Mökkivuokraus

Mökkivuokrausta Etelä-Suomessa, Pyhtäällä ja Kotkassa. Vuokramökit vesistöjen rannoilla.

MÖKKIVUOKRAUS, SUOMEN KOTTERIA


Mökkivuokraus Etelä-Suomessa, Uudenmaan ja Kymenlaakson rajalla

Kun haluat rentoutua ja viettää aikaa ystävien kesken vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, on hyvä vaihtoehto mökkivuokraus. Vuokramökissä on tarjolla omaa rauhaa ja luonto lähellä. Kaikissa Kotterian mökeissä kalustoon kuuluu soutuvene, jolla voit tehdä kalastusretkiä tai vain nauttia kauniista merimaisemasta tai lipua hiljalleen kohti Kymijoen haaran upeaa historiallista sukua. Mikäpä olisi parempi tapa nauttia Suomen kesästä kuin rantamökki omalla saunalla ja paljulla! Kotterian mökit tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomasta. Lue kattava kuvaus Kotterian vuokramökeistä tästä


Helpoiten ja nopeiten varaat mökin käyttämällä oheisia “varaa”- painikkeita. Varaukset voi tehdä toki myös puhelimitse tai sähköpostilla: p. 0400 534269, asiakaspalvelu@kotteria.com

Mökkejä ympärivuotiseen lomailuun

Vuokramökeissämme voit lomailla ympäri vuoden, myös syksyllä ja talvella. Tule nauttimaan ruskasta oman mökin rauhassa. Virkisty Kymenlaakson rantamaisemissa tai patikoi päivä Valkmusan ainutlaatuisessa kansallispuistossa. Viihtyisässä mökissä lataat akkuja luonnon keskellä. Myös upeat vesistömme tarjoavat puitteet elämykselliseen syyslomaan. Veden äärellä arki unohtuu kalastaen, veneillen tai ihan vain hiljentyen. Löydä unelmalomapaikkasi Kymenlaaksosta!

Kymenlaaksossa on paljon myös talviaktiviteetteja tarjolla. Uuperinrinteillä voi lasketella ja Pyhtään kirkonkylästä löytyy luistinkenttä. Vuokramökin rannasta piipahdat helposti pilkille tai päiväkävelylle järven jäälle.


Vuokraa mökki viikonlopuksi, viikoksi tai vuorokaudeksi

Vuokraamme Etelä-Suomenssa sijaitsevia vuokramökkejä vähintään vuorokaudeksi kerrallaan. Mökkivuokrauksessa tavallisin vuokra-aika on kuitenkin yleensä viikonloppu tai viikko. Viikkovuokra on suhteessa yhden päivän vuokrahintaa edullisempi. Pidemmissä varauksissa kysy tarjousta.

Viikkovarauksissa luovutuspäivä määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuokra-aika voi siis alkaa koska tahansa, vakiopäiviä ei meillä viikkovuokraukselle ole määritelty. Hinnaston mukainen viikkohinta käsittää 6 majoitusvuorokautta ja on yleensä perjantaista sunnuntaihin.

Vuokramökki on käytössä ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 16 jälkeen. Mökki on luovutettava viimeisenä vuokrapäivänä viimeistään klo 12. Tarvittaessa näihin vuokra-aikoihin voidaan sopia saatavuuden mukaan myös poikkeuksia. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikki mökille mukaan

Kaikkiin Kotterian mökkeihin saa ottaa lemmikin mukaan ja koiria saa uittaa omasta mökkirannasta. Koirista ja kissoista peritään lemmikkimaksu 10e/vrk, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jotta voimme sopia asiasta tarkemmin.


Sesonkiaikoina eri hinnat ja minimivarauksen kestoaika

Mökkien vuokrahinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Edullisin sesonki on tammikuusta pääsiäisviikolle. Toinen edullinen sesonki on lokakuulta joululomien alkuun. Kalleimpia vuokra-aikoja ovat kesälomaviikot sekä joulu, uusivuosi ja juhannus. Sesonkihinnoittelu on toisinaan voimassa myös joidenkin tapahtumien ja pyhäpäivien aikana. Sesonkiaikoina Kotterian mökit ovat hyvin kysyttyjä, joten varaukset kannattaakin tehdä hyvissä ajoin, noin puolta vuotta aikaisemmin.

Jouluna ja uutena vuotena mökin voi varata minimissään kolmeksi vuorokaudeksi kerrallaan. Pääsiäisenä ja juhannuksena vuokrauksen minimiaika on 2 vuorokautta

Vuokran maksaminen

Varausmaksuna veloitetaan yleensä noin 10% varauksen loppusummasta mikäli varaus sijoittuu sesonkiaikaan ja varauksen alkuun on vielä runsaasti aikaa. Mikäli vuokrauksen alkuun on alle 2 kuukautta, veloitetaan koko vuokrahinta heti.

Varauksen voi maksaa luottokortilla tai verkkopankissa. Tarvittaessa voimme lähettää myös laskun varauksen vahvistuksen jälkeen. Vuokra maksetaan aina etukäteen.

Avaimet ja ohjeet vuokramökeille

Kun olet varannut mökin, saat ajo-ohjeet ja tiedon avaimista sähköpostiisi. Tutustuthan huolellisesti ohjeisiin jo ennen mökkilomasi alkamista.

Avaimet sijaitsevat avainkaapissa mökillä ja saat 4-numeroisen avainkaapin turvakoodin sähköpostiisi. Huomaathan, että avainkaapit on sijoitettu varkaustapausten takia Pyhtään mökeillä pois näkyvistä.

Varauksen yhteydessä lähetettävässä sähköpostissa on myös tietoa lämmityksenohjauksesta ja WiFistä ja ohjeita saunojen ja paljujen lämmitykseen ja käyttöön. Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti ennen mökkiloman alkamista.

Loppusiivous ja liinavaatteet

Mökki tulee luovuttaa siinä kunnossa kuin se oli mökille tullessa. Loppusiivoukseen kuuluu roskien kerääminen, imurointi, pintojen puhdistus ja lattioiden pesu. Mikäli mökki on jätetty siivoamatta vuokralaisten poistuttua, perimme siivousmaksun jälkikäteen. Siivouksen voi sopia myös etukäteen, jolloin siivousmaksu lisätään vuokrahintaan.

Loppusiivous, liinavaatteet, retkisängyt ja sänkyjen petaus eivät sisälly vuokrahintaan. Kerro etukäteen mikäli haluat vuokrata liinavaatteet tai retkisängyn tai jos haluat sängyt valmiiksi pedattuina. Lisätietoa siivouspalveluista tästä linkistä

Varauksen peruuttaminen

Mikäli et jostakin syystä pääsekään mökille sovittuna ajankohtana, muistathan perua mökkivarauksesi. Peruuttamattomista varauksista veloitamme aina koko vuokran. Lisätietoa varausehdoissamme