fbpx

Vuokramökki Rantakari

VUOKRAMÖKKI RANTAKARI, KOTKA

.


Merenrantamökki Rantakari Kotkassa 7 henkilölle

Rantakarin merenrantamökki on maisemallinen lomakohde perheille ja pienille porukoille rauhallisiin illanistujaisiin Kotkan Tiutisissa, noin 90 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Rantakarin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki, joka sijaitsee aivan meren äärellä omakotitalon pihapiirissä. Vuokramökillä on upea yksityinen meriterassi ja uimalaituri. Soutuvene käytettävissä.


Rantakarin vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa, hyvin varusteltua vuokramökkiä Kymenlaaksossa Pyhtäällä. Katso kaikki vuokramökit täältä

Vuokramökissä on majoitustilat 7 henkilölle

Rantakarin vuokramökki on puurakenteinen puolitoistakerroksinen mökki, jossa majoittuu yhteensä 7 henkilöä makuuhuoneessa ja olohuoneeseen avautuvalla parvella. Vuokramökissä on noin 3,2 metriä leveä sohva ja takka, hyvin varusteltu keittokomero, makuuhuone, makuuparvi, puulämmitteinen sauna, wc ja upea lasiterassi. Lasitetun terassin edustalla on upea yksityinen meriterassi, josta on suora yhteys laiturille.


Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 7 henkilölle. Makuuhuone sijaitsee alakerrassa ja huoneessa on 2 x 80 cm leveät runkopatjasängyt. Parvella on 5 x 80 cm runkopatjasängyt. Parvelle on käynti jyrkkiä portaita pitkin, joten parvi ei sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Rantakarin vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatja ja olohuoneen sohvallakin mahtuu tarvittaessa majoittumaan.

Keittokomero ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on keittokomero ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat 8 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Lasitetulla terassilla on ruokapöytä 8 henkilölle.


Puulämmitteinen Sauna, pesutilat ja 2 x wc

Vuokramökillä on pieni puulämmitteinen sauna. Kerrallaan saunaan mahtuu 3 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas ja pesuhuoneessa on suihku ja wc. Mökissä on myös erillinen wc. Polttopuut löytyvät varaston seinustalla olevasta polttopuuvarastosta.


Vuokramökin terassit ja ranta

Lasitetulta terassilta on suora kulkuyhteys mökin edustalla sijaitsevalle meriterassille ja laiturille. Rantaterassi on rajattu sermeillä ja suoraa näköyhteyttä naapuriin ei ole. Rantaterassilla on kaasugrilli, ulkoruokailuun soveltuva ruokapöytä ja aurinkotuolit. 

Rantaterassilta on kulkusilta laiturille. Meriveden pinnankorkeus vaihtelee suuresti, joten matalan veden aikaan kulkusilta laiturille on jyrkkä. Olethan varovainen laiturille kulkiessasi.

Laiturin päässä on uimaportaat, jotka ovat säästä riippuen käytettävissä yleensä ainakin huhti-toukokuusta joulukuulle saakka. Kun meri on jäässä, voivat asiakkaat halutessaan tehdä laiturin päähän avannon. Ranta mökin edustalla on äkkisyvä, eikä se sovellu uimataidottomien lasten leikkeihin. Lähin hiekkaranta on Tiutisen oma hiekkaranta vain reilun 100 metrin etäisyydellä, Pyrinnöntien päässä.

Rantakarin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Omakotitalon soutuvene on käytettävissä ilman lisäveloitusta. Muistathan kiinnittää soutuveneen huolellisesti ja ilmoittaa mahdollisista puutteista asiakaspalveluumme jotta saamme veneen pidettyä käyttökuntoisena myrskyistä huolimatta. 


Nähtävyyksiä Rantakarin lähiympäristössä

Rantakarin vuokramökki sijaitsee Kotkan Tiutisen saarella, aivan meren äärellä. Saarella on kesämökkien lisäksi paljon vakituista asutusta ja sinne johtaa hyvä tie, joka aurataan säännöllisesti myös talvella.  Meriteitse matkaa Kotkan keskustasta tulee alle 2 km.  Tietä pitkin matka on noin 17 km.

Kotkassa on paljon museoita ja kauniita puistoja. Sapokan vesipuisto, Merikeskus Vellamo, Maretarium ja vanhat varuskuntasaaret Kotkan edustalla kutsuvat vierailijat rentoutumaan ja nauttimaan kesästä. Myös kaupunkipyörät ovat Kotkassa käytettävissä kesäisin. Lisätietoa pyöräilyreiteistä ja muista nähtävyyksistä tästä

Vuokramökille myös lemmikit ovat tervetulleita

Halutessasi voit yleensä ottaa lemmikin mukaan Rantakarin vuokramökille. Mainitse lemmikistä jo varausta tehdessäsi, niin lisäämme lemmikkimaksun 10e/vrk varaukseesi. Huomaathan kuitenkin että Rantakarin mökillä ei ole omaa pihaa vaan ainoastaan oma meriterassi, joten pihassa ei voi pitää lemmikkiä vapaana. Ja mikäli otat lemmikin mukaan, muistathan siivota mökin erityisen hyvin. Myös sohvan imuroiminen ja petivaatteiden puistelu koirien ja kissojen jälkeen on tärkeää. Lisätietoa siivouksesta siivousohjeissamme. 

Rantakari pohjapiirrokset ja asemakuva

Rantakari pohjapiirros, ensimmäinen kerros
Rantakari, toinen kerros

Esittelyvideot


Rantakarin vuokramökin vuokrahinnat

RANTAKARI Mökki 7 hlölle. KotkaVko ma-suVkl pe-suPe-la/ la-suArki 
10.1-31.5.2022820420300140
1.6-20.6.20221.310690490220
17.6-9.8.2022 KESKIKESÄBookedBookedBookedBooked
9.8-31.8.20221.310690490220
1.9-30.9.2022990510360170
1.10-23.12.2022820420300140
23.12-30.12.2022 1.325905 (pe-ma) 200
30.12.2022-5.1.2023 1.450890200
Nämä hinnat ovat 3 henkilölle. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Kalenterissa on varatut jaksot nimellä “Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa. Kun teet varauksen varausjärjestelmässämme, voit tarkastella varaustasi ja tulostaa erittelyn maksusta kun sinulla on varausnumero. Varausnumero löytyy varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu sähköpostiisi heti varauksenteon jälkeen.


Suomen Kotteria Oy, vuokramökki Rantakari, Seurakuja 6, 48930 Kotka