SKITUNÄSIN MERENRANTAMÖKKI

Vuokramökki Skitunäs Pyhtäällä meren rannassa

Villa Skitunäs on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Skitunäsin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan meren äärellä kauniilla metsäisellä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, uimaranta ja hirsinen grillikota.

Skitunäsin vuokramökki sijaitsee luonnon äärellä, aivan meren rannassa. Mökin edustalla aukeaa aava selkä aina Loviisaan saakka ja meri tarjoaa upeita luontoelämyksiä vierailijoille ympäri vuoden. Voit soudella ja uida ja talvisin nauttia lumisista talvimaisemista. 

Skitunäsin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökit täältä

Vuokramökissä majoitustilat 10-12 henkilölle

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso huvipelaamiseen soveltuva biljardipöytä. 

Skitunäsin vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

  • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta, joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen
  • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 1 x 120 cm sänky. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
  • Parvella biljardipöytä ja 5 x 80 cm sängyt

Saunan yläpuolella sijaitseva makuusoppi on pieni huone, jonne on sisäänkäynti ulkoa, saunan terassilta. Makuutilaan pääsee tikapuita pitkin, eikä se se sovellu liikuntarajoitteisille. Makuusopissa on 120cm leveä sänky.

Varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on täysin varusteltu ruoanvalmistuskeittiö ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat noin 14 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain.

Astiasto ja kattavat tarjoiluastiat on noin 14 hengelle. Mökitä löytyy myös viinilaseja ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu enintään 12 ruokailijaa.

Sauna, pesutilat ja 2 x wc

Vuokramökissä on pieni tunnelmallinen mökkisauna. Laude on noin 1,8 metriä pitkä, joten kerrallaan saunaan mahtuu 3-4 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, pesuhuoneessa suihku ja wc. Mökissä myös erillinen wc. Polttopuut löytyvät varaston seinustalla olevasta polttopuuvarastosta.

Mökillä myös erillinen rantasauna meren rannassa

Mökkisaunan lisäksi Skitunäsissä on erillinen puulämmitteinen rantasauna aivan meren äärellä. Rantasauna on rantakalliolle hinattu tyylikäs kärrysauna, johon mahtuu kerrallaan noin 10 kylpijää. Rantasaunassa voit nauttia pehmeistä löylyistä ja upeasta merinäköalasta. Sauna edustalla on myös pieni vilvoitteluterassi.

Kuvia ja lisätietoa rantasaunastamme oheisesta rantasauna-linkistä. Rantasauna on vuokrattavissa tarvittaessa lisähintaan 35 euroa/päivä.

Nurmikkopiha

Skitunäsin hirsimökki sijaitsee aivan meren rannassa. Skitunäsin vuokramökin piha on nurmikkoinen, melko luonnontilainen merenrantapiha, joka aukeaa länteen. Rannan tuntumassa kasvaa leppää ja vaahtera. Laiturin läheisyydessä on kallioinen loivasti mereen päin viettävä kallioranta. Vesirajassa on loiva kivinen, kovapohjainen ranta.

Rantaterassi, nuotiopaikka ja grillikota

Vuokramökillä on kookas veranta, jossa on istuskeluryhmä noin 8 henkilölle. Saunan terassilla on istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa on erillinen kaasugrilli ja mahdollisuus myös ulkoruokailuun. Aivan rannan tuntumassa on rantaterassi ja mukava nuotiopaikka isommallekin porukalle. Lisää tuoleja löytyy varastosta.

Metsän rajassa on myös hirsinen avonuotiolla varustettu grillikota. Grillikodassa on tilaa noin 8-10 henkilölle. Grillikodassa on nuotioteline ja grilliritilä. Kodassa on myös muutama halsteri tarjolla. Lisäksi varastossa on lisäritilä käytettävissä, jonka voi halutessaan viritellä kodan nuotiotelineelle. Kotanuotio soveltuu mainiosti myös talvigrillaukseen.

Laituri ja uimakelpoinen ranta

Vuokramökin saunatiloista johtavat loiva terassi ja portaat rantaan. Rannassa on laituri, joka on meriveden pinnan korkeusvaihteluiden vuoksi rakennettu korkealle. Laiturin päässä on uimaportaat, joten uimaan pääsee kyllä. Veden syvyys laiturin päässä on noin 1 metrin, joten älä koskaan hyppää laiturilta veteen. Ranta on matala ja se syvenee vähitellen, joten se on sopiva myös lasten käyttöön. Laiturin vasemmalla puolella on hiekkainen ranta jossa on reilun nyrkin kokoisia kiviä. Pidemmällä laiturin päässä meren pohja on luonnonhiekkainen, melko kova pohja.

Skitunäsin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Soutuvenettä varten on rantaan rakennettu pieni veneramppi. Meriveden korkeusvaihteluyiden takia on tärkeä vetää vene ylös aina käytön jälkeen, ettei nouseva vesi riko venettä rantakalliolle. Rannassa on myös poiju käytettävissä.

Skitunäsin lähiympäristö

Skitunäsin vuokramökin ympäristö on rauhallista, merellistä kangasmetsää. Luonto tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ulkoiluun ympäri vuoden. 

Mikäli mökkirannan lisäksi kaipaatte hiekkarantaa, löytyy lähin hiekkaranta noin 800 metrin päästä mökiltä, osoitteesta Skitunäsintie 232, Pyhtää. Ranta on n. 30 metrin levyinen ihana ja viihtyisä pieni ranta luonnon helmassa. Koska Skitunäsin virkistysalue ei ole virallinen uimaranta, voi rannassa uittaa myös koiria. Päärannan lisäksi niemenkärjen takana vasemmalla puolella on toinenkin pieni uimaranta. Sinne pääsee joko rantapolkua pitkin tai vesirajan kivikossa kävellen. Tämän pienemmän rannan erikoisuus on juurenkolosta pulppuava makeanvedenlähde.

Kymenlaaksossa on myös paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat retkeily- ja veneilymahdollisuudet. Pyhtäällä sijaitsee mm. Valkmusan kaunis suoalue ja luonnonpuisto, Kotkassa on Langinkosken keisarillinen kalastusmaja, merikeskus Vellamo ja suomalaisia kalalajeja esittelevä Maretarium.

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin esittelyvideot

Alla Skitunäsin vuokramökiltä huvilan esittelyvideo ja Patrik Blombergin musavideo ”Sun Pitäis Rakastua Muhun”. Tämä ison laulukilpailun voittajan viedo on kuvattu Skitunäsin merenrantamökillä Pyhtäällä marraskuussa 2018. Katso ja ihastu tunnelmaan!

Skitunäs vuokrahinnat ja varauskalenterit

SKITUNÄS  Vuokramökki 12 hlölle. PyhtääViikko Ma-SuVkl, Pe-SuPe-La/ La-SuArki 
1.10-22.12.2019 1.325 770 550 220
23.12-29.12.2019 JOULU 1.800 770 550 –
30.12-5.1.2020 UUSI VUOSI 2.220 770 550 –
6.1-12.1.2020 LOPPIAINEN 1.700 770 550 –
13.1-8.4.2020 1.205 700 500 200
9.4-18.6.2020 1.500 875 625 250
19.6-21.6.2020 JUHANNUS 2.270 1.600 – 250
22.6-31.8.2020 1.805 1.050 750 300

Varauskalenterissa näkyy varatut jaksot nimellä ”Blocked date”. Mikäli merkintöjä ei ole, on kyseinen majoitusvuorokausi klo 16:00 alkaen vapaa. Voit tehdä varauksen ja tarkistaa päivän hinnat oheisesta ”varaa Struka tästä” linkistä

Tarkista päivän hinta ja Varaa Skitunäs tästä