VUOKRAMÖKKI KIVIKOSKI

VUOKRAMÖKKI KIVIKOSKI PYHTÄÄLLÄ 5-8 HENKILÖLLE

Kivikoskien vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju.

Kivikosken vuokramökin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökkivaihtoehdot täältä

Vuokramökissä on majoitustilat 5-8 henkilölle

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä mökistä, joissa molemmissa on makuuhuone ja wc. Mökeissä majoittuu yhteensä 5-7 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa, kahdella pienellä parvella ja olohuoneessa. Kivikosken päämökissä on kotoisa oleskelutila, jossa on noin 2,5 metriä leveä sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, makuuhuone, kaksi pientä makuuparvea, sauna ja wc. Pihapiirissä on lisäksi talvilämmin nukkuma-aitta, jossa on kolmen hengen makuuhuone ja wc.

Kaksi parvea ja sängyt viidelle

Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 5 henkilölle. Lisäksi vuokramökillä on yksi 150 cm leveä parvi, jossa on patjat kahdelle. Lisäksi olohuoneen yhteydessä on 120cm leveä parvi, jossa on peti yhdelle aikuiselle. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa.Kivikosken vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 8 henkilöä.

  • Päämökissä on 1 makuuhuone, joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sänkyjä ei voi sijoittaa yhteen)
  • Saunan pukutilassa on 150 leveä makuuparvi, jossa 2 x 75 cm patjat
  • Olohuonetilan parvella 1 x 120 cm patja
  • Talvilämmin nukkuma-aitta, jossa 3 x 80 cm erilliset sängyt (kaksi sänkyä sijoitettu vierekkäin)

Hyvin varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Keittiössä on liesi, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Keittiössä on myös pyykinpesukone. Vedentulo avataan keittiöhanan juuressa olevasta vivusta. Kuivausteline löytyy saunalta tai ulkoterassilta.

Ruokailutilassa on jatkettava ruokapöytä 6-8 henkilölle.

Mökki paljulla

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Varaa palju käyttöösi joko yhdeksi illaksi tai koko lomasi ajaksi. Lisätietoa paljun vuokraukseen ja käyttöön liittyen oheisesta paljun vuokraus-linkistä. Mikäli haluat varata paljun useammaksi päiväksi, kysy tarjousta!

Muistathan täyttää paljun vedellä ylemmän kirtovesiputken yli ennen tulien sytyttämistä että kiuas ei sulata paljua.

Rantasauna ja uimakelpoinen joenranta

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan vuokramökin ympärillä on isot terassit ja nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja kelohirsinen grillikota. Kookkaalla terassilla on istuskeluryhmä noin 8 henkilölle.

Mökillä on kaksi saunaa; puulämmitteinen kelohirsinen mökkisauna ja rannassa kesäkäyttöön ja viileäänkin syksyyn ja kevääseen soveltuva lasinen näköalasauna. Lisätietoa rantasaunan käyttöön ja lämmittämiseen oheisesta Kivikosken rantasauna -linkistä.

Laiturilta uimaan

Päärakennuksen saunalta on käytävä rantaan, jossa on laituri. Laiturilta pääsee uimaan ja laiturin päässä on uimaportaat. Laiturin päässä veden syvyys on alle metrin, joten ethän hyppää. Rannassa on myös runsaasti isoja kiviä. Yleensä kivet on helppo havaita, mutta jos vesi on korkealla, saattavat kivet jäädä veden alle. Pohja on luonnontilainen savipohja.

Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Laiturin oikealla puolella on pieni venepoukama, joka soveltuu valvottuna myös rantaleikkeihin. Uimarannassa on suodatinkankaalla jokipohjasta erotettu hiekkainen savipohja. Syvemmällä on mutaa, eikä rannasta uimaan kahlaamista voi siksi kuitenkaan suositella.

Soutuvene käytettävissä

Kivikosken vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Mökin lähiympäristö

Kiviksoken vuokramökki sijaitsee Strukan suluille johtavan hiekkatien varrella. Naapuritontilla on Strukan vuokramökki ja toisella puolella reilu 2 hehtaarin suuruinen peltoalue. Näköyhteyttä ei pihasta naapurimökille ole. Mökin edustalla viraa Kymijoen kaunis jokihaara. 

Kivikosken vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet

Mökki soveltuu ympärivuotiseen käyttöön

Kivikosken kelohirsinen mökki soveltuu lomailuun ja majoittumiseen mainiosti ympäri vuoden. Joki pysyy usein avoinna joulukuun loppuun saakka ja mikä onkaan mahtavampaa kun pulahtaa virkistävään jokiveteen kosteasta rantasaunan lämmöstä. Myös palju on käytettävissä ympäri vuoden. Joki on usein tammikuussa jäässä, mutta jos haluatte, voitte tehdä avannon laiturin päähän.

Pohjapiirros ja esittelyvideo

Kivikosken vuokramökin pohjapiirros
kivikoski youtube video

Tarkista päivän hinta ja Varaa Kivikoski tästä

KIVIKOSKI Mökki 7 hlölle. Pyhtää Viikko Ma-Su Vkl Pe-Su La/ La-Su Arki
1.2-9.4.2020 965 560 400160
9.4-15.6.2020 1.025 595 425170
15.6-21.6.2020 JUHANNUS 1.760 1.300 –170
21.6-30.8.2020 1.325770 550220
30.8-9.10.2020 Myyty Myyty Myyty Myyty
9.10-23.12.2020965560425170
23.12-29.12.2020 JOULU1.335ke-su 1.090
29.12-4.1.2021 Uusi Vuosi1.510to-la 800
4.1-10.1.2021 Loppiainen1.130560400220

Varauskalenterissa näkyy varatut jaksot nimellä ”Blocked date”. Mikäli merkintöjä ei ole, on kyseinen majoitusvuorokausi klo 16:00 alkaen vapaa. Voit tehdä varauksen ja tarkistaa päivän hinnat oheisesta ”varaa Kivikoski tästä” linkistä

Savantum Oy, Kivikosken vuokramökki, Strukantie 30, 49270 Pyhtää