Merenrantahuvila Pyhtäällä 10-12 henkilölle

Villa Skitunäs on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Skitunäsin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan meren äärellä kauniilla metsäisellä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, uimaranta ja hirsinen grillikota.

Skitunäsin vuokramökin ympäristössä on paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat ulkoilu- ja veneilymahdollisuudet. Noin 8 kilometrin päässä sijaitsevassa Sirius Sport keskuksessa on tarjolla myös mm. tuulitunnelilentoa, sisäsurffausta, minigolfia ja köysikiipeilyä.

Vuokramökissä majoitustilat 10-12 henkilölle

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä.

Skitunäsin vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

  • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta, joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen
  • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 1 x 120 cm sänky. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
  • Parvella biljardipöytä ja 5 x 80 cm sängyt

Täysin varusteltu keittiö ja erillinen ruokailutila

Vuokramökissä on täysin varusteltu ruoanvalmistuskeittiö ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat noin 14 henkilölle.  Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja kattavat tarjoiluastiat on noin 14 hengelle. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu enintään 12 ruokailijaa.

Puulämmitteinen sauna, pesutilat ja 2 x wc

Vuokramökillä on pieni tunnelmallinen sauna. Laude on noin 1,8 metriä pitkä, joten kerrallaan saunaan mahtuu 3-4 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, pesuhuoneessa suihku ja wc. Mökissä myös erillinen wc. Polttopuut varaston seinustalla

Nurmikkoinen piha ja uimakelpoinen ranta

Skitunäsin mökki sijaitsee aivan meren rannassa. Skitunäsin vuokramökin piha on nurmikkoinen, melko luonnontilainen merenrantapiha, joka aukeaa länteen. Vuokramökillä on kookas veranta, jossa on istuskeluryhmät noin 8-10 henkilölle. Saunan terassilla on istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on grilliterassi, jossa mahdollisuus myös ulkoruokailuun. Aivan rannan tuntumassa on lisäksi rantaterassi ja mukava nuotiopaikka isommallekin porukalle. Lisää tuoleja löytyy varastosta. Vuokramökin saunatiloista johtavat loivat portaat rantaan. Rannassa on laituri, joka on meriveden pinnan korkeusvaihteluiden vuoksi rakennettu korkealle. Laiturin päässä on uimaportaat, joten uimaan pääsee kyllä. Veden syvyys laiturin päässä on noin 1 metrin, joten älä koskaan hyppää laiturilta veteen. Ranta on matala ja se syvenee vähitellen, joten se on sopiva myös lasten käyttöön. Laiturin vasemmalla puolella on hiekkainen ranta jossa on reilun nyrkin kokoisia kiviä. Pidemmällä laiturin päässä meren pohja on luonnonhiekkainen, melko kova pohja. Pihassa on myös grillikota. Grillikodassa on porontaljat penkeillä ja tilaa noin 8-10 henkilölle. Avonuotio soveltuu mainiosti myös talvigrillaukseen. Skitunäsin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Mahdollisuus myös moottoriveneen vuokraamiseen.

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäs villa youtube video