SKITUNÄSIN MERENRANTAMÖKKI

Vuokramökki Skitunäs Pyhtäällä meren rannassa

Villa Skitunäs on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Skitunäsin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan meren äärellä kauniilla metsäisellä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, uimaranta ja hirsinen grillikota.

Skitunäsin vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet. Noin 8 kilometrin päässä sijaitsevassa Sirius Sport keskuksessa on tarjolla myös mm. tuulitunnelilentoa, sisäsurffausta ja köysikiipeilyä.

Vuokramökissä majoitustilat 10-12 henkilölle

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä.

Skitunäsin vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

  • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta, joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen
  • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 1 x 120 cm sänky. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
  • Parvella biljardipöytä ja 5 x 80 cm sängyt

Varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on täysin varusteltu ruoanvalmistuskeittiö ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat noin 14 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja kattavat tarjoiluastiat on noin 14 hengelle. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu enintään 12 ruokailijaa.

Kaksi saunaa, pesutilat ja 2 x wc

Vuokramökissä on pieni tunnelmallinen mökkisauna. Laude on noin 1,8 metriä pitkä, joten kerrallaan saunaan mahtuu 3-4 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, pesuhuoneessa suihku ja wc. Mökissä myös erillinen wc. Polttopuut varaston seinustalla.

Mökkisaunan lisäksi Skitunäsissä on erillinen puulämmitteinen rantasauna. Rantasauna on noin 10-henkilölle soveltuva sauna ja se sijaitsee aivan meren äärellä. Rantasaunasta kuvia ja lisätietoa oheisesta rantasauna-linkistä. Rantasauna on vuokrattavissa tarvittaessa lisähintaan 35 euroa/päivä.

Nurmikkopiha

Skitunäsin mökki sijaitsee aivan meren rannassa. Skitunäsin vuokramökin piha on nurmikkoinen, melko luonnontilainen merenrantapiha, joka aukeaa länteen.

Rantaterassi, nuotiopaikka ja grillikota

Vuokramökillä on kookas veranta, jossa on istuskeluryhmät noin 8-10 henkilölle. Saunan terassilla on istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on grilliterassi, jossa mahdollisuus myös ulkoruokailuun. Aivan rannan tuntumassa on lisäksi rantaterassi ja mukava nuotiopaikka isommallekin porukalle. Lisää tuoleja löytyy varastosta.

Pihassa on myös grillikota. Grillikodassa tilaa noin 8-10 henkilölle. Avonuotio soveltuu mainiosti myös talvigrillaukseen.

Laituri ja uimakelpoinen ranta

Vuokramökin saunatiloista johtavat loivat portaat rantaan. Rannassa on laituri, joka on meriveden pinnan korkeusvaihteluiden vuoksi rakennettu korkealle. Laiturin päässä on uimaportaat, joten uimaan pääsee kyllä. Veden syvyys laiturin päässä on noin 1 metrin, joten älä koskaan hyppää laiturilta veteen. Ranta on matala ja se syvenee vähitellen, joten se on sopiva myös lasten käyttöön. Laiturin vasemmalla puolella on hiekkainen ranta jossa on reilun nyrkin kokoisia kiviä. Pidemmällä laiturin päässä meren pohja on luonnonhiekkainen, melko kova pohja.

Skitunäsin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta.

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin esittelyvideot

Alla Skitunäsin vuokramökiltä huvilan esittelyvideo. Skitunäsin esittelyvideon alla Patrik Blombergin musavideo ”Sun Pitäis Rakastua Muhun”. Tämä ison laulukilpailun voittajan viedo on kuvattu Skitunäsin merenrantamökillä Pyhtäällä marraskuussa 2018. Katso ja ihastu tunnelmaan!