Mökkivuokraus

Vuokramökiltä aukeaa upeat näkymät merelle

MÖKKIVUOKRAUS, SUOMEN KOTTERIA

Mökkivuokrausta Etelä-Suomessa, Uudenmaan ja Kymenlaakson rajalla

Kun haluat rentoutua ja viettää aikaa ystävien kesken vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, on hyvä vaihtoehto mökkivuokraus. Vuokramökissä on tarjolla omaa rauhaa ja luonto lähellä. Kaikissa Kotterian mökeissä kalustoon kuuluu soutuvene, jolla voit tehdä kalastusretkiä tai vain nauttia kauniista merimaisemasta tai lipua hiljalleen kohti Kymijoen haaran upeaa historiallista sukua. Mikäpä olisi parempi tapa nauttia Suomen kesästä kuin rantamökki omalla saunalla ja paljulla! Kotterian mökit tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomasta. Lue kattava kuvaus Kotterian vuokramökeistä tästä

Helpoiten ja nopeiten varaat mökin suoraan kunkin mökin nettisivuilta. Varaukset voi tehdä toki myös puhelimitse tai sähköpostilla: p. 0400 534269, asiakaspalvelu@kotteria.com

Rantakari vuokramökki Kotkassa, Etelä-Suomessa. Mökki perheille ja pienille porukoille lomailuun. Viikonlopuiski ja kesälomalle.

Rantakari 7-8:lle

Kivikosken vuokramökki Kesällä. Mökki noin 7-8 henkilölle. Laajat terassit,kaasugrilli ja ruokailumahdollisuus

Kivikoski 8:lle

Strukan vuokramökki 12 henkilölle Pyhtäällä, Etelä-Suomessa. Vain noin 100 km Helsingistä

Struka 12-16:lle

Villa Kaunisvirta, kelohirsinen vuokramökki Pyhtäällä

Kaunisvirta 12:lle

Skitunäsin vuokramökki Pyhtää isolle porukalle. Mökki sijaitsee merenrannalla Etelä-Suomessa aivan uudenmaan rajalla.

Skitunäs 12:lle

Mökit isollekin porukalle

Vuokramökeissä on hyvät tilat kohteesta riippuen 5-12 hengelle. Strukan, Kaunisvirran ja Kivikosken joenrantamökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin mökeissä majoittuu yhteensä jopa 30 henkilöä. Isot mökit mahdollistavat mukavan yhdessäolon useammankin perheen voimin ja ne soveltuvat erinomaisesti myös juhliin, kokoustarkouituksiin ja rentoon lomailuun. Lue lisää lomanviettomahdollisuuksista isoilla mökeillämme tästä

Rantamökkejä Pyhtäällä ja Kotkassa ympärivuotiseen lomailuun

Vuokramökeissämme voit lomailla ympäri vuoden, myös syksyllä ja talvella. Tule nauttimaan ruskasta oman mökin rauhassa. Virkisty Kymenlaakson rantamaisemissa tai patikoi päivä Valkmusan ainutlaatuisessa kansallispuistossa. Viihtyisässä mökissä lataat akkuja luonnon keskellä. Myös upeat vesistömme tarjoavat puitteet elämykselliseen syyslomaan. Veden äärellä arki unohtuu kalastaen, veneillen tai ihan vain hiljentyen. Löydä unelmalomapaikkasi Kymenlaaksosta!

Kymenlaaksossa on paljon myös talviaktiviteetteja tarjolla. Uuperinrinteillä voi lasketella ja Pyhtään kirkonkylästä löytyy luistinkenttä. Vuokramökin rannasta piipahdat helposti pilkille tai päiväkävelylle järven jäälle.

Vuokraa mökki viikonlopuksi, viikoksi tai vuorokaudeksi

Vuokraamme Etelä-Suomenssa sijaitsevia vuokramökkejä vähintään vuorokaudeksi kerrallaan. Mökkivuokrauksessa tavallisin vuokra-aika on kuitenkin yleensä viikonloppu tai viikko. Viikkovuokra on suhteessa yhden päivän vuokrahintaa edullisempi. Pidemmissä varauksissa kysy tarjousta.

Viikkovarauksissa luovutuspäivä määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuokra-aika voi siis alkaa koska tahansa, vakiopäiviä ei meillä viikkovuokraukselle ole määritelty. Hinnaston mukainen viikkohinta käsittää 6 majoitusvuorokautta ja on yleensä perjantaista sunnuntaihin.

Vuokramökki on käytössä ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 16 jälkeen. Mökki on luovutettava viimeisenä vuokrapäivänä viimeistään klo 12. Tarvittaessa näihin vuokra-aikoihin voidaan sopia saatavuuden mukaan myös poikkeuksia. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Laatuaikaa läheisten kanssa

Mökkivuokraus tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa läheisten kanssa. Mökki tarjoaa mukavat puitteet yhteisille ruokailuille, peli-illoille tai vaikkapa nuotion äärellä istuskeluun. Lapset voivat leikkiä ulkona ja tutkia luontoa, mikä tarjoaa terveellisen vaihtoehdon ruudun äärellä vietetyn ajan sijaan.

Mökkiloma tarjoaa mahdollisuuden nauttia myös ulkoilusta ja luontokokemuksista. Voit lähteä kalastamaan, retkeilemään metsiin, marjastamaan tai vain rentoutua rantasaunan lauteilla. Kaikilla Kotterian mökeillä on myös vene käytettävissä, joten voit lähteä tutustumaan läheisiin vesistöihin ja saariin. Luonnon rauha ja hiljaisuus tarjoavat hyvän mahdollisuuden irrottautua arjen stressistä ja ladata akkuja.

Lemmikki mökille mukaan

Kaikkiin Kotterian mökkeihin saa ottaa lemmikin mukaan ja koiria saa uittaa omasta mökkirannasta. Koirista ja kissoista peritään lemmikkimaksu 10e/vrk, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta voimme sopia asiasta tarkemmin. Lisätietoa ja vinkkejä lemmikkien kanssa lomailuun blogissamme

Paljut vuokramökeillä

Pyhtään joenrantamökeillä Kivikoskella, Strukalla ja Kaunisvirran mökillä voit varata noin 6-henkilölle soveltuvan ulkopaljun käyttöösi lomasi ajaksi. Paljut ovat puulämmitteisiä ja ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Palju on ihana tapa rentouttaa mieltä ja kehoa ja heittäytyä lomatunnelmaan. Lisätietoa paljun käytöstä ja terveyshyödyistä blogissamme tästä linkistä

Paljun vuokrahinta ei sisällä paljun täyttöä, lämmitystä, eikä pesua. Tarvittaessa paljun voi tilata toki lämmitettynäkin. Olkaa tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyrimme järjestämään asian. Vuokrahinnat ja lisätietoa vuokrattavista paljuistamme tästä

Rantasaunat

Skitunäsin merenrantamökillä ja joenrantamökeillä Strukalla ja Kivikoskella Pyhtäällä on mökkisaunojen lisäksi erilliset vähän isommat rantasaunat erikseen vuokrattavissa. Saunat sijaitsevat aivan vesistöjen äärellä. Pieni puulämmitteinen mökkisauna on vuokralaiseten käytettävissä kaikilla mökeillä ilman lisämaksua. Lisätietoa ja kuvia saunosta seuraavista linkeistä: Skitunäsin rantasaunaStrukan rantasaunaKivikosken rantasauna

Loppusiivous ja liinavaatteet

Mökki tulee luovuttaa siinä kunnossa kuin se oli mökille tullessa. Loppusiivoukseen kuuluu roskien kerääminen, imurointi, pintojen puhdistus ja lattioiden pesu. Mikäli mökki on jätetty siivoamatta vuokralaisten poistuttua, perimme siivousmaksun jälkikäteen. Siivouksen voi sopia myös etukäteen, jolloin siivousmaksu lisätään vuokrahintaan.

Loppusiivous, liinavaatteet, retkisängyt ja sänkyjen petaus eivät sisälly vuokrahintaan. Kerro etukäteen mikäli haluat vuokrata liinavaatteet tai retkisängyn tai jos haluat sängyt valmiiksi pedattuina. Lisätietoa siivouspalveluista tästä linkistä

Sesonkiaikoina eri hinnat ja minimivarauksen kestoaika

Mökkien vuokrahinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Edullisin sesonki on tammikuusta pääsiäisviikolle. Toinen edullinen sesonki on lokakuulta joululomien alkuun. Kalleimpia vuokra-aikoja ovat kesälomaviikot sekä joulu, uusivuosi ja juhannus. Sesonkihinnoittelu on toisinaan voimassa myös joidenkin tapahtumien ja pyhäpäivien aikana. Sesonkiaikoina Kotterian mökit ovat hyvin kysyttyjä, joten varaukset kannattaakin tehdä hyvissä ajoin, noin puolta vuotta aikaisemmin.

Jouluna ja uutena vuotena mökin voi varata minimissään kolmeksi vuorokaudeksi kerrallaan. Pääsiäisenä ja juhannuksena vuokrauksen minimiaika on 2 vuorokautta

Vuokran maksaminen

Varausmaksuna veloitetaan 10-20% varauksen loppusummasta mikäli varaus sijoittuu sesonkiaikaan ja varauksen alkuun on vielä runsaasti aikaa. Mikäli vuokrauksen alkuun on alle 2 kuukautta, veloitetaan koko vuokrahinta heti.

Varauksen voi maksaa luottokortilla tai verkkopankissa. Tarvittaessa voimme lähettää myös laskun varauksen vahvistuksen jälkeen. Vuokra maksetaan aina etukäteen.

Avaimet ja ohjeet vuokramökeille

Kun olet varannut mökin, saat ajo-ohjeet ja tiedon avaimista sähköpostiisi. Tutustuthan huolellisesti ohjeisiin jo ennen mökkilomasi alkamista.

Avaimet sijaitsevat avainkaapissa mökillä ja saat 4-numeroisen avainkaapin turvakoodin sähköpostiisi. Huomaathan, että avainkaapit on sijoitettu varkaustapausten takia Pyhtään mökeillä pois näkyvistä.

Varauksen yhteydessä lähetettävässä sähköpostissa on myös tietoa lämmityksenohjauksesta ja WiFistä ja ohjeita saunojen ja paljujen lämmitykseen ja käyttöön. Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti ennen mökkiloman alkamista.

Varauksen peruuttaminen

Mikäli et jostakin syystä pääsekään mökille sovittuna ajankohtana, muistathan perua mökkivarauksesi. Peruuttamattomista varauksista veloitamme aina koko vuokran. Lisätietoa varausehdoissamme