Skitunäsin vuokramökin olohuoneessa on kaksi mukavaa sohvaa ja takka

Iso mökki viikonlopuksi, unelmien mökkiloma

Laadukasta lomailua pääkaupungin läheisyydessä

Matkailu luontoon ja mökkeily ovat suosittuja lomavaihtoehtoja ja tarjoavat nopean irtioton arjesta. Monet kaupunkilaiset kaipaavat hetkeksi pois arjen kiireistä ja haluavat kokea rauhallisen loman luonnon keskellä. Vuokramökit lomakohteena tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon tähän kasvavaan kysyntään. Kotterian vuokramökit Pyhtäällä ja Kotkassa ovat 7-16 henkilölle suunniteltuja tilavia viikonloppukäyttöön suunniteltuja lomamökkejä, jotka sijaitsevat vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingin kiireistä ja tarjoavat hienon mahdollisuuden virkistyä ja voimaantua luonnon helmassa!

Kotterian mökit sijaitsevat tosiaan vain lyhyen matkan päässä Helsingistä. Myös bussilla pääsee noin kilometrin päähän Strukan, Kivikosken ja Kaunisvirran mökeiltä. Tämä tekee mökkilomasta helposti saavutettavan, eikä matka-aika vie suurta osaa viikonlopusta. Voit nopeasti paeta kaupungin kiirettä ja uppoutua luonnon rauhaan ilman pitkiä ajomatkoja tai lentomatkoja. Mökkiloma Etelä-Suomessa on siis ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia luonnonläheisestä lomasta, mutta eivät halua käyttää paljon aikaa matkustamiseen.

Iso mökki: yhteistä aikaa isommallakin porukalla

Mökkiloma tarjoaa mahdollisuuden viettää arvokasta aikaa läheistesi kanssa. Isolle mökille voit kutsua myös ystävät, työkaverit tai sukulaiset kokoontumaan ja nauttia yhteisestä ajasta luonnon keskellä. Mökit tarjoavat tilaa ja mukavuuksia, jotta voitte viettää rentouttavia hetkiä yhdessä, valmistaa herkullisia ruokia, pelata pelejä tai vain istua iltaa nuotion tai takkatulen äärellä. Mökkiloma luo lämpimiä muistoja ja vahvistaa läheisiä välillänne. Kotterian mökit soveltuvat 7-16 henkilölle ja ne tarjoavat tilaa ja mukavuuksia porukoille ja useammallekin perheelle.

Kotterian mökit ovat hyvin varusteltuja lomamökkejä, joissa on huomioitu eri-ikäisten vieraiden tarpeet. Isoimmissa mökeissä on esimerkiksi biljardipöytä ja lautapelejä ja ulkotiloissa rantasaunoja, paljuja ja ulkotulimahdollisuuksia. Tällaiset lisäominaisuudet takaavat viihdyttävän loman ja tarjoavat vaihtoehtoja eri-ikäisille.

Rauhaa ja luonnonkauneutta

Mökkivuokraus on suosittu vaihtoehto monille, jotka haluavat kokea luonnonkauniit maisemat ja nauttia ulkoaktiviteeteista. Kotterian vuokramökit tarjoavatkin ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähelle luontoa ja kokea sen kauneus ja monimuotoisuus. Maisemat ovat henkeäsalpaavia – meri kimaltelee auringonpaisteessa, metsät tarjoavat virkistävää vihreyttä ja luonnon monimuotoisuus houkuttelee tutustumaan lähemmin ympäröivään ympäristöön. Kymenlaakso, Pyhtää ja Kotka rantoineen tarjoavatkin hyvät puitteet unelmien viikonlopuksi ja mahdollisuuksia aktiiviseen viikonloppuun. Voit lähteä patikoimaan, pyöräilä metsäteillä tai kokeilla kalastusta meren tai Kymijoen rannalla. Voit tehdä retkiä lähialueen luontokohteisiin, kuten Valkmusan kansallispuistoihin tai luontopoluille ja tutustua paikalliseen eläimistöön ja kasvistoon sekä nauttia ulkoilusta ja virkistävästä ilmasta. Luontoympäristössä liikkuminen tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä, melontaa tai hiihtoa.

Skirtunäsin ja Rantakarin mökit ovat ympärivuotiseen lomailuun soveltuvia vuokramökkejä, jotka sijaitsevat aivan meren äärellä. Merenrantamökiltä pääsee helposti uimaan ja nauttimaan virkistävästä vedestä. Voit uida, sukeltaa tai snorklata ja ihailla merenalaista elämää. Lisäksi voit harrastaa erilaisia vesiliikuntalajeja, kuten purjehdusta, melontaa, suppailua tai vesihiihtoa. Kaikilla Kotterian vuokramökeillä on soutuvene vapaasti asiakkaiden käytettävissä.


Merenrannalla voit myös vain rentoutua, grillata ja nauttia herkullista lähiruokaa merimaisemissa. Mökeillä on kaasugrillit käytettävissä. Skitunäsissä myös ulkotulipaikka.

Rantamökeillä on erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen. Voit onkia tai ottaa käyttöösi soutuveneen ja lähteä syvemmälle vesille kalastamaan. Kalastus tarjoaa sekä rentoutumista että jännitystä, ja saatat saada mukaasi maukkaan saaliin päivälliselle.

Sauno ja rentoudu

Suomalainen saunakulttuuri kuuluu olennaisesti myös mökkeilyyn. Puulämmitteisen saunan lämmössä ja hiljaisuudessa voit kokea jotain maagista. Kun astut sisään kosteaan ja lämpimään saunaan ja tunnet puun tuoksuun, voit tuntea kuinka arjen murheet karisevat harteilta. Lisää luettavaa saunomisen hyösyistä blogissamme rantasauna kutsuu rentoutumaan

Koe aito suomalainen saunakokemus Suomen Kotterian vuokramökeissä! Nauti puulämmitteisen saunan lempeästä lämmöstä ja rentoudu saunan terveyshyötyjen äärellä. Saunomisen jälkeen voit viilentää itsesi raikkaassa merivedessä tai pulahtaa virkistävään jokiveteen ja rentoutua oman mökkisi rauhassa. Suomen Kotterian vuokramökit tarjoavat sinulle täydellisen pakopaikan arjen kiireistä ja antavat mahdollisuuden kokea suomalaisen saunan parhaat puolet. Tule ja koe saunomisen taika Suomen Kotterian vuokramökeissä!


Mökkivuokraus, Suomen Kotteria Oy +358400534269, asiakaspalvelu@kotteria.com