fbpx

Vuokramökki Kivikoski

Kivikosken kelohirsinen vuokramökki Pyhtäällä. Mökin edustalla ruokailuryhmä ja aurinkotuolit. Kaasugrilli käytettävissä.

VUOKRAMÖKKI KIVIKOSKI

Vuokramökki Kivikoski Etelä-Suomessa Pyhtäällä 5-8 henkilölle

Kivikoskien vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Etelä-Suomessa Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja nuotiopaikka ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju ja rantasauna.


Kivikosken vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös neljä muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Vuokramökissä on majoitustilat 8 henkilölle kahdessa erillisessä rakennuksessa

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja pikkumökistä, joissa majoittuu yhteensä 8 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuuhuone ja wc. Sänkyjä on kaikkiaan 5, joiden lisäksi päämökissä on kaksi pientä nukkumaparvea ja sohva.

Päämökissä on lisäksi kotoisa oleskelutila, jossa on sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja wc. Kivikosken päärakennus on kooltaan noin 65 m2

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla säilytysparvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 8 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Päärakennuksessa on yksi makuuhuone ja kaksi nukkumaparvea

Päärakennuksessa on pieni makuuhuone, jossa on 2 kpl 80cm leveää sänkyä. Sängyt sijaitsevat kulmittain ja niitä ei saa vierekkäin. Makuuhuoneen lisäksi päärakennuksessa on yksi 150 cm leveä parvi ja toinen olohuonetilaan avoin, noin 120 cm leveä nukkumaparvi. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille.


Pikkumökissä on makuuhuone kolmelle

Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä sijaitsee erillinen talvikäyttöön soveltuva pikkumökki, kooltaan noin 16 m2. Pikkumökki on kelohirsinen mökki, jossa on sängyt kolmelle ja oma wc. Kaksi sänkyä on sijoitettu vierekkäin ja niissä on iso parivuoteen petauspatja. Mökissä on sähkölämmitys.


Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Pyykinpesukone käytettävissä

Keittiössä on myös pyykinpesukone. Vedentulo avataan keittiöhanan juuressa olevasta vivusta. Kuivausteline löytyy saunalta tai ulkoterassilta.

Ruokailutilassa on jatkettava ruokapöytä 6-8 henkilölle.


Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Palju käyttöön yhdeksi illaksi tai koko loman ajaksi

Varaa palju käyttöösi joko yhdeksi illaksi tai koko lomasi ajaksi. Lisätietoa paljun vuokraukseen ja käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus-linkistä. Mikäli haluat varata paljun useammaksi päiväksi, kysy tarjousta!

Muistathan täyttää paljun vedellä ylemmän kiertovesiputken yli ennen tulien sytyttämistä että kiuas ei pala puhki.


Aurinkoinen piha ja laajat terassialueet

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan vuokramökin ympärillä on isot terassit ja nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja piha on mukavan aurinkoinen. Kookkaalla terassilla on aurinkotuoleja ja istuskeluryhmä noin 8 henkilölle.

Grillausmahdollisuus ja nuotiopaikka

Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja kelohirsinen grillikota. Grillikodassa ulkotuli ja grillikodan edustalla nuotiopaikka

Rantasauna vuokrattavissa

Mökillä on kaksi saunaa; puulämmitteinen kelohirsinen mökkisauna ja rannassa kesäkäyttöön ja viileäänkin syksyyn ja kevääseen soveltuva lasinen näköalasauna. Puulämmitteinen mökkisauna sisältyy hintaan. Lasinen näköalasauna on vuokrattavissa hintaan 45 euroa per päivä käytön mukaan. Lisätietoa rantasaunan käyttöön ja lämmittämiseen oheisesta Kivikosken rantasauna -linkistä.


Laiturilta uimaan

Päärakennuksen saunalta on käytävä rantaan, jossa on laituri. Laiturilta pääsee uimaan ja laiturin päässä on uimaportaat. Laiturin päässä veden syvyys on alle metrin, joten ethän hyppää. Rannassa on myös runsaasti isoja kiviä. Yleensä kivet on helppo havaita, mutta jos vesi on korkealla, saattavat kivet jäädä veden alle. Pohja on luonnontilainen savipohja.

Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Laiturin oikealla puolella on pieni venepoukama, joka soveltuu valvottuna myös rantaleikkeihin. Uimarannassa on suodatinkankaalla jokipohjasta erotettu hiekkainen savipohja. Syvemmällä on mutaa, eikä rannasta uimaan kahlaamista voi siksi kuitenkaan suositella.


Soutuvene käytettävissä

Kivikosken vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Lemmikki mökille mukaan

Halutessasi voit ottaa lemmikin mukaan mökille. Lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä. Lemmikistä peritään lemmikkimaksu, joka on yleensä 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden. Jos olet itse kovin allerginen, voit tarkistaa asiakaspalvelustamme ajankohdan, jolloin mökillä on viimeksi ollut lemmikkejä.

Mökin lähiympäristö

Kiviksoken vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Strukan vuokramökki ja toisella puolella reilu 2 hehtaarin suuruinen peltoalue. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara. 

Kivikosken vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Kivikosken kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka ja mikä onkaan mahtavampaa kun pulahtaa virkistävään jokiveteen kosteasta rantasaunan lämmöstä. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.


Pohjapiirros

Kivikosken vuokramökin pohjapiirros. Mökillä kaksi erillistä rakennusta

Esittelyvideot


Kivikosken vuokramökin vuokrahinnat

Alla hintaesimerkkejä. Nämä vuokrahinnat ovat max. 5:lle, lisähenkilöt 25€/henkilö/vrk. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

KIVIKOSKI Mökki
Pyhtää (Hinta 5:lle)
Vko ma-su Vkl pe-su Pe-la/la-su Arki
1.9-23.12.20221.075595425170
23.12-25.12.2022 JOULU820
26.12 – 1.1.2023 UUSI VUOSI VarattuVarattuVarattuVarattu
02.01-08.01.20231.275630450230
08.01-31.5.20231.135630450180
1.6-19.6.20231.500800570250
19.6-25.6.2023 JUHANNUS2.1001.400250
26.6-31.8.20231.500800570250

Lisäpalvelut

  • Sähkölämmitteinen lasinen näköalasauna joen rannassa. 45 eur/päivä
  • Puulämmitteinen palju 80 eur/päivä
  • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 120 eur
  • Täyssiivous 160 eur (sisältää myös keittiön siivouksen)
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20 eur/hlö

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Kalenterissa on varatut jaksot nimellä “Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa. Kun teet varauksen varausjärjestelmässämme, voit tarkastella varaustasi ja tulostaa erittelyn maksusta kun sinulla on varausnumero. Varausnumero löytyy varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu sähköpostiisi heti varauksenteon jälkeen.


Savantum Oy, Kivikosken vuokramökki, Strukantie 30, 49270 Pyhtää