fbpx

Vuokramökki Struka

Struka villa joenrantahuvila 12-16 henkilölle ym,pärivuotiseen käyttöön. Mökin edustalla ruokailutersaai ja aurinkotuolit. Kaasugrilli käytettävissä.

VUOKRAMÖKKI STRUKA, PYHTÄÄ


Vuokramökki Struka Pyhtäällä 12-16 henkilölle

Villa Struka on kuvankaunis vuokrattava lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Strukan vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju ja rantasauna.

Strukan vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Kivikosken vuokramökki sijaitsee aivan Strukan mökin vieressä ja yhdessä ne majoittavat jopa 22 henkilöä. Katso kaikki Kotterian vuokramökit täältä

Vuokramökillä erikseen vuokrattavissa puulämmitteinen palju

Strukan vuokramökin rannassa on puulämmitteinen palju. Puulämmitteinen palju on käytettävissä ympäri vuoden ja se soveltuu noin 6-8 kylpijälle. Kylpypalju tuo luksusta lomaan ja lämpimän veden syleilyssä voit nauttia luonnon rauhasta tuulessa ja tuiskussa tai kovillakin pakkasilla.

Lisätietoa paljusta ja ohjeita käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus – linkistä. Vuokramökki paljulla on käytettävissä myös saunailtoihin ilman majoitusta. Lisätietoa palveluista asiakaspalvelustamme.


Majoitus- ja oleskelutilat 10-16 henkilölle

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä. Biljardipöytä on kivipöytä.


Makuusoppi, 3 makuuhuonetta ja iso parvi

Strukan vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle, mutta vuokramökillä on sängyt jopa 16 henkiölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

  • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa on joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen). Päämakuuhuoneessa on 180 cm leveä parivuode.
  • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 4 x 80 cm sängyt. Sängyistä 2 sijoitettu vierekkäin. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
  • Parvella biljardipöytä ja 6 x 80 cm sängyt

Hyvin varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on täysin varusteltu keittiö ja kattavat ruokailuvälineet 16 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu enintään 12 ruokailijaa.


Nurmikkoinen piha huvimaja kaasugrillillä

Vuokramökin ympärillä on nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja on piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja lasitettu huvimaja, jossa on erillinen kaasulla toimiva parilagrilli.

Vuokramökillä on kookas joelle aukeava veranta, jossa on istuskeluryhmät noin 10 henkilölle. Saunan terassilla istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa mahdollisuus myös ulkoruokailuun.


Rantasauna, kaksi laituria ja uimakelpoinen joenranta

Strukan mökillä on puulämmitteinen pieni mökkisauna ja erillinen iso rantasauna. Mökkisauna sisältyy hintaan, rantasauna on erikseen vuokrattavissa lisähintaan 45 eur/vrk. Lisätietoa ja ohjeita rantasaunasta tästä

Rantasaunan edustalla on viihtyisä terassi ja nuotiopaikka. Terassilta suora yhteys laiturille. Laiturilta on uimaportaat veteen. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Rannassa on uimalaiturin oikealla puolella myös pieni erillinen uimapoukama, joka soveltuu myös pienten lasten kahlailuun.

Strukan vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Kun varaat myös Kivikosken vuokramökin, on käytettävissänne 2 soutuvenettä.

Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.


Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Strukan huvila on lämmin lamellihirsinen vuokramökki, joka soveltuu lomailuun ympäri vuoden. Joki pysyy usein sulana koko joulukuun ja mikä onkaan mukavampaa kuin pulahtaa virkistävään jokiveteen kuumasta paljusta. Tammikuussa joki usein jäätyy, mutta vaikka virtaama on pieni, olethan varovainen jäällä liikkuessasi. Halutessasi voit tehdä avannon laiturin päähän. Autotallissa tai varastossa on jäätuura.


Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä.

Mökin lähiympäristö

Strukan vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Kivikosken vuokramökki ja toisella puolella kuusikkoa. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara ja joenvarsi tarjoaa mökkivieraille kauniita maalaismaisemia ja lehtomaista metsää. 

Vain muutaman kilometrin päässä Strukan mökiltä merelle päin sijaitsevat Suomen ainoat käsikäyttöiset merisulut, Strukan sulut. Suluilla on historian havinan lisäksi tarjolla kaunista luontoa ulkoilmasta nauttiville. Sulut on rakennettu vuonna 1903 ja niiden tehtävänä oli mahdollistaa proomujen kulku mereltä Stockforsin tehtaille ja takaisin. Nykyään sulkuja käyttävät lähinnä veneilijät ja kanooteilla Kymijokea kulkevat. 

Jos malttaa lähteä Strukan mökiltä vähän kauemmas, vaikka Kotkaan saakka, voi käydä ihastelemassa Kotkan merikeskus Wellamon aarteita tai vaikkapa Maretariumin kalaloistoa. Lisätietoa nähtävyyksistä ja vinkkejä aktiivisille kulkijoille Kymenlaakson nähtävyydet linkistä


Strukan vuokramökin pohjapiirros

Struka villa pohjapiirros

Strukan vuokramökin esittelyvideot


Struka villa, vuokrahinnat

Alla hintaesimerkkejä. Hinnat max. 6 henkilölle. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

STRUKA 12-16 hlölle. Pyhtää Vko ma-Su Vkl, pe-su Pe-la/la-suArki
1.9-23.12.20221.520840600240
23-26.12.2022 JOULU 1.575 (Pe-ma)
26.12 – 01.01.2023 UUSI VUOSI 2.5901.750300
02.01-08.01.20231.680840600300
08.01 – 31.05.2023 1.520840600240
1.6-19.6.20231.9901.100780320
19.6-25.6.2023 JUHANNUS2.6401.750320
26.6-31.8.20231.9901.100780320

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Kalenterissa on varatut jaksot nimellä “Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa. Kun teet varauksen varausjärjestelmässämme, voit tarkastella varaustasi ja tulostaa erittelyn maksusta kun sinulla on varausnumero. Varausnumero löytyy varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu sähköpostiisi heti varauksenteon jälkeen.


Savantum Oy, Struka villa, Strukantie 24, 49270 Pyhtää