Hakkila Art Village taideteos

Hakkilan Konttikylä ITE 2024

Yhteisöllisyys ja inspiraatio ja ITE-palkinto

Tilavuokraus Vantaan Hakkilan konttikylässä ja Espoon Juvanmalmilla mahdollistaa yhteisöllisen tekemisen ja tarjoaa mahdollisuuksia tavata samanhenkisiä ihmisiä. Voit olla osa luovaa yhteisöämme, joka jakaa intohimosi askarteluun, musiikkiin tai puutöihin. Yhteisöllisyys voi tuoda uusia näkökulmia ja inspiraatiota omaan luovuuteesi sekä mahdollisuuden jakaa taitojasi ja oppia uutta muiden jäsenten kanssa. Hakkilan Konttikylässä toimii Shadow Room ry:n käynnistämä Hakkila Art-village hanke, jonka tavoitteena on luoda yhteisötaiteen voimin taiteen täyttämä taajama. Vuokralaiset ja tilojen käyttäjät pääsevät Hakkilan ja Juvanmalmin konttikylissä vaikuttamaan rakennettuun ympäristöön postitiivisesti ja näkyvästi. Meillä vallitsee kyläyhteisön henki ja sensuroimaton vapauden ilmapiiri!

Ylpeänä voimme kertoa, että Hakkilan Art Village- itseoppineiden harrastelijataiteilijoidemme yhteisö on saanut Maaseudun Sivistysliiton tunnustuksen, kun Hakkilan Konttikylän yhteisöt valittiin vuoden 2024 ITE-taiteilijaksi. “Itse Tehty Elämä ja sen mukaan nimetty ITE-taide on tekijänsä elinympäristöön, kulttuuriseen taustaan ja kokemusmaailmaan sitoutuvaa taidetta. Se on tapa elää esteettisiä arvojakorostavaa hyvää elämää”. Lisätietoa valinnasta ja tunnustuksesta luettavissa Maaseudun Tulevaisuudessa

Konttikylä on vastaus luovan harrastuksen kaipuuseen

Työtilan tai konttikylävaraston vuokraus, joka tarjoaa tilaa askarteluun, musisointiin ja puutöiden tekemiseen, voi olla vastaus luovan harrastuksen kaipuuseen. Se on paikka, jossa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen, keskittyä taitoihisi ja nauttia luovuuden prosessista. Työtila tai studio Hakkilassa tai Espoon Juvanmalimilla voi olla sinun henkilökohtainen keitaasi, jossa voit hengittää ja elää luovasti. Kun siis tunnet tarvetta löytää uusi tila luovuudellesi, vuokraa meiltä varasto tai työtila. Se voi avata oven uusiin mahdollisuuksiin ja auttaa sinua löytämään itsesi uudelleen luovan ilmaisun maailmassa.

Luovuuden Keidas, vuokratila askarteluun, musisointiin ja puutöihin

Monet meistä tuntevat luovuuden voiman ja kaipuun toteuttaa itseämme eri tavoin. Oli kyseessä sitten askartelu, musisointi tai puutöiden tekeminen, luova harrastus voi tuoda iloa ja tyydytystä elämään. Mutta mitä teet, jos kotona ei ole tarpeeksi tilaa näiden harrastusten harjoittamiseen? Ratkaisusi voisi olla työtilan vuokraus, joka tarjoaa tilaa ja mahdollisuuden keskittyä omaan tekemiseen. Suomen Kotteria tarjoaa Vantaalla ja Espoossa monipuolisia työ- ja varastotiloja, joissa askartelu, musisointi ja puutöiden tekeminen ovat mahdollisia.

Työhuone, bändikämppä tai harrastetila itsellesi

Kuvittele tila, jossa voit antaa mielikuvituksen lentää vapaasti. Oman työtilan vuokraus tarjoaa sinulle juuri tämän mahdollisuuden. Olitpa sitten innokas askartelija, intohimoinen muusikko tai taitava puuseppä, voit järjestää tilan omien tarpeidesi mukaisesti. Tyhjästä varastotilasta voi tulla henkilökohtainen luomisparatiisi, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua luovuuden maailmaan.

Omassa vuokratilassa sinulla on tilaisuus levittää instrumentit, harrastusvälineet, työkalut ja askartelutarvikkeet ympärillesi ja päästää luovuutesi valloilleen. Voit maalata, soittaa, tanssia tai laulaa. Vuokrattavat parakkitilat tarjoavat akustisesti sopivan ympäristön, jossa voit harjoitella ja esiintyä ilman häiriöitä. Voit luoda oman äänistudiosi tai bändikämpän, jossa voit työskennellä yksin tai yhdessä muiden muusikoiden kanssa.

Musisoinnin ja käsitöiden lisäksi konttikylä tarjoaa mainiot puitteet myös pienimuotoiselle yritystoiminnalle. Esimerkiksi puutyöt ja polkupyörien kunnostus onnistuvat tiloissamme mainiosti. Myös hitsaus ja metallin työstö on joissakin tiloissamme mahdollista. Hakkilan ja Juvanmalmin konttikylien vuokratiloissa hajut, äänet ja tärinät ovat kaikki tervetulleita elämisen ääniä 24/7. Tilat ovat kunkin henkilökohtaisessa käytössä, joten Kotterian konttikylissä voit luoda ympäristön, joka inspiroi ja kannustaa uusiin ideoihin.

Suomen Kotteria Oy vuokratilat Pääkaupunkiseudulla. Asiakaspalvelu@kotteria.com, +358415345100