VUOKRAMÖKKI KIVIKOSKI

Kivikosken vuokramökki Pyhtäällä 5-7 henkilölle

Kivikoskien joenrantamökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kivikosken vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju.

Kivikosken vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet. Noin kilometrin päässä sijaitsevassa Sirius Sport keskuksessa on tarjolla myös mm. tuulitunnelilentoa, sisäsurffausta ja köysikiipeilyä.

Vuokramökissä on majoitustilat 5-7 henkilölle

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä mökistä, joissa molemmissa on makuuhuone ja wc. Mökeissä majoittuu yhteensä 5-7 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa, kahdella pienellä parvella ja olohuoneessa. Kivikosken päämökissä on kotoisa oleskelutila, jossa on noin 2,5 metriä leveä sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, makuuhuone, kaksi pientä makuuparvea, sauna ja wc. Pihapiirissä on lisäksi talvilämmin nukkuma-aitta, jossa on kolmen hengen makuuhuone ja wc.

Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 5 henkilölle. Lisäksi vuokramökillä on yksi 150 cm leveä parvi, jossa on patjat kahdelle. Lisäksi olohuoneen yhteydessä on 120cm leveä parvi, jossa on peti yhdelle aikuiselle. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa.Kivikosken vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 8 henkilöä.

  • Päämökissä on 1 makuuhuone, joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sänkyjä ei voi sijoittaa yhteen)
  • Saunan pukutilassa on 150 leveä makuuparvi, jossa 2 x 75 cm patjat
  • Olohuonetilan parvella 1 x 120 cm patja
  • Talvilämmin nukkuma-aitta, jossa 3 x 80 cm erilliset sängyt (kaksi sänkyä sijoitettu vierekkäin)

Täysin varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Keittiössä on liesi, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Astiasto ja ruokailuvälineet on noin 10 hengelle. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Ruokailutilassa on ruokapöytä 6-8 henkilölle.

Rantasauna, palju ja uimakelpoinen joenranta

Kymijoen haaran varrella sijaitsevan vuokramökin ympärillä on isot terassit ja nurmikkoinen vehreä istutuspiha. Mökin julkisivu on lounaaseen ja piha on mukavan aurinkoinen. Pihassa on puutarhakalusteet, kaasugrilli ja kelohirsinen grillikota. Kookkaalla terassilla on istuskeluryhmä noin 8 henkilölle. Saunan terassilla on lisäksi palju ja istuskeluryhmä neljälle.

Mökillä on kaksi saunaa; puulämmitteinen kelohirsinen mökkisauna ja rannassa kesäkäyttöön ja viileäänkin syksyyn ja kevääseen soveltuva lasinen näköalasauna. Lisätietoa rantasaunan käyttöön ja lämmittämiseen oheisesta linkistä.

Päärakennuksen saunalta on käytävä rantaan, jossa on laituri. Laiturilta pääsee uimaan, laiturin päässä on uimaportaat. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Laiturin vieressä on pieni uimaranta, joka soveltuu mainiosti rantaleikkeihin. Uimarannassa on hiekkapohja ja rannan muodon vuoksi paikka soveltuu myös perheen pienimpien uimapaikaksi.

Soutuvene käytettävissä

Kivikosken vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Joki virtaa yleensä hiljalleen, ja myös soutuveneellä tai kanootilla voi liikkua joella. Jokea pitkin pääsee Strukan käsikäyttöisen sulun kautta myös merelle. Lisätietoa ja ohjeet sulun käyttöön tästä.

Kivikosken pohjapiirros

Kivikosken vuokramökin pohjapiirros

kivikoski youtube video