Kokous mökkimaisemissa

Kokoustilat lähellä Helsinkiä

Elämykselliset Kokoustilat Etelä-Suomessa

Kokoukset ja työpajat ovat olennainen osa liike-elämää, mutta perinteiset kokoustilat voivat joskus tuntua tylsiltä ja inspiraatiota puuttuu. Onneksi Etelä-Suomessa löytyy monia upeita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat elämyksellisiä ympäristöjä ja inspiroivia tiloja tehokasta, tuottavaa ja luovaa työskentelyä ajatellen.

Kotterian huvilat Kymenlaaksossa, aivan Uudenmaan tuntumassa ovat rauhallisia ja viihtyisiä kokouspaikkoja, jotka tarjoavat nykyaikaiset ja laadukkaat puitteet kokouksille ja tiimityyölle. Mökit tarjoavat omaa rauhaa, majoitusta, sauna- ja oleskelutiloja ja aktiviteetteja luonnon helmassa. Tule viihtymään ja vietä erilainen kokouspäivä Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Inspiroivia Ympäristöjä

Etsitkö täydellistä paikkaa yhdistää kokoustyö ja rentoutuminen? Kotterian kokousmökit tarjoavat sinulle ja tiimillesi unohtumattoman kokemuksen, jossa työ ja vapaa-aika sulautuvat saumattomasti yhteen. Unohda tylsät kokoustilat – meillä voit nauttia monipuolisista aktiviteeteista ja samalla ideoida, inspiroitua ja saavuttaa tavoitteet tehokkaasti! Villa SKitunäs, Struka Villa ja Villa Kaunisvirta tarjoavat upeat puitteet noin 10 henkilön kokoontumiselle. Rantakarin mökki Kotkassa ja Kivikosken kelohirsinen mökki Pyhtäällä soveltuvat noin 6 henkilön kokoustarpeisiin.

Tarjouspyyntö kokousmajoituksesta

Biljardia ja muita pelejä kokouspäivää tauottamaan

Kotterian vuokramökeiltä löytyy ainakin mölkky ja petanque ja joitakin lautapelejä. Strukalla ja Skitunäsissä on parvella biljardipöytä kokousvieraiden käytettävissä. Biljardi kokousmökissä voi tarjota virkistävää vaihtelua perinteisille kokouspäiville. Kokousten väliin sijoitettu biljardihetki tuo ryhmään usein rentoutta, positiivista ilmapiiriä ja rento pelihetki voi jopa parantaa tiimityöskentelyä.

Stressinlievitystä: Kokouspäivät voivat olla intensiivisiä ja stressaavia, ja välillä tarvitaan keinoja rentoutua. Yhdessä pelaaminen tarjoaa hauskaa ja kevyttä aktiviteettia, joka auttaa osallistujia irrottautumaan hetkeksi kokousten aiheista ja vähentämään stressiä.

Tiimityöskentelyä: Tiimipelit on loistava tapa edistää tiimityöskentelyä. Pelatessaan tiimin jäsenet voivat kommunikoida rennommassa ympäristössä, mikä auttaa luomaan luottamusta ja yhteistyötä. Lisäksi peli tarjoaa tilaisuuden kannustaa toisiaan ja juhlistaa yhteisiä onnistumisia.

Lisää ideoita: Rentoutunut ilmapiiri leikkimielisen pelaamisen ympärillä voi auttaa osallistujia ajattelemaan luovemmin ja synnyttämään uusia ideoita. Epämuodollisempi ympäristö voi rohkaista ihmisiä ilmaisemaan itseään vapaammin ja jakamaan ajatuksiaan avoimemmin.

Energiaa: Pitkät kokouspäivät voivat väsyttää osallistujia. Lyhyt pelitauko voi toimia tehokkaana energianlisääjänä, joka auttaa pitämään osallistujat virkeinä ja keskittyneinä loppupäivän ajan.

Kalastusta

Kun tarvitset pienen tauon aivojesi virkistämiseksi, voit suunnata ulos ja kokeilla onneasi kalastuksessa. Kalastus kokousten lomassa voi tarjota ainutlaatuisen ja virkistävän vaihtoehdon perinteisille kokousaktiviteeteille. Kotterian kaikki kokousmökit sijaitsevat lähellä upeita kalavesiä, joten voit uppoutua luonnon rauhaan ja imeä itseesi samalla uusia ideoita ja näkökulmia.

Luonnon rauhoittava vaikutus: Rauhallinen ympäristö ja raikas ilma voivat auttaa osallistujia rentoutumaan ja luontokokemus voi myös vähentämää stressiä. Tämä voi luoda otollisen tilan avoimelle kommunikoinnille ja uusien ideoiden syntymiselle.

Yhteisiä kokemuksia: Osallistujat voivat auttaa toisiaan ja viettää aikaa yhdessä. Hyvässä yhteishengessä toimiminen usein edistää tiimityöskentelyä ja vahvistaa työyhteisön siteitä. Kalastuskokemus tarjoaa osallistujille myös yhteisen muiston, joka voi vahvistaa ryhmän yhteenkuuluvuutta ja luoda positiivisia siteitä. Näitä muistoja voi myös hyödyntää myöhemmin esimerkiksi tiimin rakentamisessa tai yhteisten tavoitteiden asettamisessa.

Oppimisen ja kehittymisen mahdollisuudet: Kalastus tarjoaa tilaisuuden oppia uusia taitoja ja kehittää kärsivällisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Nämä ovat hyödyllisiä ominaisuuksia myös työelämässä, ja niiden harjoittelu yhdessä voi vahvistaa ryhmän taitoja ja itseluottamusta.

Luovuuden ja innovaation edistäminen: Kalastus voi tarjota inspiraatiota ja uusia näkökulmia, kun osallistujat pääsevät pois perinteisistä työympäristöistä. Rentoutunut ilmapiiri ja luonnon kauneus voivat auttaa avaamaan mielen uusille ideoille ja ratkaisuille.

Grillausta

Kaikilla Kotterian kokousmökeillä on kaasugrillit käytettävissä. Grillaamalla saat helposti ja nopeasti hyvää! Strukalla on myös erillinen huvimaja, jossa säteilylämmittimet ja parilagrilli ja tilaa noin 10:lle.

Grillius voi tuoda kivan tauon kokouspäivän viralliseen ohjelmaan ja yhdessä kokkaaminen tekee kokouspäivistä varmasti rennomman ja auttaa osallistujia irrottautumaan hetkeksi työasioista. Grillatessa vain mielikuvitus on rajanasi! Muutamia erinomaisia kokouspäivän grilliherkkuja ovat makkaroiden ja pihvien lisäksi

  • Hampurilaiset ja hodarit: Tarjoa valmiiksi grillattuja pihvejä tai makkaroita, ja anna vieraiden koota omat hampurilaiset tai hodarit haluamillaan täytteillä ja kastikkeilla.
  • Grillivartaat: Valmista grillivartaat erilaisista kasviksista, kuten paprikasta, kesäkurpitsasta, herkkusienistä ja sipulista, sekä halutessa myös lihaa tai kasviproteiinia, kuten marinoitua tofua tai seitania.
  • Kana tai kala: Tarjoa grillattua kananrintaa tai -koipia, maustettuja kalanfileitä tai vaikkapa kokonaisia grillattuja kaloja. Kanaa voi maustaa esimerkiksi sitruunalla ja yrttimausteilla, kun taas kala saa makua esimerkiksi sitruunalla ja valkosipulilla.
  • Kasvispihvit: Valmista grillattavaksi erilaisia kasvispihvejä, kuten papu- tai linssipihvejä, juureksista tai quinoasta tehtyjä pihvejä. Tarjoa niiden kanssa erilaisia kastikkeita tai dippejä, kuten tzatzikia tai guacamolea.
  • Maissintähkät: Grillattu maissi on herkullinen lisä grillijuhliin. Tarjoa maissintähkiä sellaisenaan tai mausta ne esimerkiksi voilla, suolalla ja pippurilla tai juustoraasteella.
  • Grillatut hedelmät: Yllätä vieraasi tarjoamalla grillattuja hedelmiä jälkiruoaksi. Grillatut ananakset, persikat tai banaanit sopivat mainiosti makeaan lopetukseen. Voit tarjoilla niitä esimerkiksi vaniljajäätelön tai kreikkalaisen jogurtin kanssa.

Saunomista, uimista ja palju:

Ja sitten on tietenkin kaikkeen mökkeilyyn kuuluva rentouttava ja päivän kruunaava sauna. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kokouspäivän päätteeksi kuin saunan lämpö ja uiminen. Kotterian joenrantamökeillä myös palju on varattavissa kokousvieraiden käyttöön. Saunan lämpimässä syleilyssä voit helliä itseäsi pitkän päivän jälkeen. Rentoudu ja pulahda uimaan ja nauti!

Kotterian kokousmökit tarjoavat hyvät puitteet kokouksille lähellä Helsinkiä. Aktiviteettien monipuolisuus takaa sen, että jokainen tiimin jäsen löytää jotain mieluisaa tekemistä, ja samalla voitte inspiroitua toisistanne ja saavuttaa yhdessä enemmän. Ja jos mökkimiljöö ei tarjoa juuri sinun seurueellesi riittävästi virikkeitä, tutustu Kymenlaakson nähtävyyksiin ja varaa tiimillesi vaikka kalastusmatka, tuulitunnelilentoa tai surffitunti. Älä siis jää jumiin tavanomaiseen kokoustilaan – valitse Kotterian Kokousmökit ja tee kokouksistasi unohtumattomia elämyksiä!

Suomen Kotteria oy, vuokramökit Kymenlaaksossa +358400534269, asiakaspalvelu@kotteria.com