fbpx

Vuokramökki Kivikoski

VUOKRAMÖKKI KIVIKOSKI


Vuokramökki Kivikoski Pyhtäällä 5-8 henkilölle

Kivikoskien vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju.


Kivikosken vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Vuokramökissä on majoitustilat 5-8 henkilölle

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja pikkumökistä, joissa majoittuu yhteensä 5-8 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuuhuone ja wc joiden lisäksi päämökissä on lisäksi kotoisa oleskelutila, jossa on noin 2,5 metriä leveä sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja wc. Kivikosken päärakennus on kooltaan noin 65 m2

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla säilytysparvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 8 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Päärakennuksessa on yksi makuuhuone ja kaksi nukkumaparvea

Päärakennuksessa on pieni makuuhuone, jossa on 2 kpl 80cm leveää sänkyä. Sängyt sijaitsevat kulmittain ja niitä ei saa vierekkäin. Makuuhuoneen lisäksi päärakennuksessa on yksi 150 cm leveä parvi ja toinen olohuonetilaan avoin, noin 120 cm leveä nukkumaparvi. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille.


Pikkumökissä on makuuhuone kolmelle

Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä sijaitsee erillinen talvilämmin pikkumökki, kooltaan noin 16 m2. Pikkumökissä on sängyt kolmelle ja oma wc. Kaikki sängyt saa tarvittaessa sijoitettua toisistaan erilleen.


Päämökissä on hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila

Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Keittiössä on myös pyykinpesukone. Vedentulo avataan keittiöhanan juuressa olevasta vivusta. Kuivausteline löytyy saunalta tai ulkoterassilta.

Ruokailutilassa on jatkettava ruokapöytä 6-8 henkilölle.


Mökki paljulla

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Varaa palju käyttöösi joko yhdeksi illaksi tai koko lomasi ajaksi. Lisätietoa paljun vuokraukseen ja käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus-linkistä. Mikäli haluat varata paljun useammaksi päiväksi, kysy tarjousta!

Muistathan täyttää paljun vedellä ylemmän kirtovesiputken yli ennen tulien sytyttämistä että kiuas ei sulata paljua.


Rantasauna ja uimakelpoinen joenranta

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan vuokramökin ympärillä on isot terassit ja nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja kelohirsinen grillikota. Kookkaalla terassilla on istuskeluryhmä noin 8 henkilölle.

Mökillä on kaksi saunaa; puulämmitteinen kelohirsinen mökkisauna ja rannassa kesäkäyttöön ja viileäänkin syksyyn ja kevääseen soveltuva lasinen näköalasauna. Lisätietoa rantasaunan käyttöön ja lämmittämiseen oheisesta Kivikosken rantasauna -linkistä.


Laiturilta uimaan

Päärakennuksen saunalta on käytävä rantaan, jossa on laituri. Laiturilta pääsee uimaan ja laiturin päässä on uimaportaat. Laiturin päässä veden syvyys on alle metrin, joten ethän hyppää. Rannassa on myös runsaasti isoja kiviä. Yleensä kivet on helppo havaita, mutta jos vesi on korkealla, saattavat kivet jäädä veden alle. Pohja on luonnontilainen savipohja.

Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Laiturin oikealla puolella on pieni venepoukama, joka soveltuu valvottuna myös rantaleikkeihin. Uimarannassa on suodatinkankaalla jokipohjasta erotettu hiekkainen savipohja. Syvemmällä on mutaa, eikä rannasta uimaan kahlaamista voi siksi kuitenkaan suositella.


Soutuvene käytettävissä

Kivikosken vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Mökin lähiympäristö

Kiviksoken vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Strukan vuokramökki ja toisella puolella reilu 2 hehtaarin suuruinen peltoalue. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara. 

Kivikosken vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Kivikosken kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka ja mikä onkaan mahtavampaa kun pulahtaa virkistävään jokiveteen kosteasta rantasaunan lämmöstä. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.


Pohjapiirros

Kivikosken vuokramökin pohjapiirros. Mökillä kaksi erillistä rakennusta

Esittelyvideo

kivikoski youtube video

Vuokrahinnat

KIVIKOSKI Mökki 6-8 hlölle. Pyhtää Viikko Ma-Su Vkl Pe-Su La/ La-Su Arki
1.9-23.12.20201.080595425170
23.12-29.12.2020 JOULU1.420ke-su 1.250
29.12-4.1.2021 Uusi Vuosi1.680to-la 1.200
4.1-10.1.2021 Loppiainen1.220595425220
10.1-31.5.20211.080595425170
01.06-20.06.20211.420770550230
21.06-27.06.2021 JUHANNUS 20211.8901.250230
28.06-31.08.20211.420770550230
Nämä hinnat ovat 5 henkilölle. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme.

Varauskalenteri

Kalenterissa on varatut jaksot nimellä ”Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa.

Tarkista hinnat ja varaa Kivikosken mökki


Savantum Oy, Kivikosken vuokramökki, Strukantie 30, 49270 Pyhtää