuntaa antavat varastokoot. Esimerkiksi tavalliseen pakettiautoon mahtuu n. 3 m² varaston tavarat. Tällöin sopiva varaston koko voisi olla esim. 4m2 tai vähän isompi jos tavaraa pitää välillä pystyä noutamaan varastolta. Sovi esittely ja tule paikan päälle katsomaan vaihtoehtoja, niin arvioidaan yhdessä tarvitsemasi varaston koko.

Piha-alue lastaukseen tai oman kontrin varastointiin

Piha-alueilla on myös lastaus- ja purkutilaa, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Vantaan Hakkilassa on torstaisin Suomen Kotterian työmiehet ja tarvittaessa myös etukuormaaja käytettävissä. Olethan yhteydessä jos tarvitset purku- tai lastausapua.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tuoda alueellemme myös oman kontin tai parakin. Myös isompien tavaroiden, koneiden ja autojen ja bussien varastointi tai pidempiaikainen pysäköinti voi olla mahdollista. Mikäli tarvitset pihatilaa tai haluat säilyttää alueellamme oman konttisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Varastovuokralaisille wc ja saunatilat käytettävissä

Parakkipuitoissa on vuokralaisillemme tarjolla WC. Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat. Ota yhteyttä, etsitään tarpeittesi mukainen tilaratkaisu!

Asiakas huolehtii omien tavaroidensa vakuuttamisesta itse

Kotterian varastot toimivat itsepalveluperiaatteella ja vuokranantaja ei ole vastuussa varastoissa säilytettävistä tavaroista eikä Suomen Kotteria korvaa mahdollisesti kadonneita tai vahingoittuneita tavaroita. Useimmat kotivakuutukset kattavat väliaikaisen varastoinnin erityisesti kun kyseessä on koti-irtaimisto. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja tarkistaa asia vielä erikseen. Jos kotivakuutuksen antama turva ei ole riittävä, omaisuuden voi vakuuttaa myös erillisellä vakuutuksella. Vastuu vakuutustarpeen arvioinnista ja vakuutuksen hankkimisesta on vuokralaisella.